מי באמת מתיפייף?

מי באמת מתיפייף?

אולי ``יפי הנפש`` -( שהפך למושג מאוס ואני לא מבין למה , קצת חסר לנו בעם כמה כאלה עם כל הזבל האנושי לא?)- אולי הם אותם ``ימינים`` - שאגב לא מבינים את המילה כי הרי רובם במעמד פועלים רדוד ובאם ה``ימין `` ישלוט הם יחזרו חזרה למעברות - אולי אותם ימינים הם אלו שמתחזים לאוהבי ודאגי שלומה של ישראל? אולי? כי הרי לשיטתם הרי ברור שנגיע למלחמה (הרי ברור שכל ``חיסול`` שיטתי וגורף של שכנינו הפלשתנאים - ימח שמם וזכרם - כל חיסול כזה לא יעבור בשקט משום מדינה ערבית שכנה , שלא נדבר על העולם הרחב. לכן בזעקתם של הימינים לממשלה לפעול בשיטות ברבריות אלימות הם למעשה מביאים עלינו השמדה וחורבן. בו גם החורבן של המקומות הדתיים החשובים כל כך להם. כי הרי הימינים שלא כמו השמאלנים, אוהבים מאוד את השם ומצוותיו היהודיות ההומניסטיות. לא כן???

מי שצועק זה השמאלנים. הימניים רק

מבקשים להגביר את ההתיישבות על כל פיגוע.

אבו-דני

New member
אוהב קוטלים בכדי שנכניס אותך לרשימת

``האריים`` תצטרך לשפר את עילגות לשונך שלך האבו...שמקים רשימה ``ארית`` לכנסת - ``אנטי ש`ס`` שמה

אבו - תחליט!

וקח את הזמן - מי הגזעני: זה ששונא את כלל הערבים ורוצה ל``היכנס`` בכולם, אך קרוב להם בתרבותו ובשפתו - ואפילו בשמו ``אבו``... או איש שמאל? 2 זה שנוהג על משאיות ומשתולל על הכביש כי ז דרכו להוכיח את גבריותו המיזרחית או השמאלני הלפלף שחלקו בתאונות הדרכים הוא זניח יחסית לנהגים ברברים ושחורים? 3 זה שרוצח נשים והתנהגותו נגזרת מהתרבות המיזרחית הרואה בנשים כשוות לבהמה בבית או הלפלפ האשכנזי שמכבד את האישה ולא מעיז אף להרים קולו? נו, אקדמאי משופר שפה שכמוך, מי?

אבו -דני

New member
שכנעת אותי מתי מגרשים את כל הספרדים

והערבים?....אולי נעביר אותם במשאיות למדבר? רק תגיד המפקד שלך..זיג הייל!!..אוהב קוטלים האבו....שמתאמן בלנהוג על משאית בפראות

_D_

New member
מימין לשמאל

קודם כל-רק אולי כמה עשרות או במקרה הגרוע מאות מאמינים ב``חיסול שיטתי וגורף של הפלסטינים``(למזלנו,אנחנו עדיין די רחוקים מהנאצים-אולי בניגוד למה שאתה חושב). הימין היום כמו שהוא ``מיוצג`` ע``י הליכוד ואריק שרון- הוא למעשה ``שמאלי`` יותר מהמיין-סטרים של השמאל (לפחות ע``פ ההצהרות הרשמיות שלהם) בתחילת תהליך השלום,בעיקר מגלל תהליך של גרירה לשמאל בלתי פוסקת-שלדעתי גרם לחלק מהצרות-כך שמכיוון שה``ימין`` הפך ל``שמאל``-לשמאל לא היתה ברירה-לפחות אם הוא רצה שיהיה טעם לקיום הפוליטי שלו(הרי ``לא יכול להיות שהליכוד והמערך יציגו מצעים זהים``)-והוא הפך יותר ויותר למה שהיה עד אז השמאל היותר קיצוני. בעיה יותר רצינית שהשמאל רואה את עצמו כפטרון ``השלום`` והסכם אוסלו ומאמין ``שאין ברירה אחרת`` וב``קורבנות השלום`` ומעדיף בד``כ להתעלם מהמציאות וההשלכות בשטח-כל עוד ``תהליך השלום`` מתקיים ולא אכפת לו לתת עוד ועוד ועוד ועוד(זוכרים שפעם ``פרס יחלק את ירושלים``-נחשב להשמצה לא ריאלית של הימין).... ולעצום עיניים לפעמים כשהם מאמינים שזאת רק בעיה זמנית וכמו צ`מברלין בזמנו הם מאמינים שבסופו של דבר יש אולי סיכוי כלשהו ויגמרו הויתורים(הם כלואים פוליטית -כי הם הרי ``חייבים להיות יותר שמאליים מהימין),והם מצדיקים את הפלסטינים וסומכים שוב ושוב ושוב על המילים וההבטחות שלהם-שאף פעם לא הוכיחו את עצמם וכו`... מה שהשמאל לא מבינים שבעצם בויתורים ההולכים וגוברים שלהם,בהתחננות ובהליכה עם ראש בקיר ``השלום`` הם בעצם הורסים את הסיכויים שלהם לשלום וטורקים את ``חלון ההזדמנויות`` שלהם-כי בכל המעשים שלהם הם רק נתפסים ע``H הפלסטינאים כפחדנים וככאלה שיהיו מוכנים להמשיך לוותר ובעיקר הפלסטינאים מאבדים כל ערך של כבוד כלפי ישראל וכל הרגשה של ``ישראל חזקה`` -אלא דווקא להיפך וזה דווקא מה שמגביר את האלימות והורס כל סיכוי אפשרי לשלום אמיתי ולא רק לשלום של נייר -לא רק בהווה אלא אולי גם בהמשך... דבר אחד אחרון לסים המכתב(?) הארוך הזה,מבחינה פוליטית -אני הייתי ונשארתי שמאלני -לפי ההגדרות של 92 -כך שהיום אני מוצא ששרון הוא שמאל יותר ממני.וזה למרות שאידאלית אני מאמין באי-צדקת הכיבוש וכל זה,אבל לפעמים אי אפשר לקיים אידאלים באופן ישיר ובטח שלא ללכת איתם ראש בקיר כנגד המציאות עצמה. בי

