מי אתה?

נועוW

New member
שאלות../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען? * לנעול את הבית? * לצחצח שיינים? * לעשות שיעורי בית? * לבצע מטלה שההורים אמרו לך? * את השם שלך? * איפה אתה גר? * את מספר הטלפון שלך? * את מספר הפלאפון שלך? מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ? *
או
? *
או
? *
או
? * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות? * אביב או סתיו? * אנגלית או ספרדית? * פורום או קומונה? שאלות לא תשובה: * למה? * איך? * איפה? * כמה? * מי? * מתי? שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך? * איזה צבע השיער שלך? * בן כמה אתה? * מה שמות הוריך? * כמה אחים אתם? * מאיזו עיר אתה? שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך? * מה צבע הפנאל שלך? * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך? * באיזה צבע השולחן עבודה שלך? * באיזה צבע הקלמר שלך? * באיזה צבע העיפרום שלך?

ghsufvi

New member
עונה

האם קרה לך פעם ששכחת: * את הפלאפון במטען?ברור * לנעול את הבית?ברור * לצחצח שיינים?ברור * לעשות שיעורי בית?ברור * לבצע מטלה שההורים אמרו לך?ברור * את השם שלך?לא * איפה אתה גר?ת"א * את מספר הטלפון שלך?*******-** * את מספר הפלאפון שלך?*******-*** מה אתה מעדיף: * חורף או קיץ?חרוף *שוקו *פיצה *טלויזיה * אמא או אבא? (סתם סתם....) * אח או אחות?לא עונה * אביב או סתיו?סתיו כי היום הולדת שלי אז * אנגלית או ספרדית?אנגלית כי זאת שפת האם שלי * פורום או קומונה?פורום שאלות לא תשובה: * למה? * איך? * איפה? * כמה? * מי? * מתי? שאלות כלליות: * איזה אורך השיער שלך?קצר * איזה צבע השיער שלך?חום * בן כמה אתה?16 ו7 חודשים ויומיים * מה שמות הוריך?עידית ויוסף * כמה אחים אתם?3 כולל אני * מאיזו עיר אתה?כבר שאלת שאלות צבעוניות: * איזה צבע הוא האהוב עליך?אדום בגלל הפועל ת"א * מה צבע הפנאל שלך?כסוף * באיזה צבע העטיפות ספרים שלך?לא עוטף * באיזה צבע השולחן עבודה שלך?חום שחור * באיזה צבע הקלמר שלך?אין * באיזה צבע העיפרום שלך?מה?

Miss Nushi

New member
שאלות..

איזה ערוץ עדיף, ערוץ 24 או MTV
בנים לובשים ורוד, גברים גברים או הומואים בהתהוות
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
למה לא אהבה מעבר לפינה [שיט פיספסתי..]
ים או בריכה
צפרדע או קרפדה
איזה מוזיקה אתה שומע
האם אתה חושב שהמאסטרו היא תוכנית איכות
ומה עם דפנה ודודידו
אתה רואה כוכב נולד
השם ינעם כביר אומר לך משהו
יש לך סוד אפל מהעבר שאם ייתגלה אז ייפול העולם
ראית פעם קטנטנות
אתה חושב שמכבי חיפה היא ה-קבוצה
'תה מחדד עפרונות
אוכל קרמבואים
'תה יודע כמה זה משמין
למה נראה לך ששירי צריכה לעבור לשחק בערוץ תכלת, בדרמה היומית החצר
האם גם אתה חושב שציקי לאבין ממי מיוזיק מאגזין הוא סמל מין
היית במאמאמיה
או בכלל בהופעה של שירי
ראית ת'אירוויזיון במלואו
סבלת מכל שנייה
הצטערת ששירי הלכה לשם ולא צביקה ולכן אתה יושב וצופה בסיוט הזה
השאלות שלי מעצבנות אותך

