מי בא היום להופעה?

האגוש

New member
מי בא היום להופעה?

הצלחתי לחתוך מהצבא אז אני באה...אשמח לראות אתכם
.

shahar1989

New member
לא הייתי

אבל היה מדדההייייים! סוגדת למיה. מדהים. אני הכי מאושרת בעולם!

חכמיוש

New member
גררר ללא ספק היה מדהיםםם :))

זה ממש הרגיש כאילו שחר ראתה איתנו את ההופעהההה ממלמלת את המילים, מחייכת, מבכיינת ועושה פרצופים מצחיקים!! :) נטעעעעע, ענבררררר, הגררררר, אריאליייייי שליייייי ושחררררררר היה לי כייף!!!!!!!!!!! :)) מחכה ממש להופעה הבאה.... וכמובן יואב... טוב הוא מושלם :)

../images/Emo126.gifאת מדהימה!

היה כלכך מרגש לראות את החיוך שלך, ואת העיניים המדהימת שלך. והכל בזכות מיה כפרע. אני אוהבת אותך שחרק'ה שלי.

האגוש

New member
הופעת שכונה!

היה ממש כיף ומצחיק אש..אני אפרט יותר כשיהיה לי מחשב, כי אני מהפלא..אוהבת אתכםםם 3>

"אפשר צ'יפס? אפשר צ'יפס? כפיר אתה מפריע!!"

היה פשוט מעולה! האמת שלא קלטתי עד הרגע שיואב אמר שב30.10 יוצא הדיסק, עד כמה באמת חיכיתי לו.. זה שימח אותי בטירוף לשמוע שסוף סוף יש דד ליין קצת יותר ספציפי מ"בקרוב"
ו"עעעעעעעעעעעעעעעעעעד שהגעתי" |תנועות אינטנסיביות של קלידים|, ולעשות לשחר פרצופים הזויים בפלאפון [ותודה לדור השלישי של מיה
], ומפרטים ממתכת
, ושולחן המאגניבות ויאללה בלאגן ויאללה הופעה.
קצת מבואסת בטירוף שזה הסתיים.. [אה, ויש גם תמונות שמיה צילמה מהמצלמה שלי, בכישרון רב אם יורשה לי לציין, רק שאני לא יודעת אני מורשית להעלות אותן
] זה ייגמר ברצח, תאמינו לו!

"אני זקן ואהבתי את השיר, תעשה עוד פעם

את זה יגמר ברצח"
התחילו להדביק ליואב שטרות
ואיי היה כ"כ כ"כ כ"כ כיף.. נהנתי בערך מכל שניה.. בכלל היה לי יום וחצי בכפר סבא ממש כיפי והחיבוקים אחח החיבוקים.. איזה חיבוקים חזקים.. כאילו שבחיבוק אחד כזה כל המילים כל המנגינות הכל עובר דרכו. איתמר היה חמוד
ואיי לא סתמתי לרגע
אשכרה היה שכונה
בהופעה של דני אני הייתי בהיי מי ששם לב
[התרגשתי
] ובהופעה של יואב פשוט התפרקתי לגמרי ..נועם היה קורע באהבה עיוורת.. לא הפסקתי לצחוק על זה שהוא מציץ בדף לראות מה המילים
אממ "אם היית תינוק הולכת" ואיי הרגתן אותי!!!!!! "ואיי אחלה קהל יש בכפר סבא..רק שאף אחד לא באמת מפה
] טוב אם אני אזכר במשהו משעשע אני אוסיף.. אני אצ'פר בפלייליסט..או כמו שיואב כותב.. ליין אפ
כל מה שיכולתי קשה לי לוותר עכשיו אם לא את דמעות יבשות [נועם] אהבה עיוורת [נועם] שמור [שהוקדש לשיר, איפה שיר...? איך את מרגישה
, חיה!] סיפור עצוב ימים אחרים[הוקדש ליעל מהיומולדת.. וגם לי
כי גם אני רציתי שיר..] הדרן: מבקש רחמים רכבת לילה.. כן כן של משינה.. גילה גילה בוצ'בודי רק בלי כל זה.. קאבר של רכבת לילה פשוט מדהים!! עד שהגעתי [אופציה] היה חסר לא ולא היה שר
שוב סיפור עצוב.. לאיש עם ה100 שקל קרן אור.. תודה רבה לכם

חחחחחחחחחח

איזה מרגש הייתה ההקדשה.. אני כולי חצי מתה שם ואז מזה התרגשתי.. תודה

../images/Emo126.gifהיה מצחיק, וכיףףף!!

הנסיעה עם אריאלה מבאר יעקוב לכפ"ס, הפגישה עם ענברי, אתי, שיר, נועם, הפגישה עם יואב המסטול ואיתמר החמוד לפני ההופעה, הצ'יפס [
] ה-הגר שהגיעה! ההופעה הסיפור עצוב "זההה יגמר ברצח! תאמינו לי!" -"זה נראה כאילו זו השורה היחידה שאנחנו מכירות"
השירים עם נועם "זה שיר טוב" -"אני בחרתי"
הבקבוק שהתחבא ההדרן הסיפור עצוב בפעם השניה החיבוקים אחרי ההופעה הסיגריה "שיואוואווו אני מעשנת סיגריה כמו שכפיר מעשןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" התמונת פפראצי
ה-עוד חיבוקים עם יואב ה"יואבי חייב לארוז" הבחוץ עם נועם, הבחוץ עם איתמר הבחוץ עם נועם "יואב הופעה הבאה אנחנו מביאות לך חולצות כאלה בכל צבעי הקשת!" -"כן, ראיתי שכולם מקבלים חולצות ואני לא"
הפרידה מיואב ואיתמר הלעמוד שעתיים עם נועם ולדבר הנסיעה עם אריאלה ליבנה הכל, פשוט הכל היה מושלם.

למעלה