שורדת אין לי ברירה מחכה שיהיה הופעה קרובה אלי ..כל ההופעות באזור המרכז וצפונה
L liron162 New member 26/6/08 #20 שורדת אין לי ברירה מחכה שיהיה הופעה קרובה אלי ..כל ההופעות באזור המרכז וצפונה
ד דנה פרסקו New member 26/6/08 #21 לא נראה לי שאני אגיע אבל עכשיו שאני חושבת על זה...כמעט תמיד אני אומרת שאני לא באה ואיכשהו אני מוצאת את עצמי שם פתאום.
לא נראה לי שאני אגיע אבל עכשיו שאני חושבת על זה...כמעט תמיד אני אומרת שאני לא באה ואיכשהו אני מוצאת את עצמי שם פתאום.
ש ש ר י ת חיי New member 26/6/08 #22 ../images/Emo6.gif חחחחח../images/Emo3.gif ואני שם כדי לשכנעע עצמאות!?!../images/Emo6.gif
ש ש ר י ת חיי New member 26/6/08 #25 ../images/Emo6.gif חחחחחחח אני לא אשכח ת'יום הזה בחיים../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מה היה הכי מצחיקקק חחחחחחחח שהלכנווו ברגל ו..... חח איפה הבמו.. יווווווווו איןןן דברים כאלווווו אני מתגעגעת ליום הזהההה עלקקק את זוכרת ת'נהג מה עשיתי לווו אין בדוק הוא לא שכח ת'יום הזה חחחחחח נראלי הוא לא עובד יותר ביום העצמאותתת חחחחחחחח
../images/Emo6.gif חחחחחחח אני לא אשכח ת'יום הזה בחיים../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מה היה הכי מצחיקקק חחחחחחחח שהלכנווו ברגל ו..... חח איפה הבמו.. יווווווווו איןןן דברים כאלווווו אני מתגעגעת ליום הזהההה עלקקק את זוכרת ת'נהג מה עשיתי לווו אין בדוק הוא לא שכח ת'יום הזה חחחחחח נראלי הוא לא עובד יותר ביום העצמאותתת חחחחחחחח
ד דנה פרסקו New member 26/6/08 #26 אני לא אשכח את זה בחיים גם את יום העצמאות של השנה וגם את של שנה שעברה
ש ש ר י ת חיי New member 26/6/08 #27 ../images/Emo6.gif חחחחחחחח משום מה../images/Emo8.gif../images/Emo24.gifמואהה../images/Emo192.gif יווו אבל דנה איזה כיף היהה,לא וואיי נכון שאת מתגעגעת לאילן ואוסייייי אין בקיצ' יום מדהיםם שריתיייי,הרוב היה בזכותךך בעקיפיןןן המבין יביןןן חחחח באיז' במה חחחחח אני אוהבת ת'חיים האלה
../images/Emo6.gif חחחחחחחח משום מה../images/Emo8.gif../images/Emo24.gifמואהה../images/Emo192.gif יווו אבל דנה איזה כיף היהה,לא וואיי נכון שאת מתגעגעת לאילן ואוסייייי אין בקיצ' יום מדהיםם שריתיייי,הרוב היה בזכותךך בעקיפיןןן המבין יביןןן חחחח באיז' במה חחחחח אני אוהבת ת'חיים האלה
M MISS MUSIC New member 29/6/08 #29 חחחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה../images/Emo6.gif באמצע הלילה התחלנו לרקוד ריקודי עם ושרנו כמו חבורה של דפוקות את זוכרת על מה דיברנו באותו לילה הזוי רמז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת חייבים לעשות את זה שוב, היה הכי בארץ בשבת הזאת...
חחחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה../images/Emo6.gif באמצע הלילה התחלנו לרקוד ריקודי עם ושרנו כמו חבורה של דפוקות את זוכרת על מה דיברנו באותו לילה הזוי רמז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת חייבים לעשות את זה שוב, היה הכי בארץ בשבת הזאת...