../images/Emo99.gif
אני מקווה בשבילך שעשית סלקציה..
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן
32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ, כן, אבל רק לתמונות..
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? אולי עט מתישהו בלי לשים לב..
35. תפסת טרמפ? עם אבא נחשב?
סתם. לא. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס.
לא
37. הלכת לאיבוד? אין י מושג איפה זה איבוד אז לא..
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אפילו לא את ה-5 דקות הראשונות/ אחרונות..
39. נשברה לך שן?
עוד לא... טפו, טפו, טפו..
40. עישנת סיגריה? כן. מה הדבר האחרון 41. שאכלת? לחמניה 42. שקנית? קפה 43. ספר אחרון שקראת? "מסילת ישרים" של הרמח"ל 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? וואו, מזמן.. נראה לי "סוף העולם שמאלה" 45. הופעה אחרונה שהיית? מאיר
בבארבי כפר-סבא ב-12.11 46. דיסק אחרון ששמעת? "הצבעים משתנים"/ מאיר בנאי 47. שיר אחרון ששמעת? אממ שיר שאני לא מכירה ברדיו באוטו..
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פיקס יו של קולדפליי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בגנטיקה התפתחותית.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האימייל שלי נחשב
הייתי רק בו היום כי חזרתי לפני איזה רבע שעה מהלימודים..
51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מור 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אינה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא צועקת, אני מסבירה..
סתם, אממ.. נראה לי שדר ששאלה את השאלה האסורה בצחוק.. אבל לא צעקתי.. הודעתי שאני כועסת.. [דרי, לא להלחץ, סלחתי כבר אתמול..
] אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? החוש השישי 58. ספר אהוב? שנה ליד הים/ ג'ין אנדרסון [נדמה לי, אין לי כוח לבדוק עכשיו אבל זה כתוב כאן כבר באחת השאלות...] 60. דיסק אהוב? יש 13.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? עקרות בית נואשות, ארץ נהדרת, חברים, סיינפלד 63. מאכל אהוב? חלבי באשר הוא.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני..
65. מקצוע אהוב? פסיכולוגיה.. 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\\חטיף אהוב? שוקולד לצורותיו השונות 68. אתר אהוב באינטרנט? פורום זה אתר
69. ערוץ אהוב? ערוצי הרדיו.. [אני בקושי רואה טלויזיה..
] 70. קליפ אהוב? "בשם האהבה".. התאהבתי בגלעד הזה.. הוא מותק..
העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
88. שחור או לבן? תלוי.. בבגדים שחור
למרות שעכשיו אני עם סוודר לבן..
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מי מנקה.. אם זו אני אז סביר להניח שישאר מלוכלך..
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או אוניברסיטה? אוניברסיטה אוף.
אלעד.. איפה השאלות שלך