מי אני?

ליפי

New member
מי אני?

אני כבר כמה זמן כאן. רק כותבת עיצות ולא אומרת כלום על עצמי. זה לא יפה. אני יודעת. אז הנה קצת על עצמי: אני יותר צעירה מכולכם. כבר כמעט שנה שאני נמצאת בטיפול, אחרת אני כבר לא יודעת איך הייתי. עברתי מספר תקיפות בחיי. בעיקר ביסודי. ועל ידי ה``חבר`` שלי. קשה וכואב לי לדבר על זה. רוב הזמן אני מנסה פשוט לחיות את חיי. לא לתת לזה לתפוס יותר מדי מקום. אני משוחחת על מה שעברתי עם המטפלת שלי. ורוב הזמן אני מנסה פשוט לחיות את חיי. ככה. בלי בושה. לחיות את חיי. לא תמיד זה מצליח, אבל אני משתדלת. שלכם ליפי

ליפי

New member
רוויטלי יקרה... וכולם...

לצערי רין לי אי סי קי כי אני משתמשת ממחשב ברשת גדולה , האתר של ICQ חסום אצלינו )-: גם תמונה אמיתית שלי אין לי- חוסר גישה לסורק אבל במיוחד בשבילך חיפשתי תמונה שמסמלת אותי. חיפשתי הרבה עד שמצאתי. אז אני מקדישה לך את התמונה ``שלי`` שמסמלת אותי ואני גם מזמינה את כולם לשרשר תמונות שמסמלות אותם- כדי שיהיה לי איזשהו כיוון איך לתאר לעצמי אתכם. רוויטלי, אני מחכה לשמוע ממך שלך ליפי

*jenny

New member
והנה שלי...

זאת לא אני, אבל אני חושבת שהתמונה הזו מבטאת אותי, לפחות בערך...

ליפי

New member
אז קודם כל תודה רבה על השיתוף פעולה

ודבר שני- את נורא יפה ! (-: כייף לך!

*jenny

New member
תגידי ליפי,

אולי כדאי שכל אחד יכתוב למה הוא בחר דווקא את התמונה הספציפית הזאת? ככה נבין מה ממנו יש בתמונה הזאת... אני למשל בחרתי את התמונה...כי ההבעה המורהרת על הפנים של הבחורה נראתה לי מאוד מתאימה, ככה אני נראית רוב הזמן...

ליפי

New member
ג`ני היקרה- וגם לכולם !

אז שימו לב למה בחרתי בתמונה הזאת: א. כי התמונה מתארת ילדה, וגם אני מרגישה הרבה פעמים כמו ילדה קטנה ועצובה. ב. כי הילדה מבקשת מאלוהים שיגן עליה ומתפללת למחר טוב יותר וכך גם אני. אני נורא מקווה שיהיה לי לילה קל, ואני ארגיש בסדר. ו... דרך אגב... אני מזמינה את כולכם להצטרף לשרשור של התמונות- כל אחד והתמונה שמייצגת אותו, כדי שאני אלמד להכיר את כולם כאן יותר טוב וחוצמזה זה נראה לי נחמד- אבל מי שלא רוצה אז לא ואני מקווה שאני לא פוגעת או עושה משהו לא במקום...

ליפי

New member
אז קודם כל תודה רבה על השיתוף פעולה

ודבר שני- את נורא יפה ! (-: כייף לך!

ליפי

New member
טוב אז אני באמת קצת יותר מבוגרת ממך

אבל לא בהרבה.... אני בת 17.5

למעלה