מי את ליהי..007?? בלדה לזעם!

דג ערום

New member
מי את ליהי..007?? בלדה לזעם!

אין לי שמץ של מושג מה גילך ואפילו מה אספת בימי עברך אבל מה שניראה לעין שהזעם בעוכרייך ואין בו טיפת רחמים גם לכל מיודעייך בהודעות האחרונות כולם עלו על מוקד המזבח המים, ההרים, הנחלים,הבעלים ואפילו השולח אז אנא יקירה אפילו אני דג במחילה לא יכול לעמוד במעמד קשה של עקידה יש גם דגים אחרים בעולם הים השחור חלקם אף צבעונים הרבה יותר מאפור ולסיום ..תצבעי קצת בשבילנו את הזעם המתוק בקצת ורוד שאפילו אני לא יכנס לדכאון עמוק ממני דג חבוט

*LIHI 007

New member
איזה זעם? - אתה לא מבין בכלל

דגיגון, איזה זעם חמוד? אני? זעם? התשגעת תגיד? אני הבחורה שכל עולמה צבוע בצבעי ורוד ותכלת הדברים הכתובים פה הם עובדות חיים מוסר השכל - הייבט על החיים מזוויות שונות אבל אתה כנראה שוחה לך במים כל הזמן אולי תוציא קצת את הראש? ותראה את העולם האמיתי בכל אופן, חשבתי שהפסקת לנגח את כל מי שכותב כאן מה קרה? מישהו מאיים על כתיבתך פה? אתה לא חייב להסכים עם הנאמר אבל עם כל הכבוד אין אתה במעמד של להעיר הערות מעליבות ופוגעות כי אל תשכח בשורה התחתונה אתה לא מכיר אותי כלל אז בבקשה: קצת כבוד !!!!! לא יזיק לך לפרגן גם לכתיבתם של אחרים. זהירות דגיגון עם התנשאות כשלך - ימייך יהיו ספורים בפורום הזה. כאן אין תחרות כאן כל אחד כותב את דעתו והשקפת עולמו או השקפת עולם של אחר. כאשר יחולקו פרסי האקדמיה לספרות ושירה אמליץ עליך על דאגה. (אגב על מנת להכיר את האנשים ולא לחוות דעה סתמית בוא לחדר שלנו נראה אותך שוחה במים העמוקים) כי כבר אמרו חכמינו ז``ל: ``הפוסל במומו פוסל`` שמעת על זה???????????? 007 ליהי

למעלה