מי באמסטרדם ???

shoesh

New member
i live in Driebergen

hallo everybody are there poeplr around here that know something about the elections which are coming in a week from now? i mean the dutch elections

DutchBird

New member
מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

הבחירות יתקיימו ב-22 לחודש. האם אתה בעל זכות הצבעה? אם כן ואם תצביע ל-PvdA (המקבילה למפלגת העבודה אפשר לומר) אז אולי יש סיכוי שלהולנד יהיה ראש ממשלה יהודי, יוב כהן, שכרגע מכהן כראש עיריית אמסטרדם וכנראה ירוץ לרשות הממשלה. דרך אגב איפה זה Driebergen?

cirocco

New member
../images/Emo13.gif

בעמל רב כותבת בעברית.מקלדת וירטואלית.זה לא קל. קצרנות זה בסדר? שנתיים פה. סטודנטית. לימודים בהולנדית. עוד מישהו? O.K. Enough is enough it´s too hard to write in Hebrew And rather comical too.
?Sparker, what do you mean by tagline

blixgirl

New member
שלום ../images/Emo143.gif

הטאג ליין היא ההודעה שנוסעת מצד אחד של המסך לצד השני בחלק העליון של דף הפורום... זו הודעה לגבי בחורה ישראלית שנעדרת באמסטרדם. ברוכה הבאה לפורום,מה נשמע בחלק העולם שלך ?
בליקסי

יש לי הסתייגות מסויימת

בהודעה של האמא לא מצויין אם מישהו מהמשפחה טרח להגיע לאמסטרדם ולחפש בעצמו. לא מצויין אם נוצר קשר עםהמשטרה המקומית ואם תמונותיה של תמרה מופצות בתחנות המשטרה כנעדרת (הם עושים את זה די הרבה). יש לדעתי מספר מאוד מוגבל של מקומות בהם תיירת אבודה יכולה להמצא בעיר הזאת, ואני משוכנעת שהמשטרה המקומית יכולה בהחלט למצוא אותה - במיוחד מאחר ונראה שמדובר בבחורה אינטיליגנטית. המשטרה, בעיקר בחורף, אוספת ל"מעצר הגנתי" הרבה הומלסים וג´אנקיס שמסתובבים ברחוב בלילה (אני יודעת כי יצא לי לגור בבניין הסמוך למטה המרכזי של המשטרה...) ומשחררת אותם בבוקר. פירוט נוסף של דעתי בנושא רק יהיה בוטה ולכן אסיים. וכמובן - שאם אני אראה את תמרה, אני אגיד לה שאמא מחפשת אותה (למה אמא לא פרסמה מס´ טלפון פרטי?).

Sparker

New member
אז ככה...

הספור גם לי נראה מעט מוזר בהתחלה... אבל יאלו בדק את העניין והשתכנע. ידוע לי שלאחרונה גם השגרירות והמשטרה הצטרפו לעניין... יאלו הוסיף באתר תמונה נוספת שלה וגם עמוד מתורגם בשביל להפיץ בעיר. אם יש לך תהייה יותר ספציפית, האימייל שמצורף שם (ההוא של ישראלים באירופה) הוא של איל והוא מעודכן ביותר.

blixgirl

New member
אני מקווה

שימצאו אותה בריאה ושלמה. ספרקי תעדכן אותנו ? תודה

yosense

New member
המעורבות והעניין פה מעוררים תקווה

שאכן היא תימצא במהרה --

yosense

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים