מי אתם בדיוק??

מי אתם בדיוק??

גם אני דתי, גם אני חובש כיפה - ככל, אני מעריך פורומים שבאים להסביר, לענות ולקרב אנשים שלא יודעים מה היא הדת והוא יהודי. אבל, קראתי בעיון רב את כל השרשור לעניין ההבהרה לשכם וכן קראתי כ- 90% מההודעות והתשובות שלכם טרם נכנסתי לכאן. אבקשתם לענות בפני הציבור הרחב את המידע שהם זכאים לו. מי אתם בדיוק, לאיזה קהילה אתם שייכים? על פי מי אתם פוסקים (וההחמקות לשאלה זו כבר צויינה לכם בעבר) לפוסקי הדור החיים כיום. והחשוב מכל, הסכמות ותמיכות רבניות לפתיחת פורום זה. כמו שאני מסתכל בהסכמות בכל ספר דתי, כך הייתי שמח לדעת כי ישנן הסכמות לאתר זה. היות שאני גם די מכיר את עולם הרבנים, טרם נתקלתי בשמות שלכם. אך, אני מאנשי הכיפות הסרוגות ומכיר בעיקר את רבני הישיבות טישיבות ההסדר - הואילו נא לפרט מהיכן אתם. עלי לציין כי תגובתכם האחרונה ובא דרשתם מגולשת לא לכתוב כאן יותר - אינה ראויה (ייתכן שקטנתי מלהביע דעה). נשאלו שם שאלות ראויות ובוודאי שראויות לעיני כל הציבור. אין תשובה שאתם יכולים לתת במסר פרטי שלא ניתן למסרו לעיני כל. בנוסף לכך, למה להלבין פנים - היא יכולה להיות הכופרת הגדולה ביותר בפורומים הכי לא ראויים - אין זה מפחית מערך השאלה ומטיב הדברים. - אל תסתכל על הקנקן אלא מה שבתוכו. וכן לא לשכוח שחכם משיב כהלכה. אני אישית לוקח חלק בפורום דיני משפחה (אם אתם רוצים לבדוק את הרקע) והייתי שמח מאוד להשתתף גם כאן וכן לתרום מידיעתי האישית ובקיאותי בהלכה (גם לי יש מס´ ידיעות שיכולות לתרום לשואל הממוצע) אך אודה לכם באם תשיבו כהלכה לשאלות שנשאלתם כאן והן לשאלות בשרשור הקודם. תודה

למעלה