ההגדרות האלו הן כל כך מינוריות ולא חשובות . מה זה משנה אם אתה דתל"ש או חרדל"ש? ובכל הקשור לה.ל.ל. הרי שמה שמשנה זה מה המצב הגשמי שלך ולא מה מצבם הרוחני של ההורים שלך.
מאידך- שני חבר´ה (שאתה בטח מכיר) בזמנו המליצו לי חזור והמלץ לפנות להלל. אמרתי להם שלא, אמרתי להם שאני מסתדר שפתיים-ישק עם ההורים, אמרתי להם... הם אמרו לי: לא משנה, כדאי לך, בגלל ש.. ובגלל ש... אתה מבין? לא שבוער לי לפנות להלל, כבר עשיתי את זה והתברר שהועיל וכל המפגשים נערכים בשבת- אין טעם שאצטרף כל עוד אני מקבל בכל שבת "ריתוק בבסיס", לא זה העניין. סתם מעניין
א. מותר לך פעם בכמה שבועות לנסוע לשבת לחבר בירושלים. לא? אתה גם יכול לנסוע לישיבה כלשהי... (סיפור כיסוי) ב. זה לא נכון שהפעילויות היחידות הן בשבת. נכון שעיקר מרכז הכובד הוא בפעילויות השבת אבל לא רק.
יונה, הבעיה שהעלית מוכרת לי כמי שמארגן את סופי השבוע של הלל. אתה לא היחידי שמוגבל ביציאה מהבית בשבת. מה דעתך? האם פעילויות שיתקיימו מיום חמישי בערב עד ששי בצהריים או בימי ששי מהבוקר עד אחה"צ יתאימו יותר?
בלילות, משתים עשרה בלילה עד שמונה בבוקר אני עובד, בימים- מקדיש שמונה שעות לשינה בכל יום, ביום שישי אם לא ישן- מבשל/עושה ספונג´ה וכדו´ בבית. עם מה נשארתי? נשארתי עם קדחת בתחת...