מי אשם?!

אבנר.

New member
מי אשם?!

-ביום שחור זה לאומה הישראלית, אני מפנה אצבע מאשימה לעברו של יצחק רבין, שמעון פרס ושותפיהם לאיוולת אוסלו שהביאה הרס, מוות, רצח, טרור במסווה של אשליות - על העם היהודי היושב בציון! תחת תרמית נוראה על העם העברי במולדתו הקדומה, רימו הנ"ל את בני עמם, והביאו ארצה רבבות מחבלים חמושים במדים במסווה של "שוטרים" -שוחרי שלום. החברה הישראלית לא תסלח לעולם לאנשים אלו על הטרור שהביאו עלינו!! יש להעמידם לדין!! והיום הזה יבוא ביום מן הימים!!

haddas

New member
אתה רומז שזה בסדר שרצחו את רבין?

גם יגאל עמיר, לא האמין בדרכו של רבין, ומה הוא עשה?- הלך ורצח אותו! את מי בדיוק אתה מתכנן להעמיד לדין? אולי המדינה תעמיד אותם לדין, אבל לדעתי אין טעם בזה. מי ידע בזמנו, שהסכמי אוסלו יהיו טעות נוראית שכזו? מי ידע להתנגד בזמנו להסכמים? הדס

בן חור

New member
רבין היה "קרבן שלום" הדס.

רבין עצמו תמיד אחרי כל פיגוע היה טורח לומר כי הנופלים הם קרבנות שלום,ולמרבה האירוניה המרה בסוף גם הוא היה ל,קרבן שלום". מה שהכי מוזר בכל הסיפור הוא שבאופן מוזר מתגלה כי אריק הגיבור, מנסה להכנס לנעליו של רבין המנוח,אם כי למען המקוריות הוא שינה מנטרה משהו בסגנון "איפוק=עוצמה". לסיכום, אזלת היד והשיתוק של זקני מניגנו הגיבורים לשעבר,אשר כפי הנראה תש כוח גבורתם ביחס שווה לגילם, ממשיך ומתעתע בנו, אם כי במדי ראש ממשלה ימני הפעם. אולי יהודים מזדקנים מהר מידי היידה ביבי...לפחות הוא עוד יכול לעשות את זה יותר מפעמיים בשבוע.

אבנר.

New member
לא ולא!!

צריך להפריד בין הרצח למורשתו של הנרצח!! -אם אני לא מסכים אם דרכו של רבין אין זה אומר שאני תומך ברצח!! כן, הדס! אני ועוד רבים וטובים מבני עמינו התנגדו להסכמים המטורפים הללו! אני זוכר טוב את ההפגנות של "אל תתנו להם רובים"! -התנגדנו!! מדוע הרוב תמך?! -כי הוא רומה!! -כשהסכם אוסלו נחתם בעיתונות הופיעו תמונות של יונים והבטיחו לעם שלום!.. -פשוט, סיממו את הציבור!! -הנה אנו רואים יום יום את התוצאות של "השלום" הזה!... היום דיבר איזה מישהו שהיה במדרחוב ברדיו והוא אמר משהו נכון: "לפני שהביאו לנו את השלום הזה, לא היו מתפוצצים כל יום אנשים ברחובות"!.. לילה טוב!! אבנר -שמאמין ברעיון הטרנספר!

שמאלני

New member
אבנר מה יהיה איתך תגיד לי

אבנר מה יהיה איתך תגיד לי אתה רוצה להיות יגאל אמיר שתיים. תפסיק לבלבל את המוח אתה ימני קיצוני עם דעות של לא נורמלי. אני אגיד לך את מי צריך להעמיד לדין אנשים כמוך שמסיתים לרצח. מה אתה חושב שאנשים מבינים שאתה כותב שצריכים להעמיד את אדריכלי אוסלו לדין שאתה אוהב אותם. אתה מסית פה חד משמעי. אני סולח להם וכולם סולחים להם אבל מה קורה יש אנשים משוגעים לא נורמלים שחושבים ככה ואתה אחד מהם.

RnP

New member
לשמולני

אנשים שחשבו כמוכך נתנו את האקדח הטעון שחזר לגנדי... אנשים כמוך הם המסיתים לשלום שקר אנשים כמוך מקריבים דם... אין דם של מנהיג אחד טוב מדם של מתנחל, ילד שחזר מביה"ס או חייל שיורים בו, תחשוב טיפה לפני שאתה מפציר שטויות

רבין אשם!!!

