מי אני?

רועי, ברגעים אלו ממש

אתה מושך אותי בצורה מטורפת
. התנקמת בה מספיק בשביל כולנו. אכן, שווה ציון.

MarishA M

New member
מה נקמה בזה??

אני חולה על שאלונים אני יכולה לענות עליהם כל חיי!! זה כיף |מואהב|

נכון!!אני לא מבינה אותך!!שאלונים

זה טובבבבב
לא יכולה לחכות לתורי!!! תפציצו אותי!!!!!

Roy1232

New member
את פה ולא עונה? ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

עם כל ההשקעה, עם כל הCtrl+C, והCtrl+V שעשיתי?

ברררר

New member
אויש נו....

1. HOT או YES?יס 2. מקלחת או אמבטיה?2 3. ירוק או כחול?1 4. ורוד או אדום?1 5. 4 או 5?1 6. ערוץ 22 או ערוץ 10?1 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"?2 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"?
9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM?
10. "קצרים" או "משחק מכור"?1 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"?1 12. "השמינייה" או "ראש גדול"?1 13. מחשב נייד או רגיל?2 14. 1 או 100?100 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"?
16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"?1 17. "טלעד", "רשת" או "קשת"?ממ 18. הצופים או הנוער העובד?2 19. וואלה! או נענע?2 20. בלוגים או קומונות?1 21. קיבוץ או עיר?2 22. mp3 או ipod?1 23. כלנית או ורד?2 24. או ?הא? 25. אירופה או אסיה?1 26. ארה"ב או אוסטרליה?2 27. תיאטרון או קולנוע?2 28. סרט בבית או בקולנוע?1 29. אנגלית או ערבית?1 30. מטוס או ספינה?1 31. אהבה או כסף?1 32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית?2 33. זוגי או אי-זוגי?1 34. עם הדגשה או בלי הדגשה?2 35. "PUMA" או "LEE COOPER"?2 36. א' או ב' [אותיות]?2 37. חטיבת ביניים או יסודי?1 38. חטיבת ביניים או תיכון?2 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי?2 40. להיות עיוור או להיות חירש?לא ולא 41. תאילנד או הודו?1 42. מיץ מפרי או גזוז?1 43. עודה עם קצפת או בלי?1 44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"?1 45. ספרדים או אשכנזים?2 46. אילת או ת"א?2 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"?2 48. תלתלים או חלק?2 49. מיני או חצאית ארוכה?1 50. ג'ינס או טרנינג?2 51. חולצה ארוכה או קצרה?1 52. מכנסיים ארוכים או קצרים?1 53. שחומים או בהירים?1 54. עם חימצון או בלי?2 56. ספר או סרט?שניהם 57. מסנג'ר או ICQ?2 59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'?הא? 60. אדומים או כחולים?2 61. עיפרון מכני או רגיל?1 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"?פלאפון 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"?1 64. ספא או בריכות טבעיות?1 65. חצי או רבע?1 66. חצי או שליש?1 67. עוגה או עוגיות?2 68. גבינה או ירקות?2 69. ירקות או פירות?1 70. רוק או מטאל?1 71. פופ או היפ-הופ?1 72. דאנס או האוס?1 73. טראנס או דיכאון?2 74. מוזיקה עיברית או לועזית?1 75. עיברי לידר או שי גבסו?1 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית?2 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה?1 78. מירי מסיקה או שרית חדד?1+2 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני?2 80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס?2 81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"?לא ולא 82. או ?הא? 83. ספרות או היסטוריה?2 84. מתמטיקה או אנגלית?2 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM?1 86. "איקאה" או "הום סנטר"?1 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"?1 88. פרה או כבשה?2 89. צפרגע או נחש?1 90. כלב או חתול?1 91. ים או בריכה?1 92. ים המלח או ים תיכון?1 93. כינרת או ים סוף?2 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"?1 95. "אדידס" או "נייק"?1 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר?1 97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט?2 98. גיל 13 או 16?2 99. ראסטות או גלים?1 100. תפוז או אנשים?1 . מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך?הא? 4. שוקולד לבן או מריר?1 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?לטאה 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"אדוני" 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?עקרות בית נואשות 9. א- ב או ג?ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חמוד 11. האם יצא לך לשבור קיר?כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?2 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?זרובבל המשתרלל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?את עומר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? איפשהו. ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?לכי למיון 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?למה לי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? זבנג 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? ממ 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?ממ 44. האם ננשכת ע"י עז?ממ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ממ 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?כן 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדולה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?פסנתר 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?הא 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?אני עייפה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אני רוצה ללכת לישון 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?עזבו משטויות 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי

