"מי אני"

meital G

New member
"מי אני" ../images/Emo23.gif

אני יודעת שעשינו את זה כמה וכמה פעמים אבל.. הגיע הזמן ל "הכרות מחדש".
אנא רשמו:
שם-
גיל-
שוקולד מעודף-
אזור מגורים-
שוקולד שנוא-
"אם הייתי שוקולד הייתי"-
בעיה נפשית-
תוספות- מיטל שתענה אחר כך. (כל הזכויות שמורות לעדיפו שבעבר רשמה שאלון דומה בפורם אחר
)

ת מ י מ ה

New member
אני ראשונה

בעקבות הקאמבק לורן בת ים שוקולד מועדף?- עם העוגיות החדש אני משמ ממש ממש ממש ממש ממש ממש אוהבת את הביסקוויטים שוקולד והעוגיות צ'פס שוקולד שנוא- מריר\קפה\מוקה הייתי- עוגית צ'פס בעיה נפשית?- וואי אין מספיק מקום לבעיות

העצלנית

New member
אני ראשונה,אני יששש (צומיייי)

שם: דפנה גיל:17 שוקלד מעודף: מריר/ מריר עם אגוזים/ מריר על אלכוהול. אזור מגורים: גליל עליון מערבי (אבירים) ובזמן בית ספר בשדה בוקר (המדרשה) שוקלד שנוא: אין דבר כזה כל דבר בזמנו אבל חלב הכי לא אוהבת. אם הייתי שוקלד הייתי- מריר עם אגוזים אבל לא יותר מדי מוצקי קקאו שיהיה קצת מתוקה. האגוזים זה כי אני מאוד קשה לפעמים. בעיה נפשית-חיים שלי בכלליות.ממממ מתה על אח שלי (הקטן) אבל ממש הוא בן 14 ואני רואה בזה בעיה ,אנחנו פשוט לא רבים כמעט. תוספות: בואו נרים את הפורום. ביחד זה יעבוד "לעבודה ולמאלכה"

meital G

New member
אה... דבר אחרון! ../images/Emo67.gif

אני רוצה שכל אחד יבחר לעצמו אייקון שהוא מזדהה איתו ויצמוד אותו לכל הכותרות בהודעות שלו. (אם בא לכם) כסימן זהוי. אני בחרה את ה
כמובן

העצלנית

New member
../images/Emo150.gifלזכור בכל כותרת אהההה

גם ככה המוח שלי מחורפן אבל אני אשתדל

פשוט טל

New member
../images/Emo168.gifעכשיו אני...

כמעט אף אחד לא מכיר אותי פה אז אני אנצל את ההזדמנות :) קוראים לי טל אני בן 18 וחצי מרמת הגולן, השוקולד שאני הכי אוהב זה זה עם החורים...נו איך קוראים לזה שוקולייט או משהו כזה :) שוקולד שנוא..יש דבר כזה? אם הייתי שוקולד הייתי רוצה שמיטל תאכל אותי
בעיה נפשית...אממ, 3 שנים צבא זה נחשב? סתם סתם..כיף שם! תוספות- קצפת...עוגה... ו...זהו נראה לי :)

../images/Emo54.gif(האייקון שלי)

17 וחצי
שוקולד עם אגוזים
אין.
אין לי מושג. לא ניסיתי.
אין. חח. הרסתי את השאלון.

AfroditA18

New member
בא ליייייייי

מרסיייייייייייי =] מיטל אני ברשותך מוסיפה כאן שיר שאני אוהבת :))בוא חייל של שוקולד בוא אלי אל המקלט שב תנוח אל תירא ותשוב לעפרך. הטבח מגיש בשר לרב הטבחים רב הטבחים מגיש בשר לתותחים כל האנשים אחים מתחת לפרחים רועמים התותחים הילדים בוכים. בוא חייל של שוקולד בוא אלי אל המקלט שב תנוח אל תירא ותשוב לעפרך. אחי איש אמיץ היה על משמרתו נפל חדרי ליבו פתוחים עכשיו לעשב ולטל היה לו לאחי דם אבל הדם אזל לא ישיבנו עוד אפילו צו הגנרל. שמאל ימין ימין ושמאל הגדוד הולך ושר החיים מסורבלים המות הוא קצר כל הגדוד הולך אחר עורפו של הרס"ר הרס"ר גם הוא הולך בדרך כל בשר

inteli

New member
../images/Emo104.gif

אלי 17 מילקיווי צפון מריר עם חתיכות של דברים בפנים הייתי אכיל (?) מה , צריך לכתוב רק אחת? משתעמם בזמני הפנוי ומתפנה כדי לעסוק בפינוי זמן

Edel

New member
המממ מעניין

שם - אידל גיל - 18 שוקולד מעודף - טוויקס (יאמי) מקום מגורים - חור ליד נתניה שוקולד שנוא - יש דבר כזה?, סתם אני לא אוהב שוקולד לבן אם הייתי שוקלוד הייתי מסתתר שלא יאכלו אותי בעיה נפשית - כתיבה בפורום הזה תוספות - צ'יפס וסלט

mto

New member
.

