מי אני????????

• פותח הנושא pain
  • פורסם בתאריך

pain

New member
מי אני????????

לא מכירה אותי,נעלמתי אי שם בתוך החיים, בתוך הכאב,בתוך הלבד. מחזיקה את עצמי על חוט השערה,לא ליפול,לא להתרסק.משהו קורה לי, לא יודעת להצביע על הנקודה. הכל התחיל אז כילדה, ילדה שלא מצאה את עצמה, שנעלמה בתוך עולם המבוגרים. ילדה שהתיחסו אליה כעובר ושב,ניצלו את הנאיביות שלה,פגעו בה ולא הרפו. יכולתי לכתוב עליה עוד הרבה, אבל משהו נתקע לי. הכאב הזה לא מרפה, הכאב הזה לא נותן לי שקטטטטטטטטט. אין לי כוח לחיים האלה .לא מוצאת דרך להרגיע את עצמי, אני כמו רוח סערה. פוחדת!!!!!!!!!!

Mאיה

New member
שחררי אותה,

שחררי את הילדה שבתוכך,ואז תגלי מי את... תני לילדה שבך להתבטא,התגברי על הפחד. פגעו בך,פצעו בך והדרך היחידה להתגבר על הכאב,להתגבר על הפציעה היא לחזור לאותה הנקודה בזמן,רגע לפני שפצעו בך ולתת לילדה להיות עוד קצת ילדה,לחוות את הילדות. אני חושבת גם שאת חייבת לדבר על מה שעברת,להוציא את מה שכואב בפנים,זה קשה,אבל....זו הדרך להשתחרר. שחררי את ה-pain Mאיה.

pain

New member
מאיה!

כשאני משחררת את הילדה שבתוכי, היא כואבת מאוד,היא כל כך כואבת שאני מכניסה אותה חזרה פנימה, עד האומץ הבא להוציא אותה.לפעמים היא יוצאת לבד בלי שארצה בה בכלל. הפחד הכי גדול שבסוף אני לבד, ומי יחזיק אותי שאפול,קל להגיד להתחבר למקום הכואב, אבל ההגנה שלי כדי לא לאבד את עצמי, זה לא לגעת בה. כי שנוגעים בה, היא מתקפלת ובורחת,ככה היא רגילה כבר.

עופריקו

New member
PAIN יקרה ...

מה שאת עושה מדחיק את הכאב והצער בפינה קטנה בליבך. בשלב מסויים הכאב יתפרץ החוצה ,לא יהיה בשליטה ואולי יזיק יותר . אני מציע לך לקבל עזרה מקצועית כדי לפרק את הכאב הזה . אנחנו פה נוכל להקשיב לך ,לתמוך ולעזור .... מוזמנת לכתוב פה לשתף אותנו אולי תצליחי לשחרר קצת שיהיה לך יום נעים עופר

Mאיה

New member
הדרך אינה קלה

אני מכירה את התחושה שתארת...הפחד מלאבד שליטה על עצמך,מלשקוע בתוך הכאב. אני חושבת שהדרך היחידה לשחרר ולהרפא זה לדבר,לפרוק את הכאב לאט לאט. בתחילה לדבר על הנושאים הכלליים של מה שעברת ובהדרגה...וכאשר תרגישי בטוחה עם מה שסיפרת ועם התחושות שלך,של החברים שמקיפים אותך,אזי תמצאי את הדרך לפרוק מליבך עוד מעט מהכאב...ובהמשך תמצאי את עצמך מדברת על הכאב העמוק ביותר שלך...זה יהיה רגע קשה,שאולי באותה שניה תתחרטי עליו,אבל תגלי שליבך מתרוקן,שאת כבר לא נושאת משא כבד לבדך,ובעזרת תמיכה מחברים,תלמדי על עצמך ותלמדי לפתור את הכאב וללמוד להתגבר עליו,כדי להגיע לאושר,לשקט,ולשלווה הפנימית. התחילי בצעדים הראשונים,התגברי על הפחד שבך.אל תתני לו להשתלט עלייך,חפשי את האושר הפנימי שלך.אני מבטיחה לך שעם קצת רצון וקצת אמונה בלב את תצליחי. ואני? אני...שולחת לך מכאן חיבוק,ומקווה שהוא נותן לך תחושה שאת לא לבד,שיש מי שמקשיב. Mאיה.

ליפי{@

New member
יקרה,

כן. המבוגרים פשעו וחטאו כלפיך. אבל עכשיו זה עבר. עכשיו את גדולה ואת ברשות עצמך ואת יכולה לשנות. מקווה שהכאב ישכך, יש לו תכונה כזאת, כמו אש שורפת שאחרי כמה זמן היא נכבית ומפנה מקום לדברים יותר נעימים....

pain

אני מתאר לעצמי מה את מרגישה.. אי אפשר להאמין.. אי אפשר לסמוך.. לבד... אבל זה לא צריך להיות כך.. ואם זה דורש טיפול זה מה שצריך להיות.. ואם זה דורש בכי, אז צריך לבכות. ואם זה דורש חיבוק, אל תהססי לקבל אותו.. ואם זה דורש לשפוך ת`לב , בשביל זה יש כאן אותנו.. ואין ספק בליבי שכל מי שכאן ישמח להביע דיעה חלק מתוך רצון לעזור..וחלק מתוך נסיון לא נעים. שיהיה לך בהצלחה, ואל תהססי לבקש עזרה כשאת צריכה. ג`וני בוי.

למעלה