מי אשם ???
צד א´- ידידה שלי שנסעה בבלאנו עליה השלום. צד ב´- נהג מונית. הנהג מונית עשה פרסה באיזור שאסור וידידה שלי שכל הזמן אומרת לי שלא היה לה שדה ראיה והיא לא יכלה לראות אותו, בקיצר הנהג מונית עשה פרסה והיא נכנסה בו והלכה הבלאנו (מזל שהבנות שלה היו חגורות!!!) הנהג מונית שיצא עם נזק של קצת פחחות יצא וצחק על ידידה שלי והיא כמו ישראלית תרבותית (
) יצאה וצעקה עליו ואז עברה ניידת משטרה והיא עצרה אותה והנהג התחיל לעשות הצגות שהוא לא מרגיש טוב והוא צריך ללכת לבית חולים ואז השוטר אמר לו שיפסיק עם ההצגות וכדאי לו לשתוק והוא יכול להבין לבד למה. הנהג מונית לא מודה והנזק לבלאנו אסטרונומי . . . . זו הזדמנות לראות מה ההבדל בין "קופסת שימורים" יפאנית למכונית גרמנית טובה (חוץ ממזומנים . . .).
צד א´- ידידה שלי שנסעה בבלאנו עליה השלום. צד ב´- נהג מונית. הנהג מונית עשה פרסה באיזור שאסור וידידה שלי שכל הזמן אומרת לי שלא היה לה שדה ראיה והיא לא יכלה לראות אותו, בקיצר הנהג מונית עשה פרסה והיא נכנסה בו והלכה הבלאנו (מזל שהבנות שלה היו חגורות!!!) הנהג מונית שיצא עם נזק של קצת פחחות יצא וצחק על ידידה שלי והיא כמו ישראלית תרבותית (