מי אשר בנה בית חדש

אליזד

New member
מי אשר בנה בית חדש

"מי אשר בנה בית חדש ולא חיבר לו אינטרנט, יילך וישוב לביתו - פן ימות במלחמה, ואשתו תגלה את ספריית הפורנו שלו..." (ספר דברים גרסת הדי-וי-די) ובקיצור, אתה יכול לשכור דירה, לשפץ אותה, לסדר, לסחוב אליה גרוטאות בטנדר ששואל את עצמו בכל רגע נתון מי בדיוק סוחב את מי הוא את הכורסא או הכורסא אותו.. אתה יכול לשייף לנקות לצבוע, וכל זה? כלום. ממש כלום. אתה יכול אפילו להשיג ג'וינט קן ממישהו ולשבת בחצר בהרגשה של סיני - וזה? נאדה. לא שווה כלום. עד לרגע שבו מחברים לך את האינטרנט... הרגע הזה שבו אתה יושב מול המחשב שממוקם במקום אחר, ואתה לוחץ על המועדפים שלך והחלון שלך לעולם החיצון נפתח בדיוק כמו שאתה מכיר אותו. כל פרט קטן במקום, כל הודעה ישנה שלא נמחקה, כל זכר והיסטוריה. אז גם אם אתה עדיין מתבלבל בדרך חזרה מהמכולת, וגם אם ייקח לך עוד חודשיים עד שתדע איפה באיזור יש חנות חומרי בניין, וגם אם המטבח אחר, והתחת שלך מתקשה להתרגל לכורסא שיש בה שקע מתחת של מישהו אחר, ואתה פותח שבע פעמים כל מגירה כדי להיזכר איפה שמת את התחתונים שלך - ולמרות הכל יש מקום אחד שהוא שלך, שם, בין המועדפים אתה מרגיש בבית, מהחלון של הסלון (שזו הגדרה יפה למרחב מחיה שכולל גם מטבח וחדר עבודה...) אתה רואה משהו אחר, אבל הנוף מהחלון הזה, המוכר, עם האיקס הקטן, שאתה סוגר ופותח מתי שתרצה - הנוף הזה תמיד נשאר אותו דבר. איך התמכרנו אה?

משייט

New member
כמה שזה נכון

אפילו כשהתארחתי בפעם הראשונה בבית של חבר זר כיון שהיה שם חיבור לנט הרגשתי בבית שלי .

ומי אשר ארש אשה חדשה

ילך ויעשה לביתו... ואין מזרזין אלא למזורזין ועומדים שאם אינם עומדים מיד נופלים ולא עוד אלא שכותבים גבבא על גבי גבבא וכיון שנפלו לבירא עמיקתא לא תהא להם עוד תקומה שנאמר כל באיה לא ישובון אך בעושין רצונו של אותו מקום עליהם הכתוב אומר "שבעתיים יוקם קין" וכן הוא אומר "שבע יפול צדיק וקם" ובשאינם עושין רצונו של מקום עליהם הכתוב אומר ו"ליימך שבעים ושבעה" שאפילו שבעים לשון אין בכוחן להקימו היינו דאמרי אינשי בפובריקי לא תקום צרה פעמיים באיש וכבר אמרו רבותינו אשרי מי שפיתו מצוייה וכוסתו בביתו שאז אינו צריך לא לפורום ולא לפרוע ולא לגלות ליבו ולא לגלות ערוותו אלא מיד הולך אצל כוסתו והיא לכלי זינו ודברי תורה ששים ושמחים כנתינתם בסיני שאין בית המדרש ללא חידוש ואין המלאכה נקראת אלא על שם גומרה עליו הכתוב אומר: שמח בחור בילדותך ואומר: ברכות שדיים מעל וברכות תהום רובצת תחת וכן הוא אומר עליונים ששו ותחתונים עלזו בקבלת.. בקבלת.. וגומר.

פסוק לי פסוקך

שלום ילדים חמודים, בין כל הפסוקים האמיתיים פסוק פסוק על מכונו, בפוסט הקודם מסתתר פסוק אחד משובש שפוסקו ארכובותיו יתר על המידה, והוכנסו בהם דברי שחץ וגאווה עפ"ל (כמו פלפל שחור אבל שמפריע ברוחניות במקום לגרום לאפצ'י). השם ישמור חמודים. אנא עיזרו לג'קו לגלות את הפסוק המפוסק,לפני שיורי מחיקוני יבוא ויחד עם המכשושה ימחקו את הכל. רמז: ועשית ציץ זהב טהור ופיתחת עליו פיתוחי חותם קודש לה' קלטות של מני פיליפ, תמונות רבנים וקרמבו, יחולקו לזוכים עם כניסת יהדות התורה לקואליציה.

shach mat

New member
רק לכורסא בדירה החדשה

מתקשה להתרגל?! , האם גם כשאתה נמצא עם בחורה קשה לך להתרגל לזה שהיא היתה של משהו אחר קודם, נקודה למחשבה!

"של משהו אחר"???

נקודתיים למחשבות קשות מאד. ורק אני מטומטמת, עוד חושבת לעשות ניתוח לשינוי מין... אני מזוזעת

barr1969

New member
אוף

אתה חייב להגיד את זה בקול? עולה לי בריאות אבל אתה יותר מצודק. ומכירה ילדה אחת בת 12 שמתחילה להכיר את העולם דרך החלונות הללו דווקא, ואני מבינה אותה אבל פוחדת בשבילה.

מחממנוע

New member
מי אשר ארש אשה ולא לקחה ילך וישוב ל

ביתו אין בלי האינטרנט, הרגשתי כזה מנותק, אתה יודע רק סלוללרי ומחטפים ארוכים אצל ידידים. צריך לחקור את תופעת האינטרנט, אבל אין זמן. זהו, זה הפרדוקס המודרני, בזמן שחברת סללורי אומרת שהיא מחברת בין אנשים עולה השאלה מי בכלל הפריד אותם. פעם כולם הכירו את כולם והיה עולם יותר נחמד. בגלל שראיתי את מול את אביב גפן הרבה הנה לך שיר: אל תדאג ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך אל תדאג אני חולמת עליך ומתעוררת עם כולם אל תדאג אני מתה עליך וגם חיה עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך היא שיקרה אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם

למעלה