../images/Emo6.gif פורום למשועממייייייים
מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? "בר הקולית" אחותי הגדולה כתבה.............. מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? חחח מפלאפון! כל דקה בערך אני מקבלת, על איזה צלצול חדש מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? ממממממממ על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?50 שקל. וזה המוןןןן מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?חחחחח מה??? מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?מזתומרת שיחה? איפה? בטלפון? אם כן אז ברור ששיחה למי יש כוח לכתוב SMSים? ~~~~~ 1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?אהבה 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בריאות, אושר, חברים ומשפחה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?יש הרבה. ברור שמשפחה שלי ב
הרשימה 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הן המשפחה שלייי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? צבע לבן? 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?טורקיז, כי זה יפה וזה שילוב של ירוק וכחול 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם):בצפון, ואני רוצה לגור בחו"ל. לפחות לנסות 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...): אי אפשר לשנות כלום, החברה שלנו גם ככה מורכבת מערסים ופרחות סתומים. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?זאת שלאה קשה אנ מאמינה בתנ"ך ובסיפורים האלה, הקטע שכמו כל סיפור, מוסיפים דברים מעניינים שלא בטוח שקרו כדי לעורר עניין. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?כי ככה יהיה הכי טוב. אני חושבת שאם יכולנו לחיות עם הערבים בשלום היה יכול להיות מצוין. הם בני אדם בדיוