מי אתם זק"א?

מי אתם זק"א?

ממש קשה לי להבין האם זק"א באמת מיחצנ"ת את מי שהיא מיצגת? ואם זה באמת לשם שמים אז למה לריב עם מד"א הרי כולם עושים עבודת קודש? וכן אתה בתור מתנדב אתה באמת נהנה לעזור? או שאתה עושה את זה בשביל הפידבקים בשטיבעל? ומדוע הנגע הזה רק אצל החסידים? מישהו יכול לענות לי על חלק מהשאלות?

אלישיר

New member
יש יצר הטוב, ויש את השטן שמרקד

בעזי"ת יש את חסד של אמת, ויש את יצר הרע באמת. הלוואי שהיה פתרון. ברור שהפדבקים בשטיבעל מחזקים, אבל הרי שטיבעל זה כרגיל מקום שראוי ל... ירחם ה'.

כל מה שדרוש למתנדב חובב

האוטו, המדבקה, הווילונות, המירס, הביפר, השטיבל, ה372 שומע?, השכנים, הסקרנים, השקית השחורה, הסיפורים, הקשוורים, החבר של, שער הדולר. הפלאש, הצלם, התמונה בעיתון, משי זה אני זוכר?, הבור, האופנועים, ווווווווווווולפעמים החגיגה נגמרת סוגרים את האורות הערב תם וברגע של אמת ........ מי צריך את כל זה?

חגיגה חסידית בנוסח ציוני

כן כן זה בדיוק המצב הצלחת להגדיר את זה טוב זק"א נפלו על הראש משעמם להם אז כל יום הם קמים עם רעיון חדש פעם זה אופנוע כיבוי (יהודה בחיאת ראבק כמה שילמת למשרד פרסום על רעיון זה?) ופעם זה גמ"ח ניחום אבלים בקיצור העיקר תמות את שאר העבודה אנחנו נעשה

מתנדב

New member
כן אני יכול לנסות לענות לך

על חלק מהשאלות, אני מתנדב בזק"א, ואני חייב להגיד לך דבר אחד, העבודת הקודש שאנחנו עושים, זה לא בשביל הפידבקים, ושידפקו לנו על השכם בשטיבל, או שהחברים יפגשו אותנו ברחוב ויתחילו לרחרח אחרינו, כל מטרת הארגון התנדבותית של זק"א, זה קודש ורק קודש, ואתה שואל אם אני נהנה לעזור?, זה שאלה שאין עליה תשובה, כי המראות הקשים שהמתנדבים רואים, ועוד לקרא לזה הנאה בעזרה?... ולגבי מד"א, לא זק"א התחילה עם הבלגנים עם מד"א, מד"א לא פרגם לנו כשהם ראו את ההצלחה הגדולה שלנו, ואיך שזק"א מתפתח, ולכן מד"א רצה שזק"א יטפל בפינוי הגופות, ולא ביפול הפצועים, ברגע שרוב מתנדבי זק"א מתנדבים גם במד"א והם חברי הצלה...

יכול להיות שמד"א התחילה...

איתכם, אבל הכל באשמתכם משום שאתם כל הזמן ניקרתם להם את העינים, למשל בפיגוע בטורקיה,הייתם צריכים לכתוב שם על כל דבר שזז זק"א זק"א זק"א,וגם השחצנות הזאת של משי זהב, שהוא אמר אם החברא קדישא לא תקבור מתים אז זק"א תקבור, מה זה ההתנשאות הזאת, לנצל מצוקה של עובדי החברא קדישא שלא קיבלו משכורת כבר כמה חודשים, ועוד זק"א הקים יחידת צוללנים, בשביל מה צריך את השטות הזאת אם לא בשביל לנקר להם את העינים, וסקופ קטן אדון משי זהב בדרך לקנות מסוק, אתם יודעים בשביל מה? בשביל להגיע לפיגועים! זו בדיחת המילניום הרי ברור לכולם שהכל זה לנקר לכולם ובראשם למד"א את העינים.

MITANYEN

New member
זה יותר בקטע של להשתלט לכן פתח גם

הצלה מהירה. בהתחלה זה היה באמת לשם שמים ולכן האריכו אותם אחכ` שהם התחילו להשתולל ורצו לאכול את העוגה מכל הכיונים וכל שני וחמישי פותחים משהוא חדש בצדק לשם שיצא להם כי הם כבר התחילו להיות מגעילים נותנים להם אצבע לוקחים את כל היד

בבלט אתה יודע מזה?

