מי בא בשבת ליגור??? אני בא...

zohark

New member
מי בא בשבת ליגור??? אני בא...

ותגידו על איזה סוסים אתם ובאיזה מקצים...שנוכל לזהות אחד ת´שני (מי שעדיין לא מכיר)

אני כנראה

מיסי ואזארו ב80 ילדה קטנה ג´נג´ית בלונדינית אם אתה תראה אותי אתה תזהה מיסי היא סוסה אפורה לבנה די גבוהה

shaililo

New member
~כרגיל~

אני לא באה... אולי לציפורי וסתיו - את כל כך לא ג´ינג´ית.

אני בלוג´ינג´ית!!!!! ובחורף אני כן!

בקיץ אני יותר בלונדינית בגלל השמש אומרים שיש לי צבע שיער זהוב לגמרי!!

שניצול שמח!

קודם כול- הממוצע שלי בתעודה הוא 76.408... שזה כבר משהו נחמד... ועוד מאט אני הולכת לרכב (!!!!) ויש סיכוי שאני אקפוץ היום!!!! יש סיכוי שאני אדבר עם המדריכה שלי על קפיצות....!!!

go pizi!!!!!!!!!!!

בגלל זה חוקרים קבעו (פחח) שאני בלוג´ינג´ית חצי אומרים שאני בלונדינית וחלק שאני ג´ינג´ית בעצצם זה ממש תלוי מאיזה זוית ראש מסתכלים ומתי!!!! פחחח סתיו הבלוג´ינג´ית!

shaililo

New member
תקשיבי!!!!!!!!../images/Emo25.gif

ג´ינג´יים הם בדרך כלל עם שיער כתום!!! נמשים!!! 1. אין לך שיער כתום 2. אין לך נמשים מסקנה- את לא ג´ינג´ית... לבלונדינים בדרך כלל יש שיער צהוב!
1. יש לך שיער צהוב מסקנה- את בלונדינית! זיהוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו רק שתדעו היה לי כאאאזה טיול מאאאאגניב היום! סתם בא לי לשתף אותכם! ואני כנראה באה לציפורי יופי יהייייי

../images/Emo2.gif

את מפקפקת בנמשים שלי?!!?!? איזה חוצפה!!!!!! יש לי נמשים!!!!! ויש לי שיער ג´ינג´י!!!!! אה ואני לא יוצאת ליגור כי אנחנו יוצאים לצאת לציפורי ומיסי צולעת קצת הטיפשה בעטה בתא טוב אז נראה אותכם בציפורי אני אתחרה ב70!

shaililo

New member
נמשים שקופים?!../images/Emo25.gif

אני לא ראיתי נמשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא ג´ינג´ית טיפוסית! מיסי בעטה בתא? חחח.... מסכנה החלמה מהירה

אני פשוט מזועזעת!!!!!

הנמשים שלי לא שקופים הם בולטים לא מאוד אבל בולטים את ממש פגעת ברגשותייהם!!! אני ג´ינג´ית טיפוסית מאוד (בעיקר באופי) תשאלו את krin

shaililo

New member
טוב../images/Emo3.gif

ג´ינג´ית את לא! השיער שלך בלונדיני לגמרי... אבל אני מבטיחה לבחון אותו מחדש

zohark

New member
אנשים באמת!

עד שאני מקשיע ונוסע שעתיים וחצי נסיעה (ככה זה עם קרון...) ובא עד לאישור שלכם חצי ממכם לא מתחרים...פחח באמת!

למעלה