0mroosh

New member
רק כי אני אוהב אותך. ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

ובטח יש לך כבר יבלות מהקלדת יתר..
. מה היית עושה עם קילו זנגוויל, בננה, פיליפינית ועברי לידר? (ההופעת חורף הייתה מדהימה, לכו בהמוניכם).
.

ברררר

New member
הו ../images/Emo99.gif

אני והפיליפינית היינו נחות בעוד שעברי מאכיל אותי בבננה ובעוגיות זנגוויל
אחח חלום יפה :).

הו! בר חמודה ../images/Emo13.gif

מה אתם מעדיפים? גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? חום או קור? דיסק קנוי או צרוב? סרטים עם או בלי תרגום? תוכנית בחי או מוקלטת? שמש בעיניים או משקפי שמש? דיסני או אנימה? צילום או בישול? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים? בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים? פלוצים או גרעפסים? תפוח או אגס? מזרחי כבד או ים תיכוני? מאיה בוסקילה או מירי מסיקה? אביתר בנאי או מאיר בנאי? אהוד בנאי או יובל בנאי? כדורים או זריקות? אצל ההורים או בית שכור? לבשל או לנקות? אוראלי או אנאלי? טלפון או פלאפון? נייד משוכלל או פשוט? עם מצלמה או בלי? עראפת או אבו מאזן? קלינטון או בוש? וידיאו או דיוידי? משקפיים או עדשות? מודפס או כתב יד? מודם או כבלים? מסך רגיל או דק? חתולים או כלבים? נחש או איגואנה? עט או עיפרון? מקלחת- עם ספוג או בלי? סבון בריח שוקולד כן או לא? שוקולד מריר או חלב? שוקולד חום או לבן? טובלרון או M & M ? שוגי עם סוכר או בלי? ילד ראשון או ילדה ראשונה? מהר או לאט? הרבה או מעט? בריאות או כסף? הצלחה או כנות? כלב או כלבה? צהוב או כחול? קנון או סוני? דובי או כרית רכה? פיה או חמסה? עוגה או עוגיה? ספר או סרט? ביאליק או אתגר קרת? גיטרה או נבל? בגלמה או סיטאר? עוד או צ'לו? ביסלי גריל או רגיל? נשיקות בכתפים או על השפתיים? שוקו קרלו או שוק? מרשמלו לבן או ורוד? ישן או חדש? סטיק או ג'ל? שלישי או רביעי? סרט ישראלי..? סרט לא ישראלי? מוסיקאי מוערך בארץ.. לא בארץ.. להקה בארץ לא בארץ מגף או נעל? סנדל או יחף? צבעוני או שחור לבן? גם בוי או פלייסטיישן? פלייסטיישן 1 או שתיים? דמקה או שש בש? סנוקר או באולינג? פלורסנט או מנורה? טיפש או יפה? הגודל קובע כן או לא? פוסטר מבד או מפלקט? מחברת שורות או חשבון? סנדוויץ או כריך? היריון או תינוק שנולד? קשת או טל? ריבת חלב או וניל? קרציה או פשפש? איטליה או ברזיל? שרוט או נורמלי? תקליט או דיסק? שקל או לירה? זבוב או יתוש? אריאל שרון או שמעון פרס? אנשים טובים או כסף טוב? הפנינג או טוייס אר אס? הרפס או אקנה? אף גדול או קטן? סקס או משחק מקדים? טרנינג או שמיכת פליז? עט עם חוד דק או עבה? בנים או בנות? קלסר או מחברת? סטוץ או קשר מיני קבוע? בתול- כן או לא? חלק מושך בגוף של בן המין השני.. טרמפים או תחבורה? לישון בעירום או עם לבנים? להרים את הקרש של השירותים או לא? להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא? לנעול את הדלת פעם או פעמיים? להשתין במקלחת כן או לא? פנטזיות כן או לא? סטייה מינית כן או לא? קיר חשוף או עם תמונות? דשא כן או לא? חיית מחמד? מוריד שערות? מחשוף או חולצה רגילה? צמוד או רגיל? מטרנה או סימילאק? בקבוק או הנקה? לבנות ציפורניים או טבעי? לצבוע או טבעי? אף גדול או קטן? תל אביב או רמת גן? כיסוי עיניים או אטמי אוזניים? סאטן או כותנה? מגע רופף או מורגש? עיסוי פנים או עורף וכתפיים? קשירת ידיים או עיניים? חצאית או שמלה? סרטן או התקף לב? חכמה או יפה?