אני לא מעודד רצח חס וחלילה אבל זה הגיע לרבין! למה? אתם בטח שואלים את עצמכם אז כך: מי היה ארפעת??? מי יודע???? הוא היה טרוריסת שאף מדינה ערבית לא רצתה אותה ומדינות אחרות רצו להרוג אותו כמו ירדן, סוריה וכו´..... אבל כמובן בעזרת המושיע שלנו רבין הוא קיבל מקלט במדינה הרי הוא זה שהביא את הרוצח הזה למדינה שלנו!!! כן.... כן..... זה הוא. רבין חשב שאם הוא יציל את התחת שלו הוא יקבל משהו בתמורה והוא באמת קיבל את זה, את כל הפיגועים!!! זה השלום שהוא רצה להשיג הוא ליקק לארפעת את התחת וזה הרג אחד אחד מהעם שלנו ומה הוא עדיין ממשיך להרוג!!! ודרך הגב מי חימש את כל הארגונים שבשטחים???? מי אם לא רבין הוא נתן להם נשק להגנה על אצמם רק אני לא מבין ממי??? מי נתן להם רשות להקים את ארגוני ההגנה שלו שעכשיו הם ארגוני טרור מי? התשובה באמת הייתה כתובה על הקיר והיא רבין. לא הוא לא פושע ולא הגיע לו למות!!! הוא בסך הכל בן-אדם שעשה טעויות כמו כולם, הרי גם אנחנו טועים לפעמים אבל לפני שטועים צריכים להבין שטעות אחת יכולה להיות גורלית למדינה שלמה לעם שלם!! ורבין עשה את הטעות וחבל שהוא לא חשב על זה קודם!!! ותעמינו לי גם פרס אשם באותה מידה. רצח הוא לא פיתרון מהקמת המדינה נהרגו מאות אם לא אלפים והם קורבנות הטרור יהיי זיכרם ברוך

RnP

New member
צודק,

מי התפוצץ לפני יומיים... אותו האיש שפרס הסמיך אותו והעניק לו נשק, חבל שהוא לא חזר לפרס אלא פגע בחפים מפשע... זה לא הסתה , פשוט עם פרס בוטח בהם אז שהוא יסדר את המצב, ובינתיים הנשק שהוא נתן להם פוגע ביהודים.

גם פרס אשם באותו מידה

רוצה לדעת עוד משהו שפרס גם לא מתנה!! יגאל אמיר לעיתונות שחבל שלא רצח את פרס במקום רבין והוא צודק הוא גם טעה, פרס הוא זה שכל פעם דוחף את הממשלה: "צריך שלום", "ערפאת הוא פרטנר" איזה פרטנט ואיזה נעליים למען האמת הוא באמת יושב לנו בטוח הנעליים. למה?? כי זה מה שנותנים לו לעשות!! ומה עושה המדינה בעניין שום דבר היא באה ומפוצצת להם בתים, מוסדות ומה?? הרי תמיד לפני ההתקפה הם באים ואומרים: בוקר טוב היום אנחנו מפציצים את המפקד´ה של כוח 17 אתם יכולים בבקשה לפנות את המפקדה?! טוב אז מה עשינו בזה??? ובקשר לאתמול?! הפציצו להם את המסוקים של ארפעת ומה?? אתמול בחדשות דיברו אם אחד מהממשל של ארפעת ומה הוא אומר "אוי איזה הפסד גדול הם פוצצו לנו את המסוקים" אתם רואים הם מבינים רק כוח ובמקום לפוצץ להם את המסוקים בוא נפוצץ להם מקומות אזרחים בכך שיבינו מה אנחנו מרגישים!! לוקחים שתי מטוסי F-16 או אפילו F-15 לדופקים שתי פצצות לאיזה בית ספר וזהו הם מרגישים בדיוק כמונו. אבל אני עוד הפעם אומר אני נגד רצח אנשים אפילו שהם טרוריסטים!! בקיצור שלום לא יהיי אף פעם במדינה הזאת! למה כי הממשלמה סתומה!! נ.ב. בשבוע האחרון נפצעו בערך 240 אזרחים מספר זה כולל גם הרוגים. ועכשיו שרון אומר שממשלת ארפעת תומכת טרור!! ==> מזל טוב <== אנחנו ידענו זאת עוד מתחילה.

תקראו

אם מישהו חושב שאני טועה שיגיד לי את זה!! אבל לפני זה תביאו לי הוכחות לדבריכם.