אריסטו

New member
עילג פה ולשון

כתוב טיוטה בדוק את מה שכתבת ואם לאחר שתקרא 10 פעמים ותבין מה אתה כותב תקבל אישור להפצה קבל עם ועדה בפורום. הימין אינו פועל בשיטות ברבריות ואלימות ומביא אסון והשמדה. השמאל רקוב ואתה אחד מביטוייו המאד מוצלחים

אבו-דני

New member
אוהב קוטלים התרצה להיות בראש מפלגת

ה``אריים`` החדשים? אם כן לך לגדל שפם קטן...כמו ליצן.. שלך האבו..שדווקא אוהב את חיוורות הפנים..וישלח אותך לעזזאל יחד עם הערבים..

אבו-דני

New member
קוטל קנים יכול להיות שהתחתנת עם

מרוקאית שמזעיפה לך פנים? שהטיסה אותך מקומה שביעית..ועכשו אתה בא להתגולל על הספרדים? ;-)

nirkabalo

New member
אבו דני אל תגזים....

הוא לא עד כדי כך משהו כדי שמרוקאית תסתכל עליו בכלל....

מעניינת הביקורת על לשוני מהארסים הש

בני דודי היהודים! מעניינת מאוד התלהבותיכם מהשפה שלי, יחסית לכאלה שבשנות בית הספר שיחקו כדורגל, בצבא היו נפקדים ,התחתנו בגיל עשרים ועל חשבון המדינה מגדלים את השרצים שלכם - יחסית לכך מעניינת אותי השאלה - מהיכן הידע שלכם בשפה העיברית? הרי הסכיוי שאתם למדתם במוסד להשכלה גבוהה הוא כמו הסיכוי שפלשתנאי זורק אבן למד? נשמע לכם מוכר? אולי היוצרים הגאים שלכם מלמדים אותכם שפה יפה ? איל גולן או הבהמה ששרה יאללה מוטי לך יא פרחה וכד`?

שחיתות הארסים השחורים

כמה מרוצחי הנשים - תופעה חמורה פי כמה מהפיגועים - הם שחורים? כמה מקוטלי תאונות הדרכים הם שחורים? ראו לדוגמא איך נהג שחור שמן אחד דפק היום מדינה שלמה בגלל שהשתולל עם המשאית שלו - כמה מהאסירים הם זבל שחור? כמה מהנפקדים העריקים ? אולי הסיבה לתשובה הגורפץ היא שהזבל השחור הוא למעשה חיקוי אותם מחבלים מיזרחיים וברבריים?

עליבות מדהימה,קוטלים

עד כמה אתה גזען! איך אתה כותב? תתביש לך! זה נקרא אצלך להיות ``יפה נפש``? להעליב ציבורים שלמים? מה שבטוח, אני, תימני גאה, הרבה יותר דמוקרטי ממך,הרבה יותר ליברל ממך,הרבה יותר אנושי ממך, אוהב אדם הרבה יותר ממך, שומר חוק הרבה יותר ממך, קשוב הרבה יותר ממך, מנומס הרבה יותר ממך ובן אדם פשוט הרבה יותר טוב ממך!

אבו -דני

New member
המפקד קוטלים להכריח את אבי השחור

לרצוח את האשכנזיה שלו להגדיל הסטטיסטיקה?

למעלה