וואלה?!
איזה כבוד יש לי לדבר עם בעלת האתר, אחלה אתר! באמת! ואם את רוצה לקרוא את שיר שלי, אני ישמח. סוף סוף מישהו באמת מתעניין... לשיר הבא קוראים: ``יום אחר יום``. אני יחכה לתגובה שלך או משהו כזה יום אחר יום חיפשתי אחת והנה מצאתי אותך יום אחר יום הייתי לבד מעכשיו מקווה להיות איתך פזמון: אז איפה היית כל הזמן הזה, שחיפשתי אחת לאהוב אבל מעכשיו אולי נהייה ביחד, נרגיש כל כך קרוב יום אחר יום ובלילות הקרים, הרגשתי איך הזמן לא עובר יום אחר יום מעכשיו אני לא יהיה לבד יותר פזמון: אז איפה... יום אחר יום חשבתי שלא, אדע מה זאת אהבה יום אחר יום לבד על החוף ראיתי איך השמש שקעה אבל עכשיו שאנחנו ביחד נלך לים יחדיו נשב על החוף נחזיק יד ביד אני בך מאוהב פזמון: אז איפה היית כל הזמן הזה, שחיפשתי אותך יקירתי אבל מעכשיו אולי נהייה ביחד, תישארי איתי *השיר הזה נכתב על מישהי מאוד מיוחדת... (מן הסתם) דרך אגב, לשירים שלי יש מנגינות שהלחנתי, אז אם צריכה או כל אחד אחר צריכים שמישהו ילחין משהו, אני ישמח. נ.ב שתי שאלות יש לי אשמח אם תעני לי: א. קיבלתי כינור, יש לך מושג איך מכוונים כינור, לפני איזה תווים? ב. אני מתכוון לקנות אורגן חדש ו/או סמפלר, יודעת להמליץ על משהו...?! יום טוף שיהיה לך, ו``נשתמע``