מי אשם??

אתיופית

New member
מי אשם??

שלום אנשים, לפני שאני אתחיל בנושא שלי, אני רוצה לציין שאני ממש חדשה בפורום הזה, ואני מקווה שהנושא שיש לי לומר מתאים לפורום הזה. לפני שנכנסתי לפורום זה, לפני-כן הצצתי במגיון הפורומים שיש לתפוז,ואחרי שלא מצאתי נושא מסוים שדיבר אליי - אז נפלתי בסוף לפה. עכשיו לנושא: לפני חצי שנה אחותי השכירה בית והיא כעת מתגורת בעיר אחרת,אחרי שלוש ארבע חודשיים היא אומרת לי שהכירה אדם טוב (כהגדרתה והגדרתו). אחותי גרה רחוק מהעיר שאני גרה בה (בערך 30 דקות נסיעה ברכב פרטי), ולרוב אחרי הסידורים אני הולכת לבקר אותה ולהעביר לה את הזמן בכיף. אני הולכת אליה די הרבה כי אני לא רוצה שתהיה לבד, אבל עכשיו שהיא כבר הכירה מישהו שגבר גר איתה בבית זה כחודשיים,אז אני אומרת לה שאני לא רוצה להפריע לה ושאני לא אבוא יותר. היא כמובן לא קיבלה את הרעיון שלי - ונזפה בי על מחשבותיי. אז אחרי שדברנו - והסביר לי שזה ממש לא מפריעה לה שאני בא אפילו שהוא נמצא (וגם לא לבן-זוגה). המקרה: לאחר שסגרנו שלושתנו את הנושא של ההפרעות וסכימו איתי שזה ממש לא מפריע להם, אז אני הסכמתי איתם והתארחתי אצל אחותי חמישישישבת אצלה יחד אם החבר שלה. החבר שלה היה בא יושב איפה שאני יושבת ומתחיל לגעת בי במקום לא רצויים, כגון: חזה, ישבן וכ"ו. את זה אני אמרתי לאחותי, והיא הייתה בהלם (כאילו לא האמינה) ואמרה שתדבר איתו. כשדברה איתו ושאלה אותו - למה הוא נוגע במוקות לא ראויים באחותי? אז הוא טען - "אחותך מושכת למגע, ואם אני נוגע בה זה ממש חסר חשיבות". תשובתו לא הייתה הגיונית ומוצדקת בעיניי, אז אמרתי לעצמי - שיהיה, אני לא אעשה מזה סיפור. אחרי המקרה הזה, ואחרי שאחותי הזהירה אותו שלא יעשה זאת והבטיח לה, אחרי כמה שבועות הוא חזר על מעשיו. על התנהגות של בן זוגה של אחותי באתי בטענות עליו - לאחותי שתסביר לו שהוא נוגע במקומות אינטמיים ושזה פוגע בי. הוא כרגיל חזר על הטענה שלו. * אני שהייתי יכולה להגידלו את זה בפנים, פתאום לא היה לי אומץ איך להגיד לו, למרות שהיה לי הרבה מה לומר לו על מעשיו - בחרתי לשתוק. אני יודעת שעשיתי טעות, אך במקום שאני אגיד לו - ביקשתי מאחותי שתגיד לו להפסיק בשנית. היא הסכימה, דיברה איתו ואמרה לו שהיא לא רוצה לראות אותו. בגלל המקרה הזה ( בגלל שביקשה לא לראות אותו) הוא מאשים אותי וכעת אנו לא מדברים. פעם, שהיא מדבר, צוחק ונוגע גם כן - עכשיו אני והוא ( בן זוגה של אחותי) לא מדברים בכלל, ואני בכלל לא מסתכלת עליו. **סיכום, לאחר שבועיים אחרי המקרה - הוא ביקש ( לפי מה ששמעתי מאחותי זה שהוא התחנן שתקבל אותו ושהוא לא יעשה זאת) שתקבל אותי ושהוא מצדו לא ידבר איתי. אני אישית מאוד נפגעתי מהמקרה הזה, ופשוט בכל פעם שהוא נוחכ - אני נזכרת במה שהוא עשה לי- וזה ממש לא עושה נעים להזכיר במשהו לא נעים!! **** והשאלות הם: האם אני טועה בהתנהגותי כלפיו (אני אישית, מאז המקרה עצמו אני מגדירה אותו - סוטה)? האם אחותי נהגה נכון? מה אפשר להגיד על בן אדם כזה? אשמח לקבל כל תגובה נ.ב. לא שזה משנה,א בל אני רוצה לציין שהחבר של אחותי הוא ממוצא ספרדי וחצי מרוקאי. הבן זוג של אחותי ידע שיש לי מישהו (שמוצאו קווקז), ובכל פעם שבאתי איתו לבית של אחותי הוא הסתכל בעין רעה על הבן-זוג שלי. מחכה לכל תגובה כל שהיא וסליחה שהרהבתי הרבה...

