אני דווקא לא חשבתי אבל חבר שלי אמר לי אולי באמת נלך אז.. אולי באמת נבוא
S shiepki New member 1/7/05 #20 אני דווקא לא חשבתי אבל חבר שלי אמר לי אולי באמת נלך אז.. אולי באמת נבוא
ע עוקפת מלמעלה New member 1/7/05 #22 לאא אוף! עשו לי עכשיו חשק! ואני לא יכולה כי אף אחד לא יכול לבוא איתי אוף!
F FunkyGiraffe New member 1/7/05 #23 עם מי נראה לך שהלכתי להופעות של "הכושלים מירושלים" ב2002? כשאף פוץ בארץ לא ידע מי אלה דג הנחש? ( ) עם עצמי, נכון מממממממ שנה אחרי זה חברים שלי התחילו להסכים :| "יאא, זה לא אלה ששרים הדג נחש עושים יום ציוני?????????????????????"
עם מי נראה לך שהלכתי להופעות של "הכושלים מירושלים" ב2002? כשאף פוץ בארץ לא ידע מי אלה דג הנחש? ( ) עם עצמי, נכון מממממממ שנה אחרי זה חברים שלי התחילו להסכים :| "יאא, זה לא אלה ששרים הדג נחש עושים יום ציוני?????????????????????"
ע עוקפת מלמעלה New member 2/7/05 #24 אז עכשיו כל פוץ יודע מיזה הדגנחש ההורים שלי לא יתנו לי ללכת לבד.
ע עוקפת מלמעלה New member 2/7/05 #25 חבל שאתם לא רואים את המנהל פורום שלכם בפורום מוקי עכשיו. |מלשינה|
ע עוקפת מלמעלה New member 2/7/05 #29 ../images/Emo4.gif צחקתי כל כך הרבה שעכשיו זה כבר לא מצחיק. אני קוראת לכם להפסיק. חדל שטויות!
S super music1 New member 2/7/05 #31 חחחחחחח הרגת אותי עם ה"חדל" כמה זמן שלא שמעתי את המילה הזאתת חחחחחחחחחחחחחח
F FunkyGiraffe New member 2/7/05 #30 אני? שמיכה על הראש? אני רק תופס פוזות עם הקלטת התלאביבית המקורית והסקסית שלי
ע עוקפת מלמעלה New member 2/7/05 #38 אמרתי לך. זוית מיוחד. אה הא. כןכן. לא יכלת למצוא תיאור נכון יותר, אה?