מי בא היום למשחק?

AmiTutiT14

New member
בא לי למות../images/Emo7.gif

שאלו אותי אם אני רוצה כרטיס אז אמרתי שלא (כי חשבתי שהוא בודד) ואז כשגילתי שזה אחד מתוך שלושה שידיד שלי השיג, אז התחרטתי אבל הוא כבר נתן את זה למישהו
זה היום הכי הכי חרא שהיה לי אי פעם, אני כל היום מבואסת מוות

AmiTutiT14

New member
התקשרתי לקלעים והם אמרו שלא נשאר

להם אז שאני אתקשר לבימות, ובבימות נשארו רק כרטיסים של 1000 שקל
טוב אני אצטרך לחיות עם עצמי איכשהו...

שiש

New member
תרגיעי

ודרך אגב, שידור בערוץ 5, עכשיו. אפילו עדי גורדון בדרך! נוסטלגיה... :)

שiש

New member
טוב סורי

לא היה לי מושג שיש שידור ומיהרתי לראות את זקני השבט שלנו מגיעים- עדי, מוטי דניאל, דורון שפע המלך, וואו, זה מרגש! עמיתוש נשמה - מה קרה? למה יום רע?

AGENT SHESH

New member
כן,

עדי מאכזב, לא מתקרב למה שהיה פעם, אבל מוטי דניאל ודורון שפע משחקים ממש יפה, בייחוד ביחס לגיל שלהם.

שiש

New member
אבל כמה שטויות הוא דיבר...

[לא התגעגעתי. לא עושה לי כלום הגופיה והאווירה במלחה. לא באתי בשביל ההתרמה, רק בגלל לחץ חברתי. לא משחק כדורסל בכלל. בלה בלה בלה.] משבית שמחות שכמותו :) מוטי דניאל ודורון שפע באמת שיחקו יפה. ובכלל, לא נשמע לכם הזוי כל הקטע הזה? עדי גורדון משחק באותה קבוצה יחד עם דורון שפר, מול קבוצה שעודד קטש מאמן. מצחיק. *אני אוהבת, אוהבת, אוהבת את הקהל המקסים שלנו!* <רגע של השתפכות>

AmiTutiT14

New member
וואו היה אדיר!!

ארבעת אדירים, גורדון, דניאל, שפע ו-וויליאמס (אחח איזה שחקן...) היה כל כך מרגש לראות אותם על הפארקט, זה היה משהו מיוחד
שפר... היה טוב יחסית.. מגיע לו פירגון. לימונד כזה מלך!! איך כיף לראות אותו משחק.. למה מתן לא שיחק?! ולמה כץ קיבל איזה שתי דקות משחק?? (או שאני איזו עקומה.) אלעד אליהו ותום בסרגליק היו מגניבים לאללה
קוז'י.. טוב זה קוז'י
אם הוא יעזוב אני אשבר נפשית
-מקווה שלא שכחתי מישהו- אה דרוקר. היה איתנו שתי עונות. אחת טובה אחת לא. עדיין הרגשתי קצת עצב עכשיו כשהבנתי שהוא לא יהיה איתנו יותר. היה אחלה, אני עדיין עצובה שלא הלכתי, אבל אין מה לעשות:)

היה ממש כיף

למרות שלא אהדתי את הפועל בזמנם של הוותיקים, הרגישו את הנוסטלגיה והייתה אחלה אווירה, היה כיף לראות משחק בלי עבירות ופסקי זמן, הרבה נקודות, והרבה מהלכים יפים. נ.ב: מה שפר ניסה בדיוק לעשות כשהוא נגח בכדור חחח??

AmiTutiT14

New member
אוי התפוז הזה../images/Emo46.gif

ובאתי לכתוב שהוא קשר תשרוכים ומי זה היה, גורדון? אז הוא מסר לו..

למעלה