מי אני?

ברור שכן../images/Emo70.gif

מה למען השם גרם לך לחשוב שלא
אני מתה עלייך
שלעולם לא יהיו לך ספקות בנושא

TEENAGER1

New member
הו ../images/Emo2.gif

אז אפשר לשאול שאלות
את באמת רוצה להיות פסיכולוגית?
איך גילית את תפוז? יש לך שעה פנויה, רכב עם דלק, ו-39 שקלים, מה תעשי? ואם יש לך כנ"ל + 1000 שקלים נוספים? מחר המוזיקה נעלמת מהעולם, מה הדיסק האחרון שאת שומעת? גם לך הפרסומות בצד עושות כאב ראש?
מה הדבר הכי טוב שקרה לך ביומיים האחרונים? נעליים או יחפה? זכית בלוטו, מה הדבר הראשון שאת קונה? [כרגיל, מאיר ואביתר לא יתקבלו כתשובה, כבר קניתי אותם, מאוחר מידי,
] איך את רוצה לקרוא לילדים שלך? [כאן מאיר ואביתר כאן יתקבלו כתשובה,
] העתיד מפחיד אותך? קמה בקלות בבוקר או ממש לא? אוהבת את השם שלך? אוהבת אבוקדו? כמה את מתגעגעת אליי מ-138 עד 172?
כמה את אוהבת אותי מ-9.99 עד 10?
הו, עד כאן לבינתיים,

מיכלי.. ../images/Emo99.gif

את באמת רוצה להיות פסיכולוגית? אני כבר לא כ"כ בטוחה בזה האמת.. קשה לי..
אבל זה זמן לא טוב לשאלה הזו כי אני אחרי יום די זוועתי וזה משפיע מאוד על התשובה..
בקיצור, לא יודעת..
איך גילית את תפוז? כתבתי "אביתר בנאי" בגוגל וגיליתי את הפורום שלו..
ואז התקוממתי על זה שלמאיר אין וההמשך ידוע..
יש לך שעה פנויה, רכב עם דלק, ו-39 שקלים, מה תעשי? אצא לשבת בבית קפה עם חברה. ואם יש לך כנ"ל + 1000 שקלים נוספים? הו, אצא לקניות.. [דיסקים ובגדים כמובן..] מחר המוזיקה נעלמת מהעולם, מה הדיסק האחרון שאת שומעת? חס ושלום. לא רוצה. אממ.. יש זמן ל-13 דיסקים?
"הצבעים משתנים" נראה לי אבל.. או האקוסטי..
או.. אוף. לא רוצה.
גם לך הפרסומות בצד עושות כאב ראש? כרגע לא
מה הדבר הכי טוב שקרה לך ביומיים האחרונים? היה מקרה שגרם לי להבין כמה יש אנשים מדהימים בעולם הזה..
והגעתי להחלטה סופית לגבי משהו [מישהו
] שהתלבטתי לגביו הרבה זמן.. נעליים או יחפה? יחפה. זכית בלוטו, מה הדבר הראשון שאת קונה? [כרגיל, מאיר ואביתר לא יתקבלו כתשובה, כבר קניתי אותם, מאוחר מידי, ] אני? קניתי? אותם? לא
עוד לא הומצא הסכום שמאפשר לקנות אותם..
קניתי אלבומים שלהם, זה שונה לחלוטין.. אבל אני אשמח לקנות את כל רשתות האלבומים הקיימות..
זה יפתור לי איזו בעיה כלכלית נראה לי.. איך את רוצה לקרוא לילדים שלך? [כאן מאיר ואביתר כאן יתקבלו כתשובה, ] האמת שכן, אביתר זה שם מדהים..וגם נועם
[זה לא מכוון. באמת..
] אהה וגם . ואם בת אז השמות אני אוהבת פחות ריאליסטיים לארצנו אבל אני מאוד אוהבת את השם אמילי ואת השם איימי.. ויותר ארצי, אולי הגר..[השמות שאני הכי אוהבת תפוסים..
נועה זו האחיינית המדהימה שלי..
וגם מאיה שזו אחותי.. ואלו השמות הכי יפים לבנות לדעתי..] כפי שהבנת, אני רוצה בן אם בכלל אז על שמות של בנות פחות חשבתי..
העתיד מפחיד אותך? קצת..
קמה בקלות בבוקר או ממש לא? תלוי מתי ולמה..
אבל בד"כ בקלות..
אוהבת את השם שלך? לא כל-כך.. [מה יש לך עם שמות היום
] אוהבת אבוקדו? כן. כמה את מתגעגעת אליי מ-138 עד 172? 290
כמה את אוהבת אותי מ-9.99 עד 10? 99910 [למה לבחור כשאפשר לחבר
]

