יופי, נטע, אני גאה בך מאוד
A AwXiL New member 28/11/03 #14 חדש ארי ויצמן מהרצליה לומד בזיפת כספי(לשעבר בחדש) אוהב לאנוס את דניאל וזהו
A ArmeniaN New member 28/11/03 #19 אני! אני קארן....בן 18 ולומד בחדש.....ואני הראשון בהיסטוריה של הבייצפר היה לו רישיון........תודה תודה
אני! אני קארן....בן 18 ולומד בחדש.....ואני הראשון בהיסטוריה של הבייצפר היה לו רישיון........תודה תודה
C CrazyMagic New member 28/11/03 #26 אפשר גם להצטרף? אני לי גאיה מראשונים.. יא-9 אה.. ואני חברה לשעבר של קארן חחח מממ דניאל אגב, אני רואה שאתה מיחצן את הפורום..
אפשר גם להצטרף? אני לי גאיה מראשונים.. יא-9 אה.. ואני חברה לשעבר של קארן חחח מממ דניאל אגב, אני רואה שאתה מיחצן את הפורום..
A AwXiL New member 28/11/03 #35 יאללה י'7 לנצח לא נשכח ולא נסלח אההם אההם יובל הסוס ואניח ודניאל סחטיין על כל האנשים שאתה מביא לפורום פורום הרצליה אימפריה
יאללה י'7 לנצח לא נשכח ולא נסלח אההם אההם יובל הסוס ואניח ודניאל סחטיין על כל האנשים שאתה מביא לפורום פורום הרצליה אימפריה
N *neta* New member 28/11/03 #32 ברוכים הבאים לכל החדשים ../images/Emo20.gif יאללה הגיע הזמן שנשים את העיר הזאת על המפה
N *neta* New member 28/11/03 #40 LOL הוא היה מנהל זמני, כי לא שירי ולא אני יכלנו להיות נוכחות באחד מן האירוחים. סתם לידע אישי..