0mroosh

New member
../images/Emo3.gif

יש דברים שאני יודע ואתה לא..
חכה ליום שישי! D:

ברררר

New member
מאיפה אתם מגרדים את השאלות האלה?

ואני לעומתכם קוראת את השאלון לפני שאני במיאה לכם אותו. גפרורים או מצת?גפרורים יום כיפור או תשעה באב?כיפור חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר?בהיר מכנס עם כיסים או בלי?עם פלטפוס או דומינו?
להיות עשיר או להיות מאושר?מאושר לאכול או לשתות?שניהם קולה או פפסי?קולה שחומים או בהירים?שחומים עיר או כפר?כפר תיאטרון או קולנוע?קולנוע הרבה פרסומות או מעט?מעט ערוץ 2 או עשר?2 סלקום או אורנג'?אורנג' חשמל או נירות??? חום או קור?קור דיסק קנוי או צרוב?קנוי סרטים עם או בלי תרגום?עם תוכנית בחי או מוקלטת?חי שמש בעיניים או משקפי שמש?משקפי שמש דיסני או אנימה?דיסני צילום או בישול?צילום מסטיק בזוקה או אורביט?אורביט שמיכה עבה או דקה?עבה כרית אחת או שניים?שתיים בן/ בת זוג עם ראש פתוח או סגורים?פתוח פלוצים או גרעפסים?גרעפסים תפוח או אגס?לא ולא מזרחי כבד או ים תיכוני?לא ולא מאיה בוסקילה או מירי מסיקה?מירי אביתר בנאי או מאיר בנאי?אביתר אהוד בנאי או יובל בנאי?אהוד כדורים או זריקות?כדורים אצל ההורים או בית שכור?אצל ההורים לבשל או לנקות?לבשל אוראלי או אנאלי?אוראלי??? טלפון או פלאפון?טלפון נייד משוכלל או פשוט?פשוט עם מצלמה או בלי?בלי עראפת או אבו מאזן?לא ולא קלינטון או בוש?
וידיאו או דיוידי?וידאו משקפיים או עדשות?עדשות מודפס או כתב יד?מודפס מודם או כבלים?מודם מסך רגיל או דק?דק חתולים או כלבים?כלבים נחש או איגואנה?איכס עט או עיפרון?עט מקלחת- עם ספוג או בלי?בלי סבון בריח שוקולד כן או לא?איכס שוקולד מריר או חלב?חלב שוקולד חום או לבן?חום טובלרון או M & M ?אם אן אם שוגי עם סוכר או בלי?בלי ילד ראשון או ילדה ראשונה?מה שבא ברוך הבא מהר או לאט?מהר הרבה או מעט?הרבה בריאות או כסף?בריאות הצלחה או כנות?מה הקשר? כלב או כלבה?שניהם צהוב או כחול?כחול קנון או סוני?סוני דובי או כרית רכה?כרית רכה פיה או חמסה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוגה או עוגיה?עוגייה ספר או סרט?שניהם ביאליק או אתגר קרת?קרת גיטרה או נבל?גיטרה בגלמה או סיטאר?האאאאאאאאאאאא? עוד או צ'לו?צ'לו ביסלי גריל או רגיל?ביסלי גריל זה האורינג'ינל........ אני מעדיפה הכל עליו
