מי בא לזאפה?
A Amber68 New member 30/6/05 #2 אני לא מדברת עד שזה לא סגור.. אה וגנבתי פוסטר של זה שלשום מלוח מודעות ליד הסנטרררר בדיזינגוף..
I idanri New member 1/7/05 #4 כנראה שבסוף אני לא הולך.......... אין לי איך לחזור משם,איזה מעצבן!!!!!!!!!!! וגם אני כמעט הרמתי היום פוסטר מהסנטר. זה דבוק כזה חזק שזה נקרע לי ווויתרתי.
כנראה שבסוף אני לא הולך.......... אין לי איך לחזור משם,איזה מעצבן!!!!!!!!!!! וגם אני כמעט הרמתי היום פוסטר מהסנטר. זה דבוק כזה חזק שזה נקרע לי ווויתרתי.
פ פיטפיט New member 1/7/05 #8 סבבה ואני עוד אמרתי או קיי פעם ראשונה שניפגש אני לא ירביץ לו ....רק בהופעה אחרי זה... הכרזת מלחמה...
A Amber68 New member 1/7/05 #19 אוקיי.. אז נורא רציתי לבוא.. ואפילו היה לי איך להגיע ולחזור.. וחברה שלי היתה צריכה לבוא איתי אבל לצערנו קרוב משפחה שלה נפטר מדום לב.. אז כל המשפחה באבל ויושבת שבעה.. יהי זכרו ברוך, ותהנו מחר מי שהולך.. שבת שלום.. =(
אוקיי.. אז נורא רציתי לבוא.. ואפילו היה לי איך להגיע ולחזור.. וחברה שלי היתה צריכה לבוא איתי אבל לצערנו קרוב משפחה שלה נפטר מדום לב.. אז כל המשפחה באבל ויושבת שבעה.. יהי זכרו ברוך, ותהנו מחר מי שהולך.. שבת שלום.. =(