מי בא היום

nutmeg

New member
עד שעה זו

נטמג וMנטה

nutmeg

New member
ככה זה שממצמצים

ולא שמים לב... ההרצאה: "איקוניות: הקשר בין תוכן וצורה בלשון" מפיו של הבלשן יצחק הלוי (קירצ'וק). היום, יום חמישי, 11 בדצמבר בשעה 7:30 בערב תשלום: עשרה שקלים (לפחות ככה הבטיחה שיבולת)

יא אללה

את בכוח רוצה להחזיר אותי אל מעמד התלמידה? טוב, בסדר. אשתדל ולמי ששאל: כן, י' שקלים יש לשלשל לקופת המקום. תעמדו בזה?

המוזרה

New member
הממ..

צריך הלוואה? בשבילך באמת אני יכולה לסדר תנאים טובים (רק בגלל שאני מכירה את המשפחה שלך)

Idan91

New member
מילא האקדמיה,

אבל אחל"ה שלנו עלא-בלטה! הפכתי איזו מילה לשורש תנייני הערב כשאלכנו בחדר-האוכל, והיטיתי אותו בבניין התפעל. שני שותפיי לסעודה נורא צחקו וטענו שהאקדמיה לא מקבלת מלים כאלה. הסברתי להם שזה חידוש, ושאחל"ה - האקדמיה החלופית ללשון העברית, כן תקבל. הם טענו שהמצאתי ושאין דבר כזה "אקדמיה חלופית". בקיצור - כדאי שתעבדו על יחסי הציבור שלכם.

hillelg

New member
תפעל?

זה בניין צה"לי מובהק! את לא יודעת, שבצהל תמיד מתפעלים דברים? [אגב, גם "מבצעים". אף פעם לא עושים סתם. תמיד מבצעים איגוף, מבצעים הטעיה, מבצעים קיצוץ...]

מיני-מפגש-

פורום-תרבות-עברית היה שם (שישה נציגים!). ומנהלת המקום התעניינה "מי אלה הצעירים שבאו, ואיך הם שמעו על ההרצאה..." היה מעניין. היו לנו כמובן השגות שטרם מוצו (הקפה ועוגה במדרחוב לא היו משהו, אבל השיחה שקלחה שם היתה מותווית קוים מנחים רבים) פרטים בהזדמנות אחרת (בתקוה שמישו יעשה את זה לפני...)

Mנטה

New member
רק בירושלים.........

רק בירושלים קרררר כל כך באמצע דצמבר (ששש גנגי, ששש רנג'ין) רק בירושלים יש אויר לנשימה בתוך עיר רק בירושלים למסעדה סינית קוראים "מנדי'ס" רק בירושלים בשיפודיה יש זמר ששר שירי א-י רק בירושלים מגרשי חניה נסגרים בתשע וחצי בערב רק בירושלים זקנים בני מאה מדדים עם מקלם להרצאה בבלשנות רק בירושלים מפחיד נורא-נורא לשתות קפה בבית קפה רק בירושלים לחלב בטמפ' החדר עם קצת מקופלת בפנים קוראים "שוקולטה" רק בירושלים בית הקפה כשר למהדרין ואנשים יושבים בו ומברכים ברכת המזון רק בירושלים כל מלצרית מדברת במבטא אחר בחיי שהתגעגעתי לירושלים !

למעלה