ghsufvi

New member
עונה

איזה ערוץ עדיף:24 גברים גברים טלנובלה בע"מ או השיר שלנו:טלנובלה בע"מ למה לא אהבה מעבר לפינה [שיט פיספסתי.. כי לא שאלת עם היית שאולת הייתי בוחר בטמ"ל ים או בריכה:ים צפרדע או קרפדה:צפרדע איזה מוזיקה אתה שומע:ראפ האם אתה חושב שהמאסטרו היא תוכנית איכות:לאאא ומה עם דפנה ודודידו:לא אתה רואה כוכב נולד:לא העונה הזאת השם ינעם כביר אומר לך משהו:לא יש לך סוד אפל מהעבר שאם ייתגלה אז ייפול העולם:כן ראית פעם קטנטנות:כן אתה חושב שמכבי חיפה היא ה-קבוצה:בחיים לא 'תה מחדד עפרונות:לא אוכל קרמבואים:כן 'תה יודע כמה זה משמין: כן למה נראה לך ששירי צריכה לעבור לשחק בערוץ תכלת, בדרמה היומית החצר:לא חושב שהיא צריכה לעבור האם גם אתה חושב שציקי לאבין ממי מיוזיק מאגזין הוא סמל מין:מי? היית במאמאמיה:לא או בכלל בהופעה של שירי:כן ראית ת'אירוויזיון במלואו:ברור סבלת מכל שנייה:ברור שלא הצטערת ששירי הלכה לשם ולא צביקה ולכן אתה יושב וצופה בסיוט הזה:ברור שלא השאלות שלי מעצבנות אותך:ברור שכן

גמני עונה

איזה ערוץ עדיף, ערוץ MTV-- 24 או24!!! שולט בנים לובשים ורוד, גברים גברים או הומואים בהתהוות--בנים לובשים וורוד.. טלנובלה בע"מ או השיר שלנו-- השיר שלנו..! למה לא אהבה מעבר לפינה [שיט פיספסתי..]----ככההה ים או בריכה--בריכה צפרדע או קרפדה--צפרדע איזה מוזיקה אתה שומע-- פופ ישראלי שולט.. שירוש היפיופה .. דיימונדז עברי.. ואוהד..!! האם אתה חושב שהמאסטרו היא תוכנית איכות--לאאא ומה עם דפנה ודודידו--ברור שכן.. אתה רואה כוכב נולד---- נו מה שאלה רטורית השם ינעם כביר אומר לך משהו--לא.. יש לך סוד אפל מהעבר שאם ייתגלה אז ייפול העולם--ברור לכולם יש ראית פעם קטנטנות--כן,,,משפיל אתה חושב שמכבי חיפה היא ה-קבוצה--נו טוב.. 'תה מחדד עפרונות--- לא.. יש לי שפיצים אוכל קרמבואים--- ברור 'תה יודע כמה זה משמין-- כן ,,למי אכפת? למה נראה לך ששירי צריכה לעבור לשחק בערוץ תכלת, בדרמה היומית החצר--- כי היא מוכשרת .. לא ניראה לי שלזה.. האם גם אתה חושב שציקי לאבין ממי מיוזיק מאגזין הוא סמל מין--לא הוא סתם חושבתצמו.. היית במאמאמיה--ברור פעמיים או בכלל בהופעה של שירי--כן ,,שלוש הופעות של כוכב נולד ברחבי הארץ ובניצנים ראית ת'אירוויזיון במלואו--כן. ברור סבלת מכל שנייה-- תאמת יש כמה שירים שפשוט רציתי לכבות! אבל בכיתי מישירי..המדהימה!!! יישש איזה גאווה! הצטערת ששירי הלכה לשם ולא צביקה ולכן אתה יושב וצופה בסיוט הזה--חח.. היה מתתתת השאלות שלי מעצבנות אותך---לא... אני בן-אדם סבלני

ghsufvi

New member
מה זאת החוצפה הזאת שואלים אותי

שיהיה תורך ישאלו אותךסתם שיהיה בכיף.

למעלה