EverMan

New member
אתה פשוט

לא נעים לי להגיד את זה , טיפש ! אתה חושב במידה תחת מידה ?! האין אם בוכיה אחת שווה למרעתה ? איך אתה יכול לאכל כאב וסבל לאחרים. לאזרחים תמימים שלא עשו לך דבר , אתה רוצה שהם "יסבלו כמוני". אתה מדבר כמו נרקיסיסט קטן שחושב שאם הוא לא מקבל משהו אף אחד אחר גם לא. "דופקים שתי פצצות לבית ספר וזהו הם מרגישים כמונו" במה זה יעזור לכל הרוחות ?! שהם יראו איזה מגניב אתה יודע להעיף פצצות ?! להרוג ילדים ?! אתה צריך להתבייש לעצמך על מה שאתה מאחל לבן אדם שאתה לא מכיר. אתה צריך להתבייש בדעות ה~נוראיות~ שלך. לאחל לילדי בית ספר מוות ?! ילדים שהם כמוני וכמוך ? כדי ש"הם יכאבו כמונו" ? ועצם הפגיעה במסוקים של ערפאת לא תשפיע לחלוטין. במה זה יעזור ? מדינות ערב רק יתמכו בו יותר ... אז הכספים המעטים שגם ככה והלכים לעם עכשיו ילכו לתיקון הוילה שלו וקניית מסוקים ! אז יופי , לקחנו שוב כספים מהעם הקטן ! -=<ענבר רובין שמתבייש באנשים כמוך בעם שלו>=-

חמוד שלי

אני לא אמרתי שצריך להרוג אני נגד הרג כמו שאמרתי פשוט נתתי דוגמא!!! וזה לא אומר כלום אם אנשים רבים אומרים שצריך להשמיד אותם זה לא אומר שאני בעד. תאמת הרג לו פותר דבר הוא רק מוסיף ויחסים שלנו איתם. הם יודעים שישראל מבינה רק כוח זה מה שהם עושים אז פשוט צריך להראות להם שאפילו הכוח שלהם לא יעזור זאת אומרת לא לקום ולהגיד הכל יהיה בסדר לא ולא!!! צריך ללכת איתם ראש בראש!!! לא להרוג אנשים כמו שהם עושים פשוט להילחם בהם. אני נתתי דוגמא שהם יבינו אם נלך בדרך שלהם ואם אתה לא מבין שזאת היתה דוגמא אז את סתום זה מה שיש לי לומר פשוט כך. אני נגד הרג אנשים בכלל מכל סיבה שהיא אפילו בארצות שבהם אונש מוות הוא הרג אני גם נגד זה ותאמת הרג ילדים זאת ממש ברבריות שרק הם יכולים לעשות זאת.

EverMan

New member
?????

א. טוב מאוד שאתה מתגונן על הדבר הממש לא חכם שכתבת קודם. ב. בגלל שישראל ככל הנראה מבינה רק כח , במשך שנים הראנו להם שרירים , רדינו בהם , פגענו בהם , במשך 30 שנה היינו כובש זר ואכזר ! הגיע הזמן לשנות מדינות ! הגיע הזמן לשנות גישה ! הגיע הזמן שנפעל למען שלום ולא למען מלחמה !

.המוסד

New member
לא היינו כובש זר ולא אכזר למעשה

שהפלשתינים חיו יותר טוב תחת שלטוננו מאשר המצרים חיו תחת שלטון מצרים שלום משיגים בכח כמו שהרש"פ משנסה להשיג ומצליחה להשיג נכונות לוויתורים מצד הישראלים(ראה את עצמך, אתה מוכן לוותר על הבירה על יו"ש ועזה אפילו על הר הבית! בשביל כמה טרוריסטים, סליחה בשביל שלום) הבעייה שהערבים אינם מנסים להשיג שלום אלא ניצחון לנצח את ישראל זו המטרה

beny_18

New member
אפשר לחשוב שרק רבין ופרס תמכו בשלום

מה עם יתר ראשי הממשלה של הימין???????? הם כבר לא נחשבים חוץ מזה דרך השלום תנצח אין דרך אחרת....

EverMan

New member
אפשר לחשוב

כמה ראשי מדינה מצד הימין היו .. 3 .. וביחד הם לא החזיקו מעמד שני קדנציות מלאות ...

ש@לתי

New member
הם לא תמכו בשלום

הם תמכו בבטחון! דרכם של ראשי הממשלה רבין ופרס וגם ראשי ממשלה ימנים הייתה ועודנה דרך הבטחון! רק שבטחון אפשר להשיג במספר דרכים. כמו שלום או מלחמה....

.המוסד

New member
ש@לתי אתקן אותך

ביטחון אפשר לנסות להשיג בהסכם(ביטחון הוא תוצר לוואי של שלום ולא ההפך) ואפשר לכפות במלחמה רק בשביל להעמיד דברים על דיוקם

למעלה