מי אני?

gilmorefreak

New member
מי אני?../images/Emo152.gif

שרשור הכרות/ הפגנת נוכחות/ הפגת שעמום/ווטאבר.. אממ...כן..
שם:
הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!
]
דמות אהובה בגילמור:
דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה]
כמה עונות/ פרקים ראיתם:
איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים:
מוזיקה:
סרטים: אממממממממ...אמממממממממ...
מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [
מוזמנים להתעלם!
]
אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: סיימתי!
*תכף עונה*

gilmorefreak

New member
נחשו מה? אני עונה!../images/Emo122.gif

שם: איילת גיל: 17.5 הסבר לניק: [אני פשוט לא מבינה את של רובכם!] אממ פריקית של התוכנית בנות גילמור?
דמות אהובה בגילמור: לורליי גילמור/ לוק דיינס דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: [כי שנאה היא מילה חזקה, בלהבלה] ג'ס מריאנו, אמילי גילמור [I have my reasons] כמה עונות/ פרקים ראיתם: בקצב של ארה"ב, עונה חמישית, פרק, מחר 15 נראה לי.. איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: ג'ואן מארקדיה, עקרות בית נואשות, זהות בדויה, מתים במשרה חלקית, מכושפות [וכל אלה זה רק כרגע..
] מוזיקה: אלאניס מוריסט, ASH, טראוויס [חוקרת עוד תחומים כרגע
] סרטים: אממ, המון..אין לי כוח
אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] אני אוהבת!
[כמה מפתיע אה?
] אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: חמוד-
, שימושי-
, שווה-
, ווטאבר-
אהה.זה לא כזה נורא..תענו גם!

../images/Emo12.gif ../images/Emo54.gif

רק עכשיו גיליתי שהשם המלא של ג'ס, זה ג'ס מריאנו ... ואממ למה את שונאת את אמילי? What reasons do you have? :p ומי אלה/היא/הוא ASH?

hbam

New member
:)

ASH זאת להקה.. זה כל מה שאני יודע עליה אה וניגנו פעם שיר שלהם ברקע של ב"ג Girl from Mars נראה לי בפרק שג'ס מחזיר לרורי את הספר שהוא פילח :|

Sweet Misery

New member
|עייף|

שם: הדר גיל: 16.5 הסבר לניק: שיר של מישל בראנץ'. השיר לא משהו, אבל אהבתי את השם. אוקסימורון שכזה. דמות אהובה בגילמור: ג'ס דמות שנואה בגילמור/ הכי פחות אהובה: דין ורורי
. כמה עונות/ פרקים ראיתם: עד האחרון ששודר באמריקקה. איזה עוד תוכניות טלוויזיה אתם אוהבים: ורוניקה מארס, באפי, מתים במשרה חלקית, מלקולם באמצע, ארץ נהדרת וכדומה. מוזיקה: קולדפליי, יוני בלוך, רוק ישראלי ואמריקקי חביב, פאנק-רוק/אמו אמריקקי. סרטים: משחקי פיתוי, שיקגו אממממממממ...אמממממממממ... מה דעתכם על החתימה החדשה שלי: [ מוזמנים להתעלם!] לא הבנתי כל כך את הזה של אלאניס.
אייקון הכי שווה/חמוד/ שימושי/ ווטאבר בתפוז: הם הוסיפו כל כך הרבה חדשים! אני כבר לא יודעת!

Kill Bernard

New member
הזה של אלאניס ../images/Emo9.gif

חלק משיר
:
line-towing and helping, expectations-up-to living inside-box-obeying, inside-line-coloring I want to be naked running through the streets I want to invite this so-called chaos that you think I dare not be I want to be weightless flying through the air I want to drop all my limitations but the shoes upon my feet​

אני ../images/Emo26.gif ../images/Emo54.gif

שם: ליהי. גיל: 17 וחודש
הסבר לניק: אמממ סמאלי קאט בגלל חברים (פיבי), והג'וניור בגלל שהשם עצמו תפוס ואני חסרת מקוריות :-X דמות אהובה בגילמור: ליין/לורליי/פאריס :-X (זה קשה רק אחת!) דמות הכי פחות אהובה: צריך אחת ראשית? כי אם לא, אז זאת הביצ'ית שניסתה/הצליחה (אין לי מושג) לסכסך בין פאריז לרורי... או שפשוט אין לי מושג איזה דמות :-X כמה עונות/פרקים רראיתי: 2 עונות וכמה פרקים מהעונה השלישית... עוד תוכניות טלוויזיה אהובות: יותר מדי. דארק אנג'ל, ג'ואן מארקדיה, מכושפות, טרו קולינג, ורוניקה מארס, מתים במשרה חלקית, ג'ק ובובי, שנות השבעים, חברים וככה זה ממשיך...הרבה. מוזיקה: בעיקר רוק וכל הסוגים שלו. אולי עוד כמה סוגים, אבל בטוח שלא פופ ומזרחי. סרטים: המספריים של אדוארד, שוקולד, שאיפות, למצוא את ארץ לעולם לא, שודדי הקאריביים (שמים לב למחנה משותף?
) אממממ ריקוד מושחת :)X), מה עוד? יש עוד הרבה. אני די חולת טלוויזיה/קולנוע. :X מה דעתי על החתימה שלך: לא הבנתי אותה. :X יש סיכוי זאת השעה... אייקון אהוב:
מקווה שזה לא יות רמדי :X

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאני גם הבנתי!../images/Emo6.gif

טוב, יש לי חברה אובססיבית
ראית..את..אממ.."חלון סודי"?
גם איתו!

ב-רור! ../images/Emo54.gif

סרט ממש ממש ממש טוב! פשוט, אממ אין מקום לכתוב את כל הסרטים שלו+אחרים שאני אוהבת

ד"א, נצל"ש,

ציירתי איזשהו מישהו שיש לי תמונה שלו. אז לא יצא הכי דומה לו, אבל יש קצת דמיון, ואולי היד לא יצאה טוב, אבל נמאס לי מזה. זה הכי טוב שיכולתי... אז תגידו איך יצא

תודה ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

האוזן היא באמת אחד הדברים העיקריים שאני גאה בהם... כי פעם ראשונה שיצאה לי אוזן כל כך אמיתי כזאת.. בכלל, זה הציור הראשון שלי שיצא יחסית דומה ל..מין האנושי

למעלה