מי בא\ה לסמינר?!!!??!!

eviv

New member
אני לא בא עקב...

אני לא בא עקב אמא שלי שהודיעה לי היום שהיא לא מרשה לי בגלל המצב ובלה בלה בלה

TheSimon

New member
מי ומתי התשובות

מי: נוער מרצ מה : סמינר איך : בעדינות מתי: 20-21 לאפריל איכן: מצדה על מה: מצדה כמה: 120 ש"ח מה צפוי? כיף
אני מקווה להגיע. מצטרף לקריאה של בר: פומלה!!!

הגינגי

New member
יש כמה סמינרים

פרט לסימנר ארצי ב 21 יש בסוף שבוע הזה מד"צים לסגל מצומצם בלבד שכבר הוזמן. סמינר בהנחיית שלומית המגניבה. בנוסף סמינר מלש"שים שולטים ב11 לאפריל.

TheSimon

New member
בעקרון בר לא מלש"שית

ואם כן, למה לא מספרים לי שום דבר? בכל אופן ה-סמינר המדובר הוא הסמינר למצדה.

TheSimon

New member
יש לך זמן...

עוד שנה. אגב מלש"שים: עוד שבוע אין יותר תיכון
הלוואי שתהיה שביתה מיום שלישי
ואחר כך יהיה שלשיש של
ו
אהה גם
בחינות מתכונת .

שיאבן

New member
סמינר מצדה!!!!!!!!!!

מי היה מאמין, אחרי שנים של ציפיה ובקשות חוזרות ונשנות, דרישות ואיומים (בעיקר שלי) נוער מרצ יוצא לסמינר מחוץ לגבעה. _(אני תמיד רציתי סמיול וזה הכי קרוב שהצלחתי להגיע אליו, אבל אל דאגה, יום יבוא ונוער מרצ יבלו לילה תחת ירח מלא בנחל חווארים!!!!!!!!!!!!!!) לא...זה לא גן שמואל, אפילו לא חוות הצופים. זה אפילו לא בסניף מעופש של מרצ. נסע לנו שעתיים שלוש, נעבור את הירוק של מרכז הארץ ונגיע למדבר- היישר למצדה!!! נישן באתר בקרבת מקום (יוודע בימים הקרובים), ונעבור סמינר יוצא דופן בנושא מצדה- המיתוס והאמת וכל מה שמסביב שיכלול סיום במקום, משחק ענק והמון הפתעות. הסמינר יעלה 120 ש"ח (הערה: עד היום סמינרים עלו 80-90 ש"ח. המחיר מהיום לסמינר ארצי יעלה 110 ש"ח עקב פיחות התקציב של מרצ. הסמינר הזה יעלה 120 מפאת העלות הנוספת של ההגעה למצדה, ותוספות מיוחדות. נוער מרצ ממשיך לפעול לפי העקרון שאומר "אין חניך שלא יגיע לפעילות בגלל בעיות כלכליות" ולכן כל חניך עם בעיה אמיתית בנושא התשלום מוזמן לפנות לש"ש.) ובכן, הסמינר מחייב אישור הורים ותשלום גבוהה והרשמה עם מפקד מלא, לכן, אנא הרשמו בהקדם שלמו בהקדם הביאו אישור בהקדם ועזרו לתנועה לסיים את ההרשמה בהקדם כדי להקל על הצוות עם העבודה על הסמינר ולתת לנו אפשרות להערך נכון יותר אליו (חלוקת קבוצות, סגירת הסעות, הזמנת מנות טבעוניות וצמחוניות ועוד דברים דורשים מספר סופי של אנשים. בהמשך השבוע יעלה דף הפירסום עם אישור ההורים עליו לפורום ולאתר. תודה על שיתוף הפעולה הפורה, ובהצלחה לכולנו.

למעלה