מי אתם?

טשרםמ

New member
מי אתם?

ההודעה כמובן מנוסחת בלשון זכר כי למיטב הבנתי אין לנו נשים בפורום... וחבל... אז כמובטח, משעמם לי ולכן אפתח שרשור חדש... שרשור הכרות
אנא ענו על השאלות הבאות: 1. שם 2. גיל 3. דמות קומיקס אהובה 4. קומיקס אהוב 5. כוח העל שהייתי רוצה שיהיה לי 6. הקומיקס הראשון שקראתי 7. איך/למה התחלתי להתעניין בקומיקסים? אתם כמובן מוזמנים להוסיף שאלות אם בא לכם... (ואז אולי אני אקבל רעיון כמה אנשים פעילים בפורום הזה... בנתיים ספרתי 4)

היי אני אהיה ראשון:

אני לא כזה פעיל בפורום ובטח שאני לא מוכר אבל אני קורא בו הרבה (הפורום נמצא במועדפים שלי), אני בעיקר מתלמד. 1. בועז 2. 18 3. גמביט 4. X-MEN למרות שאני כמעט ולא קורא קומיקסים. 5. טלקינזיס וקריאת מחשבות כמו של ג'ין גריי- זה להיט רציני, כמובן שלא הייתי מתנגד גם לכחות של סופה, רק כדרך אגב
6. הסידרה של גמביט 7. בגלל סדרת הטלוויזיה האגדים אקס-מן, ונכנסתי לזה עוד יותר חזק אחרי אקס-מן אוולושן. יום נאה לכולם!

El ad

New member
אהלן

אולי כדאי שאתה תתחיל ואז אחרים יצטרפו (ותוסיף גם את הסיבה לניק המקורי שלך) ? ודרך אגב, דווקא יש נשים בפורום ואחת מהן משתמשת בניק Aeon.

El ad

New member
אני רואה שכבר התחילו אז אני אצטרף:

1-2) אלעד (דהה) בן 24.5, סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל ופיזיקה באוניברסיטת ת"א. 3) הדמויות האהובות עליי ביותר הן פיניקס (ואני בכוונה לא אומר ג'ין, למרות שאני מעדיף אותה בתור פיניקס ופחות את הבת שלה) ואייסמן. 4) הקומיקס האהוב עליי ביותר הוא אקסמן על כל גילגוליו, והכוונה היא גם לקומיקסים בהם משתתפים דמויות מאקסמן, כמו למשל ההתחלה של אקס-פקטור. 5) כמו שכתבתי איפשהוא למטה הכוח/ות שהכי הייתי רוצה זה טלקיזיס+טלפתיה. 6) לגבי הקומיקס הראשון שקראתי, אין לי מושג... אבל הראשון שהתחלתי לקרוא בצורה מסודרת הוא Uncanny X-Men #001, וזה היה לפני כשנה. 7) אני מתעניין באקסמן מאז הסדרה המצויירת של פעם וגם משחק הוידאו של פעם (זה עם סייקלופס, סטורם, קולוסוס, נייטקולר, וולברין ודאזלר). תמיד התעניינתי מה הסיפור האמיתי שעליו מבוסס הכל וזה מה שגרם לי לרצות לחקור יותר לעומק.

El ad

New member
עכשיו כשאני חושב על זה...

אני רוצה לציין שגם אני קראתי זבנג בילדותי וגם קצת אסטריקס אבל די שכחתי מזה עד שראיתי אנשים שמזכירים את הקומיקסים האלו.

Artoo Detoo

New member
אני עונה

1. תום 2. 15 3. אין לי ממש אחת כזאת, אבל בין האהובות יש את וולברין, ספיידי, באטמן, פלאש, איירון מן, דארת' מוול, ונום, ועוד הרבה... 4. לא קבוע, כרגע The Ultimates 5. הרבה, אולי כמו של מגניטו, או כמו של וולברין. 6. אסטריקס ואחוזת האלים, אם זה נחשב, לפני 7 שנים בערך. 7. מהסדרה של ספיידרמן, מתי ששודרה לראשונה.

Aeon

New member
עונה...

יש פה עוד מישהי בשם נעמה, אבל היא לא פעילה פה כל כך...
1. שם: מיטל
2. גיל: 22
3. דמות קומיקס אהובה: באטמן
4. קומיקס אהוב: באטמן
5. כוח העל שהייתי רוצה שיהיה לי: להיות גמישה כמו מיסטר פנטסטיק
6. הקומיקס הראשון שקראתי: סופרמן
7. איך/למה התחלתי להתעניין בקומיקסים? כל אחד צריך לברוח לעולם הדימיון שלו, זה העולם שלי.

