מי אתם???

pinkli

New member
מי אתם???

משתמשים במצוות התורה לשרותכם האישי? מה שנוח, מתי שנוח, בלי לתת חשבון לאף אחד!?! משחקים איתה ככדור ישן אותה תורה ש'אוסרת לטלטל בשבת' ש'אוסרת לחלל את החגים' ש:'מחייבת הכנסת אורחים ונתינת צדקה לעני' לכבוד, תשפילו, לזרקורי החברה, תפזרו, ממון או'פילפולי גמרא', לנקמה, שינאה, ותאוות בצע תעצמו עיניים במכוון, מי אתם?? מי נתן את האור הירוק הזה, לעבור רק כשנוח? מתי שנוח? מתי יפסק הצמא לדם,'אקשן' על חשבון חיים צעירים? די!! אתם לא!לא!לא! תנצחו אותי! לא!

jgadm

New member
ידידי...

כל הפורום הזה נועד כדי לכפר להם על יסורי המצפון שלהם, ודרך אגב לא כל כך נראה שהם מצליחים בזה.

כנראה שלא הבנת למה הגבת...

א. פינקלי היא אישה. וומן. מן יצור מהמם שכזה. ב. פינקלי יצאה בשאלה והיא כיום חילונית. מה שהיא כתבה היה מיועד לשטנים, מחב"תים או סתם מתעללים חרדים. יום טוב לך.

pinkli

New member
../images/Emo13.gif

בהחלט אליהם התכוונתי.. אוסיף לרשימה את אלה ש'יצאו בשאלה' רק כשנוח להם ומתאים לשרותם הפרטי בלבד..! ושם רשעים ירקב!! אמן

goylem

New member
טיפה סובלנות לא תזיק...

בס"ה הם תינוקות שנישבו..

היוצאים בשאלה, הם, הם אלו שרואים את

האור, במיוחד לאחר החושך הנוראי בתוך הדת. ליידי

pinkli

New member
אוי לעולם עם תינוקים מעין אלה...

נישבו בבלגן של עצמם..? הלוואי!

goylem

New member
בלאגאן של עצמם?

הרי הם בגטו.. אפילו אינטרנט אסור.. תינוקות תינוקות..

pinkli

New member
ואם כבר הגבת..

האם יש לאנשים אלו יסורי מצפון? הרי הם מרקידים הכל סביב חלילם הפרטי? הלא כן? (הרבה מהגברים המכים מתלוננים אצל הרופא על 'כאבי מצפון' וחרטה... לזה אתה מתכוון?

לשרותם האישי???

חס וחלילה! אנשים יקרים אלו אינם משתמשים בתורה לשימושם האישי,לא ולא הרי הם בכבודם ובעצמם כותבים את התורה הקדושה,שקיבלנו מסיני ממשה רבינו עליו השלום.ישר בפיו של הקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו.אז איך את יכולה לטעון שאנשים שכותבים את התורה,שמפרשים את התורה לפי ראות עניהם,כמובן כי הכל הלכה למשה מסיני שנמסר מדור לדור דרך הרבנים הקדושים שעושקים את החיים של הנערים והנערות,שעושקים את היופי הטוהר והשמחה שבחיים הצעירים,שעושקים ילדים מחיק אבותם מפני שאינם שומרים על התורה הקדושה שכתבו אותם רבנים מפי משה מסיני ועל כן אתמהה,איך העזת לכתוב דברים כה נוראים על קדושי עליון ימח שמם? ה הכיצד יתכן שאנשים יחשבו שחס ושלום נפל שמץ של פסול באותם קדושים וטהורים? הכיצד העלת בדעתיך שאותם אנשים משתמשים בתורה? הם הם שומרי המסורת ואנו חייבים לפרנסם לחזקם שימשיכו לעשות חייל ברוע מעלליהם. האם אינך יודעת שאין לשאול על רב שום שאלה ואפילו אם יאמר לך על שמאל שהוא ימין הנך חייבת לדעת שכבוד הרב לא טועה לעולם. ועל כן אתפלל עליך ועל שכמותך ואשלח כסף לאותם רבנים שיתפללו על נשמתך הטועה ושתשובי לחיק הרבנים ושתלדי ילדים רבים מספור שיגדלו לתורה ולחופה ושיולידו עוד מאות ילדים שיגדלו לתורה וכולם יהיו מסורים לאותם רבנים קדושים וטהורים וכך נוכל להקים בארץ הקודש מדינת חומינים פנאטים ובזכות זה "נגעל" בקרוב בימנו על ידי משיח צדקינו אמן ואמן. בתפילת והאר עיננו בתורתך ציפור

