מי בא היום למשחק?

AGENT SHESH

New member
לא נראה לי.. ../images/Emo4.gif

אבל אם כן אוכל - מתי זה, איפה קונים כרטיסים, ויש סיכוי שנשארו בכלל כרטיסים?

אתה רציני?

אתה באמת חושב שלא יישארו כרטיסים להפועל ירושלים שמשחקת בטדי (באיצטדיון טדי כ-23,000 מקומות בערך) בעונה כזאת? נראה לי התבלבלת עם הפועל כדורסל.. בכל מקרה, המשחק מתחיל ב- 17:00, קונים כרטיסים בקופות ליד (נוער 30, מבוגר 50), וכן- נשארו כרטיסים.

AGENT SHESH

New member
אהההה...

הפועל כדורגל! יווו... איזה רעיון אדיר. אני חייב לצאת עכשיו אם אני רוצה להספיק, אז... ביי!

AGENT SHESH

New member
עכשיו הבנתי

איך הגענו למקום נמוך בטבלה. סוף כל סוף הבנתי. הבעיות העיקריות של הפועל מתחלקות ל2: 1. השחקנים לא איכפתיים, לא נלחמים. 2. אין טקטיקה, שיטה, הכל מקרי. מישל מארגן טקטיקה, השחקנים לא עושים כלום. הפועל ניצחה, 0-1, משער מקרי לחלוטין, ואני לא הייתי מתפלא אם היתה מפסידה. הפועל של העונה זה יותר מזל משכל. חוץ מזה אני בטוח במאת האחוזים ששופט המשחק יונה יונה הוא התחלת פרשת שופטים באדום 2. השיפוט היה בגדר שערוריה, והוא פעל בשיטתיות נגד הפועל. כרטיס אדום בטוח שלא נשרק (גלישה ברוטלית מאחור לרגליים כשהכדור כבר לא היה במקום, והוא שרק נגד השחקן של הפועל), פנדל לטובת הפועל שלא נשרק, ועוד אירועים רבים שהיו צריכים להיות לטובת הפועל ומשום מה נשרקו לטובת צפרירים. בקיצור - השיפוט היה פשוט על הפנים, אני לא יודע איך שופט כזה שופט בליגה הלאומית. פשוט שערוריה. אגב, לגבי הצמידים - מכרו במשחק צמידים של הפועל ב5 ש"ח, אז אפשר לוותר על הזמנת הצמידים האלו שהצעתי להזמין בשבוע שעבר. אני קניתי 2 צמידים (כשבסה"כ יש לי איזה 6 עכשיו..
)

AGENT SHESH

New member
כן,

אבל עדיין - יותר מזל משכל. אני מקווה שבשנה הבאה תהיה להפועל קבוצה קצת יותר טובה, אחת שמסוגלת לעלות ליגה, ומשחקת בהתאם.

מסכים ולא מסכים

לגבי המשחק אתמול- ממש לא ניצחנו במזל- אם כבר במזל נגמר רק 1-0 ולא 4-0. השער הגיע אחרי לחץ מאסיבי שכלל בערך שלוש התקפות והזדמנויות מצוינות שהיו צריכות להסתיים בשערים- וזו הבעיה האמיתית של הפועל השנה- ההחמצות. כשיש חלוצים כמו חנן פאדיחה ושי אהרן (שעד כמה שאני מעריך אותו, הוא פשוט לא מספיק טוב), לא פלא שהקבוצה נראית ככה, יש החמצות פשוט מסמרות שיער. היינו הרבה יותר טובים מצפרירים וגם אכן היה פנדל ועוד הזדמנויות כשצפרירים הגיעו להזדמנות אחת כל המשחק, ובקיצור- נצחון מוצדק. לגבי שאר העונה- מה שאתה מתאר נכון חלקית. מצד אחד אני מסכים איתך- השחקנים לא נלחמים מספיק, ובסיבוב הראשון באמת היה לנו הרבה מזל. מצד שני אי אפשר להגיד שיש לנו מזל ולא שכל- כי היו מלא משחקים ששיחקנו הרבה יותר יריבים ולא ניצחנו או אפילו הפסדנו בגלל מזל ממש יוצא דופן, כשבראש ובראשונה כמובן המשחק מול אחי נצרת והשער המוזר. לזה אפשר להוסיף תיקו 2-2 עם הכ"ח ר"ג ששלטנו ללא ספק וחטפנו גול בתוספת הזמן, משחק מול הרצליה שחטפנו גול בבעיטה חופשית דקה 94, ועוד ועוד. להפועל ממש אין מזל. תוסיף לזה שיפוט, הרבה פציעות, מומנטום, ואת הקללה שרובצת תמיד על הפועל- ותקבל את התמונה איך העונה שלנו נראית.

