מי אני ?!?!?!?!

ב א ר י

New member
מי אני ?!?!?!?!

ובכן התשובה היא : אני בארי ב.מ. רווק (היה אמור להיות נשוי) גר בפרדס חנה מקצועי בעיקרון הוא נהג חלוקה,מחלק ציוד רפואי לבתי חולים. בהקשר למראה הרבה לא יעזור לכם מה שאתאר את עצמי,אני בהחלט אשמח אם מי שמכיר אותי יתאר אותי,הרי הוא יוכל לתאר אותי הרבה יותר טוב,וארצה שיתארו אותי בכנות מלאה,לכל מי שחושבת שאני דוגמן אז אני לא כך. בואו נגיד שאני בעל מראה נאה. בכלליות,שיער שחור ארוך מסולסל,עיניים חומות,גוף ממוצע. זה הכל אני חושב,לא? בעצם נשאר עוד דבר אחד.....אשאיר אתכם במתח !!! בארי

חחחחחחחחחה

נשוי? רווק? גרוש? רומנטי? נשמע מענייןןןןןןןןןןןן יונית

ב א ר י

New member
רציתם קצת תיאור תכונות,הנה לכם;

אז אמממ.... אני אכן רומנטי מאוד. אימפולסיבי,מהיר החלטה,פרימיטיבי בכמה דברים,אוהב צניעות,שונא פרובוקציה,ספונטני לחלוטין,אוהב לטייל הרבה בארץ,אוהב רכיבת אופניים,אוהב ים,אוהב מזג אוויר סגרירי לפעמים,אוהב מוזיקה שקטה רכה,זה בערך חלק מהדברים. כל השאר שייתארו החבר`ה שמכירים אותי,אינני רוצה להישמע שחצן. בהקשר למה שאני אוהב אצל בחורה זה ; צניעות בלבוש,אני חולה על שמלות,אוהב שיער ארוך מתולתל,לא כל כך אוהב שיער חלק (בעיני זה שיער משעמם,נא לא להיפגע),אוהב לשחק בשיער הראש הרבה מאוד,אוהב מגע גוף,אוהב הרבה דברים לעשות סתם כך. טוב הקיצר אם אני אמשיך לרשום זה לא ייגמר. לכל מי שרוצה לדעת את גילי,אז מחכה לו הפתעה לו גדולה מאוד.....

יש לי שאלה בארי

איזה מזל אתה?? אני יכולה לדעת קצת יותר עם תגלה לי.... ונבדוק איך אתה בענייני האהבה.. ואם תרצה אני יגלה לך.... :) שלך..חוקרת

ב א ר י

New member
חוקרת....

ובכן בהחלט ארצה לדעת דברים נוספים עליי,אני בן מזל טלה,נולדתי בתאריך 31/03,אל תדאגו את השנה אשאיר לסוף !!!! חכו עוד קצת בסבלנות. בארי

אחלה.........

תן לי לבדוק בחומר שלי. ואני ישמח.,,,לעדכן אותך,,,, חצי שעה.... והכל יהיה לפנייךךךך אהבתי מזל אששששש הרבה אנרגיות ........ דומה לי........ שלך........חוקרת

אה מזל טלה

ועוד איך שמרנים. אני מעריכה שאתה בן 45 לערך, לפי השמרנות שלך. גם אני חושבת ששיער ארוך מתולתל זה יפה לבחורה, למרות שאצלי זה קארה . ואיך החברה מכירים אותך כאן? מה נפגשתם? טלה, אוהבים להכתיב את העניניים מתוך כוונה טובה.

עוד משהו בארי

בקשר לצניעות, שמלות וכאלה. אני חושבת שלא צריך עד כדי כך צניעות, צריך גם סקסיות וחושניות, כלומר, אם יצאתי לארוע אלבש שמלה ארוכה צמודה שמחמיאה, וצנועה כמובן (עם שסע חחחחחה), לדיסקוטקים, אלבש פחות צנוע מכסה טפח מגלה טפחיים, ליום יום, יחסית צנוע, אתה יודע, לא נעים אמא לילדים, בעצם איזה צנוע בקיץ שורצים וכל זה. אבל בארי, אני מאוד מאוד שמרנית למרות הכל.

ב א ר י

New member
אני אגיד בשיא הכנות מה אני לא אוהב

אינני אוהב,חצאיות מיני קצרות או קצרצרות. אינני אוהב,מכנסי טייץ אלו הצמודים לרגלי הנשים. אינני אוהב,חולצות בטן הפתוחות מלמטה שמראים את כל החזה. אינני אוהב,חולצות בעלות מחשוף נדיב יתר על המידה. אבל אני אוהב שמלות,לא בגלל הצניעות,אלא בגלל שזה המראה הנשי הכי מדליק. לראות אישה עם שמלת יוםיומית שכזו,זה פשוט מטריף אותי. לא דיברתי על שמלות ערב ויציאה וכאלה. אני גם אוהב בהחלט אישה אשר לבושה בג`ינס המחמיא לה עם סתם חולצת טי-שירט. זוהי התכונה שנדמה לי שלא אוהבות הבנות אצלי. עד עכשיו לא יצא לי שיצאתי עם מישהי בלבוש פרובוקטיבי או משהו חושפני עד כדי הסתייגות. זה פשוא לא מושך אותי,לבוש שכזה,אני לא מביט אף לכיוונה של הבחורה,גם אם תהיה היא מלכת היופי. היא לא תעניין אותי. לעומת אם אראה מישהי הלובשת שמלה פשוטה או סתם ג`ינס וחולצה ורואים שזה פשוט מתלבש עליה אני ישר מביט בוחן אופצייה לאפשרות גישה,אף לסתם שיחת חולין כך. ואני ניגשתי לבחורות רבות,החמאתי להן על לבושן והיו אף כאלה ששלחתי להן מעין מבט שלא מעוניין אף להביט בהן. בקיצר עוד בים הימים לפנינו ואתם תכירו אותי הרבה יותר טוב ונכונו לכם הפתעות רבות מצידי. בארי

שמואל20

New member
תושב יקר!

בארי,חומד... נחמד לפגוש באנשים מפרדס-חנה. כמוך,אני גר במושבה החיננית שלנו..חחח (סרקזם זה מתנה)..ליד מוסד-הזקנים. רק רציתי להגיד ``שלום שכן``..:)

ב א ר י

New member
שלום גם לך השכן ממול....

אני גר במערב מושבתנו הקטנה... אני מקווה שיש לך דשא ירוק בחצר. בארי

למעלה