"מי אני"

../images/Emo3.gif|אליהו|(../images/Emo16.gif)

שוקולד מועדף: שוקולד לבן (?) אזור מגורים: מגדל העמק?
שוקולד שנוא: לא יודעת..אין
"אם הייתי שוקולד הייתי": לא יודעת
בעיה נפשית: מזוכיסטית? אבל זאת לא בעיה נפשית.. אז לא יודעת

אפרתתת

New member
:)

אפרתתת. 17. שוקולד אהוב - כל שוקולד, עדיף חלב, שמכיל קרמל. חיפה. שוקולד אגוזים! איכס. אם הייתי שוקולד הייתי - נאכלת במהירות ע"י עצמי. בעיה נפשית? אתם באמת רוצים שאני אתחיל לפרט?!... תוספות - להגדיל בשקל תשעים בבקשה, אם אפשר. :)

bilbibilbi

New member
שלום... (הסמל שלי בחתימה)

הייתי בפורום, עזבתי ועכשיו אני חוזרת... אז קצת עליי: שם - עדיף שנדבוק בבילבי כרגע... גיל - 15 שוקולד מעודף - אוו.. שאלה קשה.. אממ... מריר (עם ה-מ-ו-ן) מוצקי קקאו\הבונבוניירות עם היין\סניקרס איזור מגורים - ירושלים שוקולד שנוא - כאלה עכם פירות (למרות שגם אותם אני מסוגלת לאכול...) אהה.. ומי שאכל שוקולד תנועתי (למריחה) - זה לא שוקולד בשבילי. אם הייתי שוקולד - הממ.. לא יודעת.. אולי איזה אמ אנד אמ חמוד קטן (וירוק!) בעיה נפשית - יש לי אישיות כפולה, זה נחשב? תוספות - רק רציתי לשתף את חברי הפורום שבעקבות מחלה מצערת ותרופות הומאופטיות (מטופשות!) לא נגעתי בשוקולד (מלבד שוקולד חרובים) כבר יותר משלושה חודשים! ואני ר-ו-צ-ה שוקולד! שיהיה לכם יום טוב

זמן טוב להצטרף לפורום?

שם- מיכל גיל- 16 וחצי שוקולד מועדף- שוקולייט ושוקולד שכבות אזור מגורים- שפלה שוקולד שנוא- כל דבר שממולא ביין או משהו דומה אם הייתי שוקולד הייתי- שוקולד פרה רגיל בעיה נפשית- מכורה לשוקולד (ולאינטרנט)

אני עכשיו!

איה 16 וחצי שוקולד לבן... לא משנה איזה... המרכז שוקולד מריר של עלית אם הייתי שוקולד... הייתי שוקולד לבן עם קרם.. יש הרבה! אני מכורה קטנה... לא יותר מחצי חבילה ביום...

למעלה