. נשיקות בכתפים או על השפתיים?שפתיים שוקו קרלו או שוק?שוק מרשמלו לבן או ורוד?לבן ישן או חדש?חדש סטיק או ג'ל?ג'ל שלישי או רביעי?רביעי סרט ישראלי..?כנפיים שבורות+קלרה הקדושה סרט לא ישראלי?פורסט גאמפ מוסיקאי מוערך בארץ..?עברי לידר+ דנה ברגר לא בארץ..? קולדפליי!!!!
להקה בארץ? סינרגיה+ היהודים. לא בארץ? קולדפליי
מגף או נעל?מגף סנדל או יחף?יחף צבעוני או שחור לבן?שחור לבן גיים בוי או פלייסטיישן?מה אכפת לי? פלייסטיישן 1 או שתיים?לא יודעת דמקה או שש בש?שש בש סנוקר או באולינג? ביליארד פלורסנט או מנורה?מנורה טיפש או יפה?יפה? הגודל קובע כן או לא?כן פוסטר מבד או מפלקט?הא? מחברת שורות או חשבון?שורות סנדוויץ או כריך?סנדוויץ' היריון או תינוק שנולד?נולד קשת או טל?קשת ריבת חלב או וניל?ריבת חלב קרציה או פשפש?איכס איטליה או ברזיל?איטליה שרוט או נורמלי?נורמאלי תקליט או דיסק?דיסק שקל או לירה?שקל זבוב או יתוש?איכס אריאל שרון או שמעון פרס?פרס אנשים טובים או כסף טוב?
הפנינג או טוייס אר אס?טוייז אר אס הרפס או אקנה?איכככככככככככככססססססססס אף גדול או קטן?שיהיה יפה סקס או משחק מקדים?לא יודעת טרנינג או שמיכת פליז?טרנינג עט עם חוד דק או עבה?דק בנים או בנות?בנים קלסר או מחברת?קלסר סטוץ או קשר מיני קבוע?זה לא אותו דבר?!?!!? בתול- כן או לא?סליחה??? חלק מושך בגוף של בן המין השני..? עיניים טרמפים או תחבורה?תחבורה לישון בעירום או עם לבנים?לבנים להרים את הקרש של השירותים או לא?לא להוריד אותו אם לא משתמשים כן או לא?לא לנעול את הדלת פעם או פעמיים?פעמיים להשתין במקלחת כן או לא?
פנטזיות כן או לא?כן סטייה מינית כן או לא?
קיר חשוף או עם תמונות?תמונות דשא כן או לא?כן חיית מחמד?כן מוריד שערות?כן מחשוף או חולצה רגילה?רגילה צמוד או רגיל?צמוד מטרנה או סימילאק?חחחחחחחח בקבוק או הנקה?בקבוק לבנות ציפורניים או טבעי?טבעי לצבוע או טבעי?טבעי אף גדול או קטן?שאלתם! תל אביב או רמת גן?ת"א כיסוי עיניים או אטמי אוזניים?אטמים סאטן או כותנה?כותנה מגע רופף או מורגש?מורגש עיסוי פנים או עורף וכתפיים?עורף וכתפיים קשירת ידיים או עיניים?ידיים חצאית או שמלה?חצאית סרטן או התקף לב?חס וחלילה. חכמה או יפה?שניהם.

למעלה