מי בא אליי?

אילה.

New member
מי בא אליי? ../images/Emo24.gif

מישו בא לשחק איתי? לא, לא שם... קצת יותר למטה. כן. יופי. בדיוק. האאאא... אילה קוקו-אהאה

יערית

New member
הם כבר בדרך...

גדוד 13 התנדב למשימה, את מוכנה? והם גם יודעים לשחק למעלה תבקשי הכל..... יערית.

שלא נדבר על

יחידת דובדבן שעומדת בהיכון לפקודתך!!!! רק תבקשי והם יסתערו
שחקנית חולה על משחקים

שרון-ב-

New member
משום מה נדמה לי, שכל החיילים שלנו

סיירת או לא סיירת עדיין נשארו בשלב שלפני ההסתערות פוחדים מהמפקד או שמא מהאויב ?

אילה.

New member
אז איפה איפה הם

הבחורים ההם, עם הקוקו והסרפן? אמממ... בסקוטלנד, לא? זה לא סרפן? אז מה זה? אילה מה יש מתחת לחצאית?

חיפאית30

New member
החיילים היו אצלי...

מה לא שמעתן שפרצה מלחמה ??? אבל שלחתי לכן בנות את יחידת מג"ב, הם לא כל כך חכמים, נכון. אז מקסימום אם לא יבינו את יעודן, תנו להם סמרטוט, לפחות יעשו ספונג´ה...

שאלות לאילה ../images/Emo35.gif

יש הנחה לקבוצות? לחיילים? (צריך להציג חוגר?) יש אפשרות לעשות מנוי ( אם מוצא חן??) ואל תגידי לי פרטים בקופה, פשוט כיתבי והיא מה. ואם בתשובה פרטית חשקה נפשך אז חיזרי אלי לאימייל ואדע את אשר על ליבך שלך ניב

חיפאית30

New member
אפשר גם ?

סליחה אילה, אבל את יודעת איך המצב המצב היום בשוק. אז מי שתופסת ראשונה, בורחת עם הסחורה. חיפאית שמבטיחה להשאיר את הפירורים. (אלא אם כן יחסלו הציפורים)

שרון-ב-

New member
לא לדחוף !! יש מספיק לכולן !! ../images/Emo2.gif

(את הדחיפות תשאירו להם
) בכל מקרה אל תשכחנה שיש מנות קרב לשעת חירום שרון, לא על הלפלוף לבדו

אילה.

New member
אז ככה, מגניב...

יש דברים, יקירי, שאי אפשר לשאול ולקבל תשובות... זה פשוט לא זה. צריך לחוות! ובקשר לקופה... הרחקת לכת, לא? קופים? אמנם בני דודים, אבל רבאק! אילה לא מערבבת מין בשאינו מינו או כן

מריפוסו

New member
אני מתנדב

אולי תתרוממי קצת כואב לי הגב! לא לא אל תזוזי כל כך חייב אוויר שכחתי את הקורטיזון! עזבי את האינפוזיה! דיי דיי תחזירי את הקבעים לא רוצה לשחק!!

למעלה