כי הוא אומר שהוא טוב, אבל תעשה טובה
C cheers2love New member 3/4/02 #45 אני בת ../images/Emo20.gif וחוצמזה אז אני הולכת לישון... אני מתה לישון ונחר יש לחיי האהבה. אני צריכה להכין את עצמי נפשית! יאללה ביי...
אני בת ../images/Emo20.gif וחוצמזה אז אני הולכת לישון... אני מתה לישון ונחר יש לחיי האהבה. אני צריכה להכין את עצמי נפשית! יאללה ביי...
L lehayey aava New member 3/4/02 #42 יותםםםםםםםםםםםםםםם כי בדרך כלל מי שמשוויץ שהוא עם הרבה בחורות אז בדרך כלל בלי אף בחורה והוא סתם משחק אותה הבנתם???
יותםםםםםםםםםםםםםםם כי בדרך כלל מי שמשוויץ שהוא עם הרבה בחורות אז בדרך כלל בלי אף בחורה והוא סתם משחק אותה הבנתם???
L lehayey aava New member 3/4/02 #46 חחחחחחחחח אמרתי בהודעה שזה לפי דעתי.. בשאלה... אבל חפיף.. טוב יש לי אחד קל: ת´סודות של כולם אני יודעת ואותם אני לא אגלה אף פעם..- לא חרוז חפיף..
חחחחחחחחח אמרתי בהודעה שזה לפי דעתי.. בשאלה... אבל חפיף.. טוב יש לי אחד קל: ת´סודות של כולם אני יודעת ואותם אני לא אגלה אף פעם..- לא חרוז חפיף..
L lehayey aava New member 3/4/02 #50 נסי עוד אחד.. ואז לישון אני אעשה הכל כדי שהוא ישאר איתי אני אוהבת אותו בכל ליבי... פחחחחח עלק חרוז חפיף..
נסי עוד אחד.. ואז לישון אני אעשה הכל כדי שהוא ישאר איתי אני אוהבת אותו בכל ליבי... פחחחחח עלק חרוז חפיף..