גמני עונה
איזה ערוץ עדיף, ערוץ MTV-- 24 או24!!! שולט בנים לובשים ורוד, גברים גברים או הומואים בהתהוות--בנים לובשים וורוד.. טלנובלה בע"מ או השיר שלנו-- השיר שלנו..! למה לא אהבה מעבר לפינה [שיט פיספסתי..]----ככההה ים או בריכה--בריכה צפרדע או קרפדה--צפרדע איזה מוזיקה אתה שומע-- פופ ישראלי שולט.. שירוש היפיופה .. דיימונדז עברי.. ואוהד..!! האם אתה חושב שהמאסטרו היא תוכנית איכות--לאאא ומה עם דפנה ודודידו--ברור שכן.. אתה רואה כוכב נולד---- נו מה שאלה רטורית השם ינעם כביר אומר לך משהו--לא.. יש לך סוד אפל מהעבר שאם ייתגלה אז ייפול העולם--ברור לכולם יש ראית פעם קטנטנות--כן,,,משפיל אתה חושב שמכבי חיפה היא ה-קבוצה--נו טוב.. 'תה מחדד עפרונות--- לא.. יש לי שפיצים אוכל קרמבואים--- ברור 'תה יודע כמה זה משמין-- כן ,,למי אכפת? למה נראה לך ששירי צריכה לעבור לשחק בערוץ תכלת, בדרמה היומית החצר--- כי היא מוכשרת .. לא ניראה לי שלזה.. האם גם אתה חושב שציקי לאבין ממי מיוזיק מאגזין הוא סמל מין--לא הוא סתם חושבתצמו.. היית במאמאמיה--ברור פעמיים או בכלל בהופעה של שירי--כן ,,שלוש הופעות של כוכב נולד ברחבי הארץ ובניצנים ראית ת'אירוויזיון במלואו--כן. ברור סבלת מכל שנייה-- תאמת יש כמה שירים שפשוט רציתי לכבות! אבל בכיתי מישירי..המדהימה!!! יישש איזה גאווה! הצטערת ששירי הלכה לשם ולא צביקה ולכן אתה יושב וצופה בסיוט הזה--חח.. היה מתתתת השאלות שלי מעצבנות אותך---לא... אני בן-אדם סבלני