הכל נחמד אם הינו רואים את זה בשטח המציאות היא שחוץ מיחצנו"ת עצמית זק"א לא עושה כלום ואפילו זה שאתה רואה את משי זהב בטלוויזיה זה רק כדי שהוא יוכל להשתמש בצילומים אלו בחו"ל אצל התורמים התמימים שלא יודעים שעם כספם הוא קונה ג`יפ חדש ועוד ציוד לסנפלינג שאותו הוא ישים ב"בור" עד לטיול משפחות למתנדבי זק"א או "שבת גיבוש" עזוב אותך אני חושב שזה ארגון מיותר

MITANYEN

New member
מדא לא פירגן לכם כי מעבר לחסד שאתם

שאתם עושים יש גם הרבה ביזניס תאמין לי משי לא פרייאר הוא גורף מהעסק הזה מליונים ומאחר שניגרמו הרבה מריבות בין זקא להצלה ומדא החליט מדא לפתוח את מזך שמתפעלים אותו מתנדבי הצלה שהם באמת עושים עבודת קודש ולא רק במקומות שיראו אותם בטלוזיה וכל אחד עושה את זה בגופו וממונו (ברכבו הפרטי) ואין מי שמממן אותו. ב.על מתנדבי זקא היו הרבה תלונות ואין עשן בלי אש

על חלקם אני יכולה לענות: יש מעט

מהנגע הזה גם אצל לטאים. נכון שהרוב זסידים ואני חושבת שזה בגלל שאצלם יש הכי פחות אפשרות להתעסק עם משהו נוסף, תחביב, מעבר ללימוד. ואז מוצאים זאת פה, בלי לימוד. לגבי המריבות- לצערינו זה בכל מקום, כך כשהתיעצנו עם פישר ברפואה ורצינו לשמוע גם את דעתו של פירר הזהירו אותנו שאף אחד לא ידע על השני. לדעתי, זה נובע מכך שהמטרה לא רק לשם שמים, נכנסים עוד דברים כמו כבוד. זה לא מוריד מחשיבות התרומה שלהם אבל חבל, כי אם היו פועלים בשיתוף במקום לריב, היו מועילים הרבה יותר ומזיקים הרבה פחות. ד"א יש פה משהו מאד צורם בגלישת זק"א מחחללי אסון שזה תחומה לעזרה ראשונה, תחום מד"א!!!

חסידות זק"א

חסידות זק"א בראשות כ"ק האדמו"ר שליט"א מברכת את מחזיקי הביפרים והמירסים בהוראת מרן כ"ק האדמו"ר מתבקשים המתנדבים להשאיר את המירסים פתוחים בשבת גם בשעת התפילה מאחר ויתכן שכ"ק האדמו"ר יצטרך את עזרת החסידים בהפגנה המוניית נגד הצייויינים אנא העבירו 236... קיבלתי....

א77

New member
תודה על הודעותיך המלאות תוכן

תוכן נגד עדות וקהילות. ומה איכפת לך אם בזמן שישיבה בחורע, בשעה שגולש ללא מצופים באינטרנט, יש מהחסידים שבאבנטיהם חגור הביפר.

אני מרגישה

שיש כאלה שמחזיקים את זה באמת לשם שמים. ויש כאלה שגם הכבוד של "הנה תראו אני מחזיק מירס פתוח בשבת, תראו עד כמה חשוב אני" גם משחק אצלם תפקיד. וזה חבל.

ומן הראוי להדגיש:

המתנדבים בזק"א עושים עבודת קודש. עבודה שאף אחד אחר לא מסוגל לעשות. אז יש בודדים שקורץ להם המירסים הפתוחים, אבל...אף אחד לא יעשה עבודה כמו שזק"א עושים ויתמיד בזה - בגלל הכבוד. לא עבודה מהסוג שזק"א עושים.

א77

New member
לשאלתך מדוע הנגע הזה רק אצל החסידים

לולא דמסתפינא אמינא. אם בעיניך זה נקרא 'נגע', אז טוב שיש כאלו 'נגעים' אצל משועממים אם הם כאלה. אוליי רק אצל החסידים כדבריך. אבל מה עושה מי שאינו חסיד אם חלילה הוא משתעמם... וקבלו התנצלות, אנשי זק"א שאנים משועממים, ושאינם חסידים אשר אינם משועממים. השימוש במילותיי, היה רק כדי להגיב לשואל החכם.

לביא4

New member
מזעזע לקרוא מה שאתם כותבים

זק"א עושה עבודת קודש, גמילות חסד של אמת על טהרתה שלא לדבר על התמונות והמראות המחרידות שהם רואים, שלא נדע ממיקרים כאלו, כמו שכולנו יודעים מד"א לא יטרח לאסוף את כל האיברים המפוזרים אחד לאחד מה שארגון זק"א כן עושה, בנוסף לטיפול בפצועים ואחרים, פיקוח נפש דוחה כל התורה כולה, אז אתם גם צוחקים שהביפרים זמינים? ומה בכלל זה קשור לחסידים עוד לא הבנו חייבים להחזיק במחלוקות פילוג והשמצה, ממש אחדות העם שמלמעלה דורשים מאיתנו ומידות למופת.

א77

New member
תקוותי שאתה קולט

שבטעות כתבת תגובת אלי במקום אל הישיבע בוחער... עניתי אולי בציניות כיאה לשאלה שהוא שאל.

למעלה