ImmortalSoul

New member
אני במקומך הייתי עושה יותר ופונה

למישהו סמכותי יותר . ולהפך הייתי צריכה להראות לו מאיפה ...... הדג כי את לא חפץ של אף אחד . תדברי עם אחותך שוב היא תבין . ולהפך אם הוא נוגע בך אולי הוא נוגע גם באחרות .ואל תשטקי אף פעם את בנאדם לא חפץ שאפשר להשתמש בו. ובהצלחה ואל תרגישי כמו .... הוא ה..... פה.

rita25

New member
הטרדה מינית!!

הלו!! תתעוררי!! בן אדם נוגע בך בניגוד לרצונך ואת ואחותך שותקות??? חוץ מזה שאחותך צריכה להעיף אותו לקיבינימט, זה בהחלט משהו שאם הוא מפריע לך צריך להגיע למשטרה.

אתיופית

New member
את צודקת! ותאמיני לי שבכיתי...

לאחותי ואמרתי לה שאם החבר שלה לא יפסיק לדעת בי בין אם זה במודע או לא, אז אני אתלונן עליו - פשוט מאוד. היא לא התנגדה, איך היא טענה שזה הפעם האחרונה שהוא יעשה...וזה מפנה שהוא הפתיח לה שלא יעשה זאת. אז בקיצור, אחותי איתו כעת בגלל שכיף ונוח לה איתו (לפחות זה מה שהבנתי ממנה), ולדעתה, אם הבטיח שהוא לא יעשה זאת, אז הוא לא יעשה זאת ונתנה לו הזדמנות אחרונה. **אז העם לגרום לאחותי להבין שהיא טועה ושתפרד ממנו - בגללי? אני לא ארגיש טוב אם זה. **ועוד משהו, לאחר שביקשתי מאחותי שתרחיק אותו ממני, אז היא הסכימה ואמרה לו שאם יעז להסתכל או לגעת בה בטעות - הוא יצטער על זה. וכעת, היא אומרת שזה הפעם האחרונה ושכעת הוא לא מסתכל עליך! לדעתי, בן אדם ( שהוא די בוגר - בן הזוג של אחותי 30 פלוס) צריך להבין שמה שהוא עושה זה טעות, כי בעצם הוא מסתכל באחות של חברה שלו, וזה מאוד פסול!! אבל כרגיל, אחותי טוענת שזה המגרעה היחידה שלו אז כך שהוא לא יחזור עליו ושנית... לי לא היה את הכוח להתווכיח ולזכיר בדבר שהחבר שלה עשה לי, פשוט הנחיתי לזה ולא רציתי לדבר על זה שוב ושוב. למרות שזה בלתי נסלח (כי מאוד נפגעתי ממה שהחבר שלה עשה לי) ואני לא רוצה שהיא תפרד ממנו - בגללי. היות בטוב לה איתו (ככה היא טוענת), אז אני לא רוצה לגרום לזה.

shaharit9

New member
תקשיבי לי טוב

הבנאדם הזה (אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל) הוא מטרידן מינית. אם הוא עשה את זה פעם אחת, זו פעם אחת יותר מידי!!! על אחת כמה וכמה שהוא נגע בך מספר פעמים. אם את שואלת את דעתי, לא, הוא לא ישתנה, הוא רק ימשיך במעשיו. אחותך צריכה לדעתי להתרחק ממנו, וכך גם את. אני מציעה לך לשמור ממנו מרחק - שחס וחלילה לא ימשיך לגעת בך. בהצלחה :)

די דנסר

New member
../images/Emo18.gifמקרה חמור!!!

הוא עם אחותך, וכן, את צודקת בכך שאת כועסת עליו. גם אני במקומך, (למרות שטוב לאחותך איתו), הייתי שמחה שיפרדו. גבר כזה לא הייתי מכניסה למשפחה בכלל. תנסי להסביר לה שהיום הוא מתעסק איתך ומחר עם השכנה... ומה יהיה אם ינשאו??? הוא לא גבר שאפשר לסמוך עליו וזה יתבטא בעוד תחומים. ובמקומך, גם לא הייתי מבקרת אצלם יותר עד שהוא יעזוב את הבית. די דנסר

למעלה