מי אני? ../images/Emo9.gif
התגעגעתם? D: אומנם באיחור, אבל אין ברירה, הוציאו לי את התופסתן, להלן: האפנדציט וגססתי. ושוב איתכם, (ושוב איתכם, בלה בלה בלה, אני לא יודע ת'המשך). עד שאני מגיע לנק' שבה אני מכריז על המרואיין, יש לי את השורות הלא מוגדרות, שאני יכול לכתוב בהן מה שבא לי, ואתם תקראו.
כמה דברים: שוקו מחלב מוקצף, עושה להפליץ.
יהודית רביץ עושה לי רע, במסווה של לחנים שמחים.
עצוב למות באמצע התמוז, אמרה נעמי שמר ו.. מתה באמצע התמוז. ואם נעבור מעצב לשמחה, סגנון יום האצמעות
(האיש הזה דומה לאיש מהתפוחים, "הביאו לי ישראלי, טעים, טרי ועסיסי"), אז אני מכריז על תותים כעל המבדר האולטימטיבי, (כמה נעים
). ובכן, אגיע לעניין, לשמו התכנסנו כאן- המרואיינת השבועית שלנו, היא עדי, המנהלת הסקסית. אתם רשאים לשאול כל מה שעולם על דעתכם, החל מהאם היא אוהבת פשטידת ציפורניים חודרניות, או איזה כתב עת היא נוהגת לקחת לשירותים. עדי, ההליך הרגיל, מסר אלי, עם המשתמש-מרואיין, הבא. שבוע נפלא!
.
התגעגעתם? D: אומנם באיחור, אבל אין ברירה, הוציאו לי את התופסתן, להלן: האפנדציט וגססתי. ושוב איתכם, (ושוב איתכם, בלה בלה בלה, אני לא יודע ת'המשך). עד שאני מגיע לנק' שבה אני מכריז על המרואיין, יש לי את השורות הלא מוגדרות, שאני יכול לכתוב בהן מה שבא לי, ואתם תקראו.