זה אני...

אתם רואים לכבוד פעילותי בפורום החלטתי לפתוח יוזר חדש ומהיום אני כבר לא "טשרמם" (שאם תכתבו את זה בפונטים עבריים תגלו ששמי הוא ירון. אז ככה: 1. ירון (כן כבר אמרתי את זה) 2. 23 3. ג'ני ספארקס/קוואנטום מTHE AUTHORITY 4. THE AUTHORITY (כן אני יודע שאני בערך היחידי שקורא את זה) 5. הייתי רוצה ללהיות מסוגל לרפא אנשים בעזרת אנרגיה (מאיין הילר) 6. באופן מפתיע "זבנג". (אל תרביצו לי) אבל אם בגיבורי על עסקנו אז שוב באופן מפתיע THE AUTHORITY 7. אז אני עכשיו בצפון אירלנד עד יולי וחברה טובה גרה עם מישהו שמטורף על קומיקסים. נכנסו לשיחה ואז שאלתי אותו על ייצוגים לטה"בים בקומיקס והוא נתן לי לקרוא את THE AUTHORITY #1 ו#2 והתאהבתי בפורמט... זה היה ממש לא מזמן ובגלל שאני תפרן ואין לי כסף לקנות קומיקסים אני מוריד עכשיו מלא קומיקסים של WS (מבית DC) ןאת אולטמייט אקס-מן. (יצא קצת ארוך... סורי)

El ad

New member
אם בייצוגים לטהב"ים בקומיקסים חשקת

אז אני כאן בשבילך. קח את הלינק הבא: http://www.gayleague.com/gay/characters/index.php ופנה אליי בפרטי, אולי אני אוכל להוסיף לך מידע. נ.ב. Northstar של 616 (כלומר של העולם ה"רגיל") נראה הרבה יותר טוב מ-Ultimate Northstar, אם כי הוא גם פוץ גדול יותר.

מכיר...

כן נכנסתי לאתר הזה... חביב! האמת שזה לא מחקר עמוק שאני עורך פשוט כמי שמקורב לנושא רציתי לדעת איך הוא מיוצג בתרבות הקומיקס...

El ad

New member
בדרך כלל זה מיוצג בצורה מרומזת.

דמויות מוצהרות הן די נדירות, במיוחד אם הן דמויות ראשיות. היוצר של נורת'סטאר למשל, יצר אותו כהומו מההתחלה (איפהשהו בשנות השמונים המוקדמות), אבל העורך דאז לא הרשה שיהיו דמויות הומוסקסואליות בעולם של מארוול. לכן הוא הכניס כל מיני רמיזות לאורך השנים, ורק ב-93 (נראה לי), לאחר שאותו עורך כבר עזב, נורת'סטאר יצא מהארון באופן רשמי.

El ad

New member
כמובן שכן.

שני הנורת'סטארים הומואים. אחד ההבדלים העקריים הוא שגרסת האולטימייט הוא הומו מוצהר ומוחצן שמשפריץ את זה לכל כיוון. הוא גם די חסר מחסומים, תראה לדוגמא איך הוא מפלרטט עם אולטימייט קולוסוס ללא בעיה. הנורת'סטאר המקורי הוא (או לפחות היה) מאוד מופנם ולא אהב שאנשים נכנסים לו לחיים. הוא לא חולק את רגשותיו עם אחרים והוא גם יצא מהארון בגיל מבוגר יחסית.

El ad

New member
גם כאן : כמובן שכן ../images/Emo13.gif

זה די מדהים שיש יותר מהומו אחד באותו הקומיקס, מכיוון שזה נותן פוטנציאל לזוגיות הומואית מתמשכת, מה שלא כל כך אוהבים להראות. בדר"כ יוצרים של סדרות טלויזיה/קומיקסים וכו' משתמשים ב"הומו הייצוגי" שמתלבט בינו לבין עצמו והדגש הוא על קבלה עצמית וקבלה ע"י החברה. כאן לעומת זאת, (כבר) אין בעיה של קבלה עצמית, ולכן זה פותח אפשרות לזוגיות נורמלית יחסית ולמצבים קצת יותר מעניינים. ונ.ב. קולוסוס של 616 סטרייט לגמרי, אבל לאחרונה גיליתי ש-Multiple Man של 616 דווקא הראה נטיות ביסקסואליות מתישהו.

למעלה