ולא יכולת לבקש מראש? הרי מבקשים משמרות בסוף שבוע שלפני, לא?
N Nogmor New member 29/11/06 #22 טוב בסדר.. ביקשתי שיסדרו לי משהו, עיקמו את האף טיפה, אבל הסכימו. כמובן שאני משלם על זה בכך שאני עושה משמרת של יום שישי בבוקר.. כלומר, מיליון אנשים ולחץ של צומת גהה ב6 בבוקר.
טוב בסדר.. ביקשתי שיסדרו לי משהו, עיקמו את האף טיפה, אבל הסכימו. כמובן שאני משלם על זה בכך שאני עושה משמרת של יום שישי בבוקר.. כלומר, מיליון אנשים ולחץ של צומת גהה ב6 בבוקר.
ס סלמאק New member 29/11/06 #25 ווו-הווווו!!!!! אז אתה מגיע? פצצווות!!! רואים אנשים? ככה צריך להתאמץ... למדו והפנימו.
N Nogmor New member 30/11/06 #35 כן, יש הפתעה? |מבט תמוהה| שלח לי הודעה בקשר אליה רק למקרה שאני אהיה בטוח....
N Nogmor New member 29/11/06 #24 מישהו צריך טרמפ? יש לי אוטו, ואני מגיע אבל רק מ19:00 (הפרק לא ממש דחוף לי אבל להרצאה אני (אנסה) אגיע.
מישהו צריך טרמפ? יש לי אוטו, ואני מגיע אבל רק מ19:00 (הפרק לא ממש דחוף לי אבל להרצאה אני (אנסה) אגיע.
G gk581 New member 29/11/06 #31 גם אני מגיע עם רכב יוצא מבת ים. אפשר לעבור דרך חולון,אזור(??) ואולי גם ת"א... אני כן מתכוון להגיע מתחילת הערב
גם אני מגיע עם רכב יוצא מבת ים. אפשר לעבור דרך חולון,אזור(??) ואולי גם ת"א... אני כן מתכוון להגיע מתחילת הערב
G gk581 New member 30/11/06 #36 אני יכול לעבור דרך עזריאלי מקסימום אתה יכול לקחת קו 27 לכיוון צפון - הוא מגיע לאונ'..
L LEyahoo New member 30/11/06 #39 תודה אחי אבל כבר לא צריך מסתבר שיש כבר רכבות אז אני יקח רכבת תודה בכול אופן
L LEyahoo New member 30/11/06 #32 איך הכי טוב להגיעה מעזריאלי התכוונתי לבוא ברכבת אבל מסתבר שאין רכבות איזה אוטובוס הכי טוב ? אהה ומישהו חוזר לכיוון צומת רעננה/גהה/מורשה. כפר סבא בסוף הערב?
איך הכי טוב להגיעה מעזריאלי התכוונתי לבוא ברכבת אבל מסתבר שאין רכבות איזה אוטובוס הכי טוב ? אהה ומישהו חוזר לכיוון צומת רעננה/גהה/מורשה. כפר סבא בסוף הערב?
R romulan commander New member 30/11/06 #34 צר לי לאכזבכם ידידיי ... אך עקב בעיות כספיות נבצר ממני להגיע אני מקווה מאוד שאני אגיע למפגש הבא.
ס סלמאק New member 30/11/06 #40 אחי, אתה יודע שהכניסה חינם, נכון? אתה מתכוון להגעה? אל תשלול לפני שבדקת אם יש מישהו שמגיע מהכיוון שלך...
אחי, אתה יודע שהכניסה חינם, נכון? אתה מתכוון להגעה? אל תשלול לפני שבדקת אם יש מישהו שמגיע מהכיוון שלך...