מי אתם?

El ad

New member
הדחף שלי הוא לענות כמו קודם אז כדי

לא להיות צפוי אני אמנע
... בכל מקרה, אני מאוד מתעניין בייצוגים לטה"בים (והומואיים בעיקר מן הסתם) בכל מיני מדיות, מכיוון שהן משפיעות על דעת קהל בנושא. אני ממש לא אוהב את גישת "הומו המחמד" של סדרות טלויזיה בעיקר, מכיוון שזו גישה הומופובית בעקיפין - היא מביאה דמויות הומואיות כאילו כדי למלא מכסה ולהראות שהן ליברליות, אבל מונעת כל ייצוג של זוגיות, וע"י כך תורמת במודע או שלא במודע לטענה שיחסים כאלו הם סוטים ולכן לא ראויים לשידור. אי לכך ובהתאם לזאת, אני נוצר בליבי ייצוגים חיוביים ומעריץ את מי שהיה אמיץ מספיק כדי ללכת עם זה עד הסוף.

spidey 82

New member
אוקיי...

1. תומר, החל מסוף אפריל סטודנט לאנימציה. 2. 23, עד אוגוסט. 3. למרות אכזבה מהכותרים היחודיים לדמות בשנים האחרונות, ספיידר-מן. 4. כרגע Astonishing X-Men, למרות ירידה קלה ברמת הסיפור במחצית השנייה של עונה 1. אני חייב לציין גם את Powers, She-Hulk, Ultimate Spider-Manו-New Avengers. (לאו דווקא בסדר מסוים) 5. כפי שכבר עניתי לשאלתך בנושא, טלפתיה וטלקינזיס. 6. הראשון שאני זוכר היה משהו של זבנג, אי שם בגיל 7 או 8. הקומיקס הבא שקראתי היה, שנים ספורות לאחר מכן כשאני עדיין קורא קבוע של זבנג, היה 'סטיות של פינגווינים'. מן הסתם הייתה לחוויה השפעה על נפשי הרכה. מאוחר יותר התאהבתי בקומיקס גיבורי על, אך זה יגיע מיד. 7. טלוויזיה, קולנוע, סופרמן, באטמן, אקס-מן, האלק, ספיידר-מן. אמור את שמם, ובטח צפיתי בהם בילדותי. אבל התודה האמיתית נתונה לסדרה המצויירת המבוססת על אקס-מן מ-92'. שנים ספורות לאחר מכן גיליתי כי היא מבוססת על קומיקס והתחלתי לקרוא את הגרסה העברית, גם של ספיידר-מן. כשהן בוטלו עברתי לאנגלית ומאז אני לא מפסיק לקרוא קומיקס. בקיץ ימלאו ל"אירוע" 9 שנים.

Artoo Detoo

New member
האמת שאני לא יודע איך

אבל תמיד ידעתי שבאטמן, סופרמן, ספיידרמן ואקסמן מבוסס על קומיקס. סדרות כמו האלק ואיירון מן התוודתי בשנים מאוחרות יותר...

spidey 82

New member
אני גם ידעתי שחלקם מבוססים על

קומיקס, אך באותה תקופה אקס-מן לא היו מוכרים בארץ מעבר לסדרה המצויירת. שנים ספורות לאחר מכן, כאמרו, ראיתי את הקומיקס בחנות במקרה וקניתי.

סטודנט לאנימציה?

מגניב מגניב... אבל לא קצת מפחיד? לא ברור לי איך אנימטורים יכולים לעבוד בארץ מעבר לפרסומת של במבה/ביסלי אסם? ואכן "סטיות של פנגווינים" שולט! (ביחוד בפארודיה של אורי פינק על "זבנג"!

spidey 82

New member
זה הדבר הכי קרוב לקומיקס שאני יכול

לעסוק בו בארץ וגם להרוויח כסף... בכל אופן, אני מתעניין גם באנימציה ואני מקווה שאחרי שאצליח להתמקצע בתחום למצוא מרחבים חדשים. (וזה לא רק במבה/ביסלי/ אוסם. יש דרישה גבוהה לאנימציה בעולם הפרסום.) זכור לי שקראתי 2 או 3 גליונות של סש"פ, במיוחד "אהבת בועלי בניין"...

1redhead1

New member
הנה התשובות שלי

אני לא ממש קורא קומיקס אבל בכל זאת... 1) איתי. 2) 17 עוד מעט. 3) נייטקולר ואנג'ל. 4) אני אף פעם לא ממש קראתי קומיקס אבל האהובים עליי היו X-מן וספיידרמן. 5) טלפורטינג ותעופה, למרות שתמיד חיבבתי גם טלקינזיס. 6) הקומיקס הראשון שקראתי היה לצערי זבנג. 7) התחלתי להתעניין כמו הרבה אחרים דרך הסדרות המצויירות בטלויזיה.

DDN

New member
גם אני בעונים

1. דני 2. 27 3. פעם ספיידרמן, היום סופרמן עלה למקום ראשון 4. כרגע? סופרגירל וGREEN LANTERN. באופן גורף? KINGDOM COME 5. שינוי מולקולרי של הגוף שלי. 6. ספיידרמן, זה היה בעברית כשקווין קומיקס תרגמו אותם אי שם בשנות ה80 7. תמיד אהבתי את הדמויות והסיפורים, וכשזה היה נגיש, התמכרתי.

spidey 82

New member
איזה זקן, הא?

צריך לזרוק אותו לבית אבות או למפלגת הגימלאים.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifיש בנות בפורום...

1. שם~ עמרי 2. גיל~ 18 3. דמות קומיקס אהובה~ ספיידרמן 4. קומיקס אהוב~ כרגע Runaways 5. כוח העל שהייתי רוצה שיהיה לי~ תעופה 6. הקומיקס הראשון שקראתי~ אקסמן 7. איך/למה התחלתי להתעניין בקומיקסים?שני בני דודים שלי הכניסו אותי לזה בילדות

dsa100

New member
answers answers

שם:אלון גיל 28 דמות קומיקס אהובה:וולברין קומיקס אהוב:enemy of the state כוח על: כמו של מגנטו הקומיקס הראשון: אי שם בשנות השמונים X-MEN בעיברית למה התחלתי להתעניין בקומיקס: אני משוגע על העטיפות, התמונות שם לדעתי זה אומנות

Evil Beast

New member
עונה

עידו 16 באטמן וביסט. אולטימייט אקסמן, באטמן, טין טייטנס(לא גו, הרגיל) ואולטימייטס. הממ כל דבר. ממש לא משנה מה הכוח שלי היה. אקסמן, בגיל 4, היינו בסופר פארם, והיה שם מין קומיקס על הסדרה וקנינו את זה. זה עלה שקל
. ראיתי הרבה סדרות מצוירות שהייתי קטן, בעיקר אקסמן, ספיידרמן ובאטמן, ואז עברתי לקומיקס בכיתה ז'.

gloria23

New member
התשובות שלי...

1. שם: דורית 2. גיל 19.5 3. דמות קומיקס אהובה:ג'ין גריי 4. קומיקס אהוב: אממממ יש הרבה, יש אולטימייט אקסמן,גם באטמן. 5. כוח העל שהייתי רוצה שיהיה לי: טלפתיה וטלקינזה 6. הקומיקס הראשון שקראתי: זבנג... 7. איך/למה התחלתי להתעניין בקומיקסים?-לפני 3 שנים בערך התחלתי לקרוא את "אולטימייט אקסמן", ולא היה כל כך קליק, ורק לפני שנה וחצי בערך, התחלתי ממש להיכנס

למעלה