מי בא להופעה הערב?

B e l l e

New member
אני הייתי!!!

היה פשוט מדהים...אני בהיי מטורף הופעה ראשונה שלי והיה לי הכי כיף... אני הכי מרגישה שפספסתי את ניצנים...אבל לא יכולתי:( בקיצור, טוב שלא הופעה פרטית עברי ועוד איזה 50 אנשים מקדימה בתל מונד המושלמת שהשכילה להביא אותו...(כן כן אני מהמקום הנידח הזה...) אה, ואני מצטרפת!! קוראים לי מיקה...

Principesa Reut

New member
*מקנאה**מקנאה*

וכהרגלי, מצטערת שלא הייתי שם... אה
וזאת אני - QsomeoneQ... נזכרתי להחליף שם

סיקור מלא מחר, אבל,

בשביל לא להשאיר אותכם עם הלשון בחוץ, אז היה את הפלייליסט הרגיל, ללא "ואולי" "לבד" ו"משהו אמיתי" שזה קצת חבל, אבל במקום היה "החברים הישנים שלי", "חורף", "אף אחד משנינו" והשיר שרק בשבילו היה שווה לבוא להופעה, "שהקיץ יבוא", בביצוע מדהים + תאורה הורסת. ההדרן כלל, יחד עם "חורף", גם את הגירסאות המחושמלות של "מרי", כמובן, ו"בוא" הזכור לכולנו לטובה בשם "האורגזמה המשולשת". אומנם תל-מונד, אבל היה מדהים... שיהיה שבוע מקסים לכולם איש יקר

lollapalooza

New member
גל-

נשמע שהיה כיף... *מקנאה* מחכה לסיקור המלא... יווו חורף
ושהקיץ יבוא
*מקנאה עוד יותר*

Ez sLeeP

New member
וכן,

בסופשבוע הבא - טור מיוחד על ההופעה של משינה, וכל הכרוך בכך. אני עדיין בפה פעור, מאז גיליתי שהיה כשהקיץ יבוא. כשהקיץ יבוא, ולא הייתי. ואכן, מתנ"ס. מרכז תרבות לנוער סביבתי.

../images/Emo12.gif כשהקיץ יבוא????? ../images/Emo187.gif

גאדדדדדדדדדדד אני מחכה לירושלים!!! אוי הקנאה!!

אני לא מאמינה!!!

חורף??? אני מתה על השיר הזה אבל למה לא לעשות את משהו אמיתי? זה השיר שלי!!! לא יפה מצידו... *רוצה שיבוא ה27 בדצמבר- הופעה בקאמלוט*

איזה יופי!

חורף כול כך מתאים להופעות בימים האלה...אבל מי צריך את מרי לנצח ובוא באלקטרוני???

Angelital

New member
ההופעה אתמול...

הייתה באמת הופעה טובה, אחרי 20 ומשהו הופעות,, הפסקה של שנה ושוב לחזור לראות הופעה זה מדהים! חבל שהוא שינה את הפלייליסט קצת, למרות שהיו חידושים מעניינים עם "אף אחד משנינו" ,"חורף" שהוא היה עושה פעם והפסיק משום, עדיין אי אפשר שלא להתגעגע ל-"משהו אמיתי" (אחד השירים הכי חזקים בהופעה),"לבד" (למרות שלא תמיד הוא היה עושה את זה) ו"ואולי" (איך עושים טעות כזאת ומורידים את השיר הזה מהפלייליסט.. משהו לקוי שם בהפקה..). היה נחמד לשמוע שוב את השירים הטובים והרגילים- "על קו המים", "האנשים החדשים"(דה..), "בתי קפה", חולצת פסים" , "יותר טוב כלום" , "מתחמם" , "זמן", "איש יקר" (מדהים!), "גשם אחרון" (מהמם!). ועוד הרבה טובים.. ולבסוף.. בוא ומרי לנצח באלקטרוני! פשוט מהמם,זה היה סיום גדול להופעה! מחכה כבר להופעה בהרצליה..

למעלה