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הומויו../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

נועה ומאיה זה הבנות לעתיד שלי! עדי אנחנו צריכות להתחתן או משו....

0mroosh

New member
עדי,

תתרמי לי ביצית? איזה מרק את אוהבת? ספר ילדים אהוב: *זאת ההזדמנות שלך לשנות את הויטמינצ'יק האהוב עליך,היות והטעם בחרת באביתר, אל היה לטעמי*--> איזה ויטמינצ'יק עושה לך את זה? מגבת או חלוק? אפשר לאכול לך תותים מהפופיק?
כמה את אוהבת אותי מ10 ל10?

עומר.. שבת אליי..../images/Emo99.gif

תתרמי לי ביצית? רק בתנאי שתתרום לי זרע..
איזה מרק את אוהבת? פיטריות מוקרם, זה כתוב, תקרא..
ספר ילדים אהוב: עומר, גם זה כתוב
"הילד הזה הוא אני" *זאת ההזדמנות שלך לשנות את הויטמינצ'יק האהוב עליך,היות והטעם בחרת באביתר, אל היה לטעמי*--> איזה ויטמינצ'יק עושה לך את זה? תפוחים, עדיין.
מגבת או חלוק? מגבת. אפשר לאכול לך תותים מהפופיק? אממ.. אממ.. בן כמה אתה תזכיר לי
בעייתי, קטינים זה מחוץ לחוק
כמה את אוהבת אותי מ10 ל10? 1010 [מאותה סיבה שנתתי למיכל..
]

0mroosh

New member
את לא מעודכנת בענייני חוק,

תפתחי את ספר החוקים (הוא כזה כמו ספר וכתוב עליו-"ספר החוקים").
.

ח ל ו ן

New member
עדידס../images/Emo70.gif

העתקתי מפורום סקרים ושאלונים
האם אי פעם 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 60. דיסק אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או אוניברסיטה?

../images/Emo99.gif

אני מקווה בשבילך שעשית סלקציה..
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן
32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ, כן, אבל רק לתמונות..
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? אולי עט מתישהו בלי לשים לב..
35. תפסת טרמפ? עם אבא נחשב?
סתם. לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס.
לא
37. הלכת לאיבוד? אין י מושג איפה זה איבוד אז לא..
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אפילו לא את ה-5 דקות הראשונות/ אחרונות..
39. נשברה לך שן?
עוד לא... טפו, טפו, טפו..
40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? לחמניה 42. שקנית? קפה 43. ספר אחרון שקראת? "מסילת ישרים" של הרמח"ל 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו, מזמן.. נראה לי "סוף העולם שמאלה" 45. הופעה אחרונה שהיית? מאיר
בבארבי כפר-סבא ב-12.11 46. דיסק אחרון ששמעת? "הצבעים משתנים"/ מאיר בנאי 47. שיר אחרון ששמעת? אממ שיר שאני לא מכירה ברדיו באוטו..
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פיקס יו של קולדפליי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בגנטיקה התפתחותית.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האימייל שלי נחשב
הייתי רק בו היום כי חזרתי לפני איזה רבע שעה מהלימודים..
51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מור 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אינה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא צועקת, אני מסבירה..
סתם, אממ.. נראה לי שדר ששאלה את השאלה האסורה בצחוק.. אבל לא צעקתי.. הודעתי שאני כועסת.. [דרי, לא להלחץ, סלחתי כבר אתמול..
] אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? החוש השישי 58. ספר אהוב? שנה ליד הים/ ג'ין אנדרסון [נדמה לי, אין לי כוח לבדוק עכשיו אבל זה כתוב כאן כבר באחת השאלות...] 60. דיסק אהוב? יש 13.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? עקרות בית נואשות, ארץ נהדרת, חברים, סיינפלד 63. מאכל אהוב? חלבי באשר הוא.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני..
65. מקצוע אהוב? פסיכולוגיה.. 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד לצורותיו השונות 68. אתר אהוב באינטרנט? פורום זה אתר
69. ערוץ אהוב? ערוצי הרדיו.. [אני בקושי רואה טלויזיה..
] 70. קליפ אהוב? "בשם האהבה".. התאהבתי בגלעד הזה.. הוא מותק..
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
88. שחור או לבן? תלוי.. בבגדים שחור
למרות שעכשיו אני עם סוודר לבן..
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מי מנקה.. אם זו אני אז סביר להניח שישאר מלוכלך..
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או אוניברסיטה? אוניברסיטה אוף.
אלעד.. איפה השאלות שלך

