מי בא איתי לניצן[?] ?

ניקיון קראוילות בניצן

לכל חברי הפורום ובכלל- בקורס משצים נסענו כל הקורס לנקות קראוילות ולשתול פרחים בניצן. למי שלא יודע- ניצן זה יישוב חדש שהוקם במיוחד בשביל מתנחלים שעזבו את גוש קטיף. ניצן ממוקם במועצה אזורית באר טוביה, לא רחוק מצומת עד הלום. מה שעשינו שם היה מאד חשוב. דמיינו לכם משפחה שקרעו אותה מביתה, מגיעה למקום חדש וצריכה להתחיל לנקות את הבית. הבתים האלה מטונפים מבפנים ומבחוץ, הכל מלא שם חול והמשפחות האלה לא יהיו במצב נפשי להתמודד עם זה. למי שיש קצת זמן פנוי מוזמן ללכת להתנדב שם בניקיון, בשתילה, בעידוד, בהעסקת הילדים הקטנים וכדומה. ניתן לפנות לפרטים לדוא"ל [email protected] או לטלפון 0505785431 לאמיר. שיהיה לכם יום טוב! לפי "תנו לו צאנס" אני לא חדש בשטח אני לא מתלמד לי יש כבר ותק אני לא בנוער העובד אני לא גרעינר אנלא מד"צ מטמוטם עברתי קורס משצים ועכשיו אני מושלם אני מש"צ מסתלבט מסתלבט מסתלבט... אני לא עושה פעולות אני בא רק לישיבות לי אין חניכים כי אני בקורס משצייים תנו לו צאנס הוא רק מסתלבט מסתלבט מסתלבט

spraizler

New member
יש זמן מסויים שאם נבוא לשם יגידו

לנו: אסור לכם להכנס/ לכו??

עד תחילת ספטמבר

אחורי זה הארגון שדואג לכל העניין לא ממש יהיה שם ואכן מומלץ מאוד להודיע לפני שמגיעים

נ ו ם

New member
מנצלשת - חבילות לכוחות הביטחון

שבהתנתקות. לחיילי צה"ל ולשוטירם שמפנים. אתם לא יודעים איזה גרועים התנאים שם. אפשר לשלוח חבילות לכתובת: "תמיכה בחיילי צה"ל" - קיבוץ מפלסים (ליד ניר בראודה) ד.נ - חוף אשקלון. והן יועברו ע"י מתנדבים לחיילים. ומסכימה עם יפעת, לא חושבת שיש טעם לבוא בלי לתאם מראש עם המארגנים.

חררררר

New member
צר לי שאני מביך אותך...

אותי ואת חברי זה דווקא הצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי בא איתי לניצן[?] ?

אני באמת רוצה לסוע לעזור למפונים... בכל מה שצריך. אם בפריקה ואם רק נפשית.. יום ראשון אני בת"א בבוקר ואז כל היום אני פנויה.. מי בא איתי?

brosh1

New member
אני רוצה..

אבל אני באילת באותו זמן.. יש מצב שביום אחר?? אני ממש רוצה לעזור להם (זאת דיקלה.. המחשב לא נותן לי לשנות שם משתמש..)

אפשר לנסוע בנוסף גם ביום אחר...

אני רוצה ביום ראשון הקרוב כי אני לא ידועת מתי אחרי אני אוכל... אפשר לסוע שוב, אני אשמח:]

spraizler

New member
כן גם לי זה לא נוח.. יום ראשון

אני בפרידה מהגרעינרית בים..

עדכונים !

- מוטק'ה התקשר לאמיר [הטלפון שיפעת פרסמה] והוא אמר שלא צריכים עזרה... - דיברתי עם עידן ממבואות חרמון, והתברר שהוא וכמה מש"צים נוסעים ברביעי לניצן.. אז אנחנו משתפים פעולה ונוסעים יחד!:] - ישלנו טלפון של מִנְהַלַת ההתנתקות אומשוכזה.. ונתקשר יום ראשון לבדוק אם באמת לא צריכים או אולי בכל זאת יש מקום לעזרה... מי שרוצה להצטרף שיגיב / יפנה אלי! אנחנו נפגש כנראה בת"א ומשם ניסע אומשוכזה... העניין הזה עוד לא סגור. ברביעי. תגובות? שאלות?
שרשרו! פרטים בהמשך

למעלה