משה 18 והרבה שוקולד של הצבא הדרום - קציעות שוקולד פצפוצים אם הייתי שוקולד הייתי שוקולד מריר חייל בצהל ?

shokoklit

New member
אני../images/Emo85.gif

16
שוקולייט כמובן(וואי אני כ"כ שמחה שאני לא היחידה אוהבת שוקולייט :) ומקופלת!
אני מממש שונאת שוקולד לבן(הוא היחיד!!!! ;)
אם הייתי שוקולד- הייתי וואנאבי מקס ברנר
בעיה נפשית- בוא לא נתחיל...:)
מה תוספות אומר? וכמובן שבחרתי סימן שלי
כי הוא מזכיר לי את הדובוני שוקולד הכי טעימים בעולם:)

apl

New member
../images/Emo160.gif---->../images/Emo23.gif<-----../images/Emo160.gif

ענ
17 וחצי+-
שוקולד חלב-סוכריות מתפוצצות.
נתניה.
שוקולד מריר עם אגוזים(ממש מגעיל לטעמי).
טובלרון-חלב(הכי מבוקש בין סוגי השוקולד על מדפי הדיוטי-פרי).
בעיה נפשית...האממ אובססיביות יתר לבשמים,נייקי וג'ינסים.
תוספות:טל יא טמבל---->

Ez sLeeP

New member
מוכר מחדש..

ככה? הזנותיות שבדבר תעלה לך ביוקר מיטלוש! אני לא זול.. [עזבו, משחק מילים שאבד עליו הקלח..] שמי בישראל, נדב. גילי - 16 וחצי (בוגר לגילי -- מ. יכולה להעיד..) פייבוריט - כעיקרון, כל מה שמריר.. ספלנדיד בייחוד! מגורים - סביון! [סתאאםם, לא.. הידעתם שריכוז המים הגדול בארץ הוא באיזור סביון? אמנם יש בזה קצת כלור, אבל זה רק מוסיף לטעם!] - חיפה. הייתי מוותר על שוקולד עם מילוי תותים.. בעיה נפשית - סכיזופרניה. תוספות - This is the Yammiest Forum EVER!

Ez sLeeP

New member
אהה.. אייקון ../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

ו.. אם הייתי שוקולד.. לא הייתי רושם פה.. הייתם אוכלים אותי!

../images/Emo85.gif

נועה{
} 16 וחצי פיצפוצים, קליק,שמרים,מריר קוביות, עם זה וופלה אז חלב.:) שווקלד שנוא: שקדים, צימוקים רופ\יין עם הייתי שוקלדת הייתי: ממממ לא יודעת חחחחח. בעיה נפשית: ********* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shokoklit

New member
צ צ צ ../images/Emo85.gif

לא יפה לקחת לי את ה
טוב גם את אוהבת שוקולד אז נסלח לך(;

../images/Emo77.gifMoi

שם הדס גיל 15 שוקולד מועדף לבן / עם עוגיות או יין אזור מגורים הרצליה שוקולד שנוא הטעם התרופתי של שוקולד עם תות של עלית "אם הייתי שוקולד הייתי" לא מתוקה זה בטוח..
I guess i like this one... ^.^

hadasbaril

New member
../images/Emo60.gifכרגיל יש פה עוד הדס

אני לא כועסת זה כבר חלק מהחיים. שם- הדס גיל- 18 וחצי שוקולד מעודף- לא עושה רבה אפליות.כרגע הארטויק של פסק זמן אזור מגורים- דרום שוקולד שנוא- פולי קפה מצופים "אם הייתי שוקולד הייתי"- לבן עם עוגיות

../images/Emo104.gif מי זאת? ../images/Emo12.gif

שם: צופיה. גיל: 17 וחצי. שוקולד מועדף: שוקולד חלב עם אגוזים וקרונפלקס. אזור מגורים: חור קרוב לחדרה. שוקולד שנוא: שוקולד מלא בקרם תות או משהו בסגנון, איכסה פיכסה. אם הייתי שוקולד הייתי: הפרה על הריבוע המרכזי. בעיה נפשית: דיר באלאק למי שישבור את הפרה שבאמצע!! תוספת: תוספת שוקולדית- חייבת לאח שלי 2 חבילות שוקולד מריר איכותי עקב התערבות (שהפסדתי בה), המליצו לי כבר פעם אחת אבל אני עדיין פתוחה להצעות...

למעלה