ימית 78

New member
עדי........./images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טוב, אנסה לשאול שאלות חדשות בתקווה שאצליח.....אז ערב טוב לך מראויינת יקרה אז ככה...:
מה שלומך היום...
איזה יום בשבוע את הכי אוהבת נמקי..מדוע..
מהו הצבע האהוב עלייך...
מה את...עכבר העיר או עכבר הכפר....
היית בחו"ל..? אם כן פרטי איפה.....
שתקימי בית משלך את יודעת משפחה וזה...איפה היית הכי רוצה לגור בארץ
איזה חפץ בחדרך הכי יקר לך....מה הדבר הראשון שתקחי כדי שלא יעלם/יגנב....
במשפט אחד ספרי על עצמך בלי להזכיר לנו את מאיר את זה אנחנו כבר יודעים...
בשבילך המשפט: "חברה עברה" את מזדהה איתו או דוחה אותו על הסף
ים או בריכה...
מלוח או מתוק
אם היו אומרים לך שאת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה גיל/תקופה היית חוזרת...היית משנה/מתקנת משהו מהעבר....
לסיום סיומת, נהנת....? מקווה שכן....קדימה עני לי....

עונה.. ../images/Emo9.gif

מה שלומך היום? מצויין. תודה..
איזה יום בשבוע את הכי אוהבת נמקי..מדוע? שישי כי הכל פשוט יותר רגוע לי פתאום.. הכל יורד הילוך
מהו הצבע האהוב עלייך? כחול מה את...עכבר העיר או עכבר הכפר? אני ועכברים לא הולך טוב ביחד אז נראה לי שאבחר במושב או קיבוץ..
היית בחו"ל..? אם כן פרטי איפה.. כן. בפאריז עד כה..
שתקימי בית משלך את יודעת משפחה וזה...איפה היית הכי רוצה לגור בארץ? בגליל נראה לי.. איזה חפץ בחדרך הכי יקר לך? מה הדבר הראשון שתקחי כדי שלא יעלם/יגנב? מדף האלבומים שלי והדיסקמן שלי.. על שתי השאלות..
במשפט אחד ספרי על עצמך בלי להזכיר לנו את מאיר את זה אנחנו כבר יודעים... מה אתם כבר יודעים ומה לא? ואיך אפשר לספר על עצמי במשפט אחד למען השם? טוב, צר לי אבל אני בקטעים כאלה צריכה שאלות קצת יותר מכוונות..
את מוזמנת להרחיב ולשרשר שאלה אחרת, מפורטת יותר עם כל המידע שאת מעוניינת לקבל..
בשבילך המשפט: "חברה עברה" את מזדהה איתו או דוחה אותו על הסף? האמת שקצת קשה לי איתו.. וזה לא חד משמעי אצלי, אבל בגדול אני לא מאמינה בחברות "אמיתית" בכל המובנים ולכן אני נאלצת להזדהות איתו.. למרות ששוב, זה לא חד משמעי..
ים או בריכה? בריכה. מלוח או מתוק? מתוק אם היו אומרים לך שאת יכולה לחזור אחורה בזמן לאיזה גיל/תקופה היית חוזרת...היית משנה/מתקנת משהו מהעבר? כן, הייתי חוזרת לכיתה ז' ומתקנת שם משהו.. אבל אני לא אפרט לגביו כאן.. או בכלל..
לסיום סיומת, נהנת? כן
מאוד

למעלה