מי אני?

מי אני?

עיינו כאן ואימרו לי, תחת איזו הגדרה אני נכנס? הדתל"ש אני אם חרדל"ש? ואולי מפלץ משולש? קשה לי לסווג את עצמי על פי המישוג של דת/חרדל"ש... אולי תעזרו לי?

אלי פלס

New member
פאק דה סיסטם...

ההגדרות האלו הן כל כך מינוריות ולא חשובות . מה זה משנה אם אתה דתל"ש או חרדל"ש? ובכל הקשור לה.ל.ל. הרי שמה שמשנה זה מה המצב הגשמי שלך ולא מה מצבם הרוחני של ההורים שלך.

נו, דאס זאגסט דו...

מאידך- שני חבר´ה (שאתה בטח מכיר) בזמנו המליצו לי חזור והמלץ לפנות להלל. אמרתי להם שלא, אמרתי להם שאני מסתדר שפתיים-ישק עם ההורים, אמרתי להם... הם אמרו לי: לא משנה, כדאי לך, בגלל ש.. ובגלל ש... אתה מבין? לא שבוער לי לפנות להלל, כבר עשיתי את זה והתברר שהועיל וכל המפגשים נערכים בשבת- אין טעם שאצטרף כל עוד אני מקבל בכל שבת "ריתוק בבסיס", לא זה העניין. סתם מעניין
. שלכם, יונה דער רוסישער

אלי פלס

New member
ה.ל.ל.

א. מותר לך פעם בכמה שבועות לנסוע לשבת לחבר בירושלים. לא? אתה גם יכול לנסוע לישיבה כלשהי... (סיפור כיסוי) ב. זה לא נכון שהפעילויות היחידות הן בשבת. נכון שעיקר מרכז הכובד הוא בפעילויות השבת אבל לא רק.

אם בכיסויים עסקינן...

אם אומר שלאמא לא אשקר, כי אז אהיה אחרון החזירים- זה יהיה רק כיסוי לחוסר-היכולת-המוחלט שלי לשקר ביעילות. טוב, לא לגמרי
...

אלי פלס

New member
מלטף ומשקר

אני סומך עליך שתצליח לעשות זאת. ואם אתה צריך עזרה בתרגילים (עצמיים), אני כאן.

אמרתי, לא לגמרי.

והתכוונתי: בכלל לא לגמרי
. כי אם אלך לשקר לאמא שלי- אהיה המנמנמנייק הגרוע ביותר שידעה האנושות. ולכן- משיח לא בא, משיח גם לא מטלפעעען...

הלל - סופי שבוע

יונה, הבעיה שהעלית מוכרת לי כמי שמארגן את סופי השבוע של הלל. אתה לא היחידי שמוגבל ביציאה מהבית בשבת. מה דעתך? האם פעילויות שיתקיימו מיום חמישי בערב עד ששי בצהריים או בימי ששי מהבוקר עד אחה"צ יתאימו יותר?

יערה א

New member
למה ילד רע?

אם אתה מארגן סופי שבוע של הל"ל, סימן שאתה לא כל כך ילד רע.... אז למה השם? רק בגלל השיר?

כי בוא נראה:

בלילות, משתים עשרה בלילה עד שמונה בבוקר אני עובד, בימים- מקדיש שמונה שעות לשינה בכל יום, ביום שישי אם לא ישן- מבשל/עושה ספונג´ה וכדו´ בבית. עם מה נשארתי? נשארתי עם קדחת בתחת...

אלי פלס

New member
אופס...

השאלה שלי הייתה כיוון שאתה כותב שזה לא רלוונטי מסיבה דתית/עקרונית כלשהי... לא התכוונתי לחטט.

למעלה