מי בא להרצאה? היום?

28איילת

New member
מי בא להרצאה? היום?

יש היום הרצאה: ההרצאה תתקיים בשעה 20:00 בבית אורנית ליד בי"ח שניידר . מטעם עמותת ביחד הנושא מבוגרים עם הפרעת קשב וריכוז . הכניסה בתשלום 10 ש"ח לחברי עמותה 20 ש"ח ללא חברים . פרטים נוספים בעמותה 03-5797004 אז מי בא איתי? יש לי אוטו וחש כיוון מצוין, ונורא לא בא לי ללכת לבד?

היי איילת

אנחנו שמחים בפורום זה להעביר מידע וחוויות אישיות סביב נושא הפרעת קשב. פרסומים על גבי הפורום אסורים לפי חוקי תפוז ואם ברצוננו להמשיך ולהנות מהארוח כאן עלינו לנהוג בהתאם. על מנת לאפשר בכל זאת פירסום שעשוי לעניין את חברי הפורום, את מוזמנת לעשות שימוש בלוחות אשר קיימים בדיוק לשם כך. בברכה
- גידי

kniaper

New member
הבהרה קטנה.

לפי המדיניות שלנו כרגע בפורום אנחנו לא מאפשרים פרסום של אירועים בתשלום ו/או אירועים מטעם גופים כלשהם במסגרת הפורום. כמו כן, לפי הנחיות תפוז אנחנו לא יכולים לאפשר פרסום של מספרי טלפון. אנו מודעים לכך שפרסומים מסויימים עשויים לעניין את חברי הקהילה ולכן אם נתבקש לאשר פרסום כלשהו נשקול עניינית כל מקרה לגופו. בכל מקרה אנו מעמידים לרשותכם את לוח המודעות של הפורום ושם בהחלט אפשר לפרסם. אנו מבקשים, למען הסדר הטוב, לתאם איתנו פרסומים רשמיים על גבי הפורום ולהמנע מפרסום פרטים על פעילויות של גורם שלישי כלשהו בפורום. אנו מעוניינים שחווית הגלישה בפורום תהיה טובה ומהנה לכולם אך יש דברים שבכל זאת צריך להקפיד עליהם. אם יש שאלות נוספות לגבי העניין הזה אני אשמח לענות באמצעות המסרים.

28איילת

New member
סליחה אבל,

ההרצאה מפורסמת בפורום השני של תפוז: ADHD לקויות וזכויות

למעלה