פדידה לא מתקרב להיות חלוץ "מצוין"
לא אכפת לי איזה רזומה יש לשחקן לפני שהוא בא- ליגת על, אליפויות אירופה, מונדיאלים, אם הוא לא משקיע ולא שם ז*ן על הקבוצה כמו שאמרת, הוא לא שווה כלום, וכזה פדידה. חוץ מזה אין לו סיום, ואתמול הוא החמיץ ממצבים שגם חלוץ של ליגה א' היה מכניס. שי אהרן הוא באמת שחקן נשמה ויש לו גם הברקות מדי פעם ובסה"F הוא גם מכניס הרבה גולים, אבל יש החמצות ופעולות שלא שהן פשוט בלתי נסלחות כשהן באות בכמויות כאלה. אי אפשר לעלות בצורה הזו ליגה- תראה קבוצות שעולות ליגה- כפ"ס- עם קקון וויישן- זו התקפה כמו שצריך, או נתניה- ניסים ווילנר. לגבי קישור, אתה רוצה להגיד לי שסטי, כריסטי (!), רומן (שחזר מפציעה), וביו- זה לא קישור טוב? זה הקישור עם הפוטנציאל הכי גדול בלאומית, אבל כמו כל הקבוצה- לא מתפקד משום מה. נכון, היריבה אתמול הייתה חלשה מאוד, אבל גם מול קבוצות טובות יותר הבאנו משחקים טובים ולא ניצחנו. יש משהו שחור על הקבוצה השנה. ואתה יודע מה זה הדבר השחור הזה לדעתי? דבר שחור שכל עוד לא יעזוב הפועל לא תעלה ליגה ובטח שלא תתמודד ברצינות בצמרת ליגת העל- זה וויקטור יונה. המלחמות של יונה העבריין עם סאסי הורסות את הקבוצה ומובילות אותה לטמיון. אתה צודק- השחקנים בהפועל לא נלחמים. לפי דעתי, ואני לא מגזים, יש לנו את חומר השחקנים הכי טוב בלאומית (חמודי וכריסטי שווים ליגת על, תוסיף לזה שחקנים מצוינים כמו- סולטן, סטי, ביו, רומן, תיאודוריקה) ואין שום סיבה שלא נעלה ליגה. אבל מאז אמצע העונה רואים שהשחקנים רק מחכים שהעונה תיגמר ומתים לעזוב כבר, אף אחד לא משקיע בקבוצה, והמשפט שהכי מסמל את זה וגם הכי עיצבן אותי העונה, היה כשאחד השחקנים אמר, אחרי ריב עם וויקטור ומישל- "בשביל מי נשאר לנו להילחם"? בשביל מי? בשביל האוהדים. אבל כנראה שחוץ מכסף שום דבר לא חשוב להם.