pinkli

New member
../images/Emo6.gifחחח

אני כבר לא יודעת מי מדבר כאן ברצינות ומי עושה צחוק.. לי

קצת סובלנות אחשלי

ביום חמישי בדרכי לאילת עצרתי בישיבת הקודש תפרח. נכנסתי לשם עם הג'ינס וכיפה שהיתה באוטו. עכשיו בין הזמנים אז לא היו הרבה בחורים. אבל עדיין נשמעה נגינת הגמרא. הסתובבתי באויצר. (אוצר הספרים למזרחניקים שבינינו) איזה לכלוך. הם בנו בניין ענק וחדש אבל הכיעור נשאר כמו שהיה. זה ענין של תרבות כנראה. בזמני היה שם מקום לטייל קצת, ועכשיו עם הבנין החדש (והמכוער) כבר אין מקום לנשום שם. עצוב. אילו שנים הם היו. רציתי לפגוש את הרבנים. היה שם אחד ממש חמוד, הרב בן מנחם. (מותר לכתוב את השם שלו כאן, כל זמן שהוא עדיין לא חבר בפורום, נכון?) בכל אופן, אם יש מישהו כאן מתפרח אז אשמח אם תשאירו לו מסר של אהבה ממני. אני מחכה שתצא לחופשי מהכלוב שלך ידידי הציפור. בברכת חברים לתורה ועבודה. מני

עצה קטנה:

אינך יודע בוודאות כי אדם כזה או אחר אינו קורא בפורום זה. מילותיי נכתבות מתוך ניסיון בפורום אחר לגמרי, בו בחורה נכוותה (כמובן באופן מילולי) קשות בצורה שאינה הפיכה. אנא הזהר במילותייך, למען טובתך שלך. כל טוב, ליידי

לא הבנתי ליידי

מה זאת אומרת למען טובתי שלי, מרוב בהלה כמעט איבדתי את השליטה על הסוגרים. בסך הכל כתבתי בכנות גמורה שאני זוכר את אותו אדם לטובה. אפילו שהוא חרדי ושחור והכל. מה יכול להיות גרוע בזה. (או שאת לא מאמינה שאני יכול לכתוב דבר כזה בכנות??)

שלומפער

New member
התגעגעת...

סימן שלמדת שם טוב. סימן שנשאר לך חלק ממך שם. רצית לפגוש..? בן מנחם? הבן אדם הכי מפחיד בישיבה שם, גאון, מחשב על, מחייך אובססיבי, מותיר אותך קטן ונבוך. אבל בכל זאת נראה שהסתכלת שם רק על סממנים חיצוניים.. למה לא התיישבת ליד איזה סטנדר ופתחת איזה גמרא.. לנסות לשחזר איזה ניגון לילי..

וואו

גאון? לא בטוח. מחשב על? בוודאי שלא. יכול להיות שהיום החיוך הלבבי שלו נהפך למשהו מכני. אנשים משתנים ונשחקים. בזמני החיוך שלו היה אמיתי. אי אפשר לרמות חיוך. ולי נשאר זיכרון טוב ממנו. על אף הביקורת. ויש ביקורת. אותי הוא לא השאיר קטן ונבוך. אף פעם לא הייתי נבוך ממנו וגם לא משאר הרבנים (שאותם אני זוכר מאד לא לטובה.) נכנסתי לאוצר הספרים. זה היה מספיק לי באותו רגע. אולי פעם הבאה אצליח להכנס יותר. אבל האמת שהביקור הקצר הספיק לי כדי להתנקות בינתיים מהנוסטלגיה. המקום די מגעיל בסך הכל. כולל הניגונים של שלשת הבחורים שלמדו שם.

למעלה