AGENT SHESH

New member
אוקיי

בוא נבהיר משהו: הפועל ירושלים משחקת בליגה הלאומית, והחלוצים שלה ברמה הזאת - חלוצים שלא מדייקים במיוחד. שי אהרון הוא שחקן עם נשמה, שאוהב מאוד את הקבוצה והאוהדים (מלבד איזה אידיוט אחד שצעק עליו כל המשחק ושהוא התעצבן עליו אחרי המשחק), והקבוצה והאוהדים אוהבים אותו, אבל הוא פשוט לא מספיק טוב. יש לו עוד הרבה עבודה לעשות. הוא הגיע לקבוצה לפני כמה שנים כפוטנציאל גדול, אבל איפשהו באמצע הדרך הוא פשוט הפסיק להתקדם ברמת המשחק שלו, ונתקע באותה רמה בינונית משהו. חבל. פדידה חלוץ מצוין, הוא הצליח מאוד בקרית שמונה, ואני מאמין שאם יהיה לנו קישור קצת יותר ראוי זה יקרה. הבעיה שלנו היא שלא היו מהלכים מתוכננים ממש, הכל היה מקרי. אם היו יותר מהלכים מתוכננים היינו מכניסים להם שביעיה, וזה בלי הגזמה. הבעיה היא גם שמי שנלחם זה בדיוק שניים שלושה שחקנים על המגרש (שי, רם סטי, ותומר סולטן אולי), והשאר רצים סתם בשביל לצאת ידי חובה. לחץ מאסיבי? מול קבוצת ליגה שלישית (אל תשכח, ,צפרירים היתה אמורה לשחק בארצית ובמקרה קרית גת הורדה ובמקומה צפרירים מצאה עצמה בלאומית) זה מה שצריך להיות, אבל השחקנים שלנו לא יכלו להשלים שני פסים בלי לאבד. שלושה-ארבעה הזדמנויות רציניות היו לנו בכל המשחק, וזה בגלל שהיריבה היתה חלשה. השחקנים בהפועל פשוט לא נלחמים. אם לא הייתי רואה אותם בתחילת העונה משחקים ומצליחים הייתי אומר שהם פשוט שחקנים גרועים, אבל יש להם את זה, הם פשוט צריכים לרוץ ולהילחם, להתאבד על המגרש. דוגמת רונן פייגנבוים בעונת הכמעט עליה ורעננה. לדעתי מה שהקבוצה צריכה לעשות לעתיד זה שילוב של השקעה במחלקת הנוער והבאת רכש איכותי יביאו לנו קבוצה מצליחה שתוכל בתוך ארבע-חמש שנים להתמודד ברצינות בצמרת ליגת העל. מחלקת הנוער של הפועל ירושלים היא טובה, אבל צריך להשקיע יותר, להגדיל את ההשקעה כי בסוף זה משתלם כשמוכרים חלק מהשחקנים שגדלו בהפועל ושחקן אחד אפילו שנמכר - מחזיר את ההשקעה כבר.

פדידה לא מתקרב להיות חלוץ "מצוין"

לא אכפת לי איזה רזומה יש לשחקן לפני שהוא בא- ליגת על, אליפויות אירופה, מונדיאלים, אם הוא לא משקיע ולא שם ז*ן על הקבוצה כמו שאמרת, הוא לא שווה כלום, וכזה פדידה. חוץ מזה אין לו סיום, ואתמול הוא החמיץ ממצבים שגם חלוץ של ליגה א' היה מכניס. שי אהרן הוא באמת שחקן נשמה ויש לו גם הברקות מדי פעם ובסה"F הוא גם מכניס הרבה גולים, אבל יש החמצות ופעולות שלא שהן פשוט בלתי נסלחות כשהן באות בכמויות כאלה. אי אפשר לעלות בצורה הזו ליגה- תראה קבוצות שעולות ליגה- כפ"ס- עם קקון וויישן- זו התקפה כמו שצריך, או נתניה- ניסים ווילנר. לגבי קישור, אתה רוצה להגיד לי שסטי, כריסטי (!), רומן (שחזר מפציעה), וביו- זה לא קישור טוב? זה הקישור עם הפוטנציאל הכי גדול בלאומית, אבל כמו כל הקבוצה- לא מתפקד משום מה. נכון, היריבה אתמול הייתה חלשה מאוד, אבל גם מול קבוצות טובות יותר הבאנו משחקים טובים ולא ניצחנו. יש משהו שחור על הקבוצה השנה. ואתה יודע מה זה הדבר השחור הזה לדעתי? דבר שחור שכל עוד לא יעזוב הפועל לא תעלה ליגה ובטח שלא תתמודד ברצינות בצמרת ליגת העל- זה וויקטור יונה. המלחמות של יונה העבריין עם סאסי הורסות את הקבוצה ומובילות אותה לטמיון. אתה צודק- השחקנים בהפועל לא נלחמים. לפי דעתי, ואני לא מגזים, יש לנו את חומר השחקנים הכי טוב בלאומית (חמודי וכריסטי שווים ליגת על, תוסיף לזה שחקנים מצוינים כמו- סולטן, סטי, ביו, רומן, תיאודוריקה) ואין שום סיבה שלא נעלה ליגה. אבל מאז אמצע העונה רואים שהשחקנים רק מחכים שהעונה תיגמר ומתים לעזוב כבר, אף אחד לא משקיע בקבוצה, והמשפט שהכי מסמל את זה וגם הכי עיצבן אותי העונה, היה כשאחד השחקנים אמר, אחרי ריב עם וויקטור ומישל- "בשביל מי נשאר לנו להילחם"? בשביל מי? בשביל האוהדים. אבל כנראה שחוץ מכסף שום דבר לא חשוב להם.

למעלה