קבלו!! מתריד הא? XD
X xlulitx New member 3/10/07 #40 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifקבלו!!../images/Emo6.gif מתריד הא? XD
X xlulitx New member 3/10/07 #41 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהקוף הכי שקסי ביקום... תלוי על הצוואר שלי #@%^#%*^* (הסימנים והמואהב לא לצוואר , אלא לקוף XD )
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהקוף הכי שקסי ביקום... תלוי על הצוואר שלי #@%^#%*^* (הסימנים והמואהב לא לצוואר , אלא לקוף XD )
X xlulitx New member 3/10/07 #42 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהוו כן!!! כאן רואים תשיער שלי בברור ,רואים שאני לא ג'ינג'ית!??! XDD ראיתם פעם ג'ינג'ית!??! חהחה. זה לא ג'ינג'י!!!
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהוו כן!!! כאן רואים תשיער שלי בברור ,רואים שאני לא ג'ינג'ית!??! XDD ראיתם פעם ג'ינג'ית!??! חהחה. זה לא ג'ינג'י!!!
X xlulitx New member 3/10/07 #46 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifסתם שיעמם לי , וזה פסל מה לא ברור בזה? חח סתם , זה איש שיש עליו גבס...P: זה בפסטיבל עכו-לתאטרון אחר (פרסמות סמויה.. ) היו גם כאלה על קביים והיה להן מבט מטריד XD.
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifסתם שיעמם לי , וזה פסל מה לא ברור בזה? חח סתם , זה איש שיש עליו גבס...P: זה בפסטיבל עכו-לתאטרון אחר (פרסמות סמויה.. ) היו גם כאלה על קביים והיה להן מבט מטריד XD.