מי בא היום לג´י?

מי בא היום לג´י?

שלום לכולם אני חדשה/ישנה פה... היום יש יומולדת לקנדוג מישהו מגיע???

kalipto

New member
אני יהיה שם...

מקווה לא להתאכזב... הולך ליהיות ט-ע-י-ם !!! ולמי שיש יומוולדת (לא מכיר..) מזל טוב ! KALIPTO

kalipto

New member
גילאי 20 (בנים.. ) - סיכום על הג´י

בעיקרון ימי שישי זה לגילאי 20 ומעלה (בנים) אני אישית הכרתי שתי בנות בגיל 17 ואחת 18 וחצי.. (אבל בנות נכנסות בכיף..) ת´אמת... בלי לפגוע בג´י שזה מקום מאוד נחמד.. הנה דעתי על היום: ילדים, היום למדנו משהו חשוב ! ימי שישי המסיבות של הג´י הם על הפנים ! בהתחלה היה סבבה (סיבות השעה 1:30 היה קצת SNOOP הישן, והיה גם LOONIZ - I GOT 5 ON IT ..אתם יודעים קצת שירים של פעם שרוב האנשים אוהבים, היה נחמד ואז לא יודע למה.. התחיל ליהיות יותר מדי R&B (אין לי כלום נגד R&B אבל לא איזה צרור מוגזם של שירים.. כמעט נרדמנו שם) אז רקדתי פה ושם אם מישהי מתוקה שהיכרתי (מירית - את רקדנית פצייץ ! חולה עלייך ! היית סבבה !) ואז זה התחיל לעלות לי על הג´ננה בטרוף.. אנשים, היה פשוט " גועל נפש בעיצומו) וזו כבר המסיבה ה - 6 שאני הולך (לא רצוף) בימי שישי ! אני חייב לציין שהיו שני שירים פצצות אחד של DO OR DIE והשני של BONE אבל.. שוב אחר כך.. R&B בהתלהבות יתר... (אני מדבר על יוצר מ - 40 דקות רצופות של שירי " בואו נירדם ") מסקנה: המסיבות הכי שוות של הג´י הם בחגים !!!) בחגים המוזיקה לעניין (כמו שחברים שלי סיפרו לי על המסיבה שהייתה בראש השנה !) ובסוכות אני ממליץ בחום להגיע לג´י ! המקום עצמו סבבה - כ ב ו ד ! בכל מקרה.. זו הייתה דעה אישית שלי... אם פגעתי במישהו.. (יום כיפור קרב ובא אז תסלחו לי..) אבל תכניסו קצת HIP-HOP לג´י והכל יהיה פצייץ ..באתי עם 12 איש היום (חמולה) וכולם התבאסו.. (לעומת זה שהם נהנו מאוד בראש השנה !) ...חבל כמו שאמרתי זו דעה אישית, סך-הכל היו הרבה שנהנו אתמול ! * ודי.גי - לא היית כל כך נחמד אתמול שביקשתי ממך יפה פעם אחת לשים קצת 2PAC ...אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אמרת: " מה פתאום ! אין סיכוי ! " ...אני יודע בתקופה שהייתי די.ג´יי בוירוס, ג´אם, ג´ויינט ובקלאסיקס 74, שמתי מוזיקה שכולם אוהבים ..ולא רק מה שאתה אוהב !!! (דרך אגב היו כמה די.ג´יי´S הראשון שפתח שם מוזיקה פצצות ! כ-ב-ו-ד אחרי זה החליף אותו מישהו.. וחבל ! שוב.. סליחה עם פגעתי במישהו, סך הכל היה נחמד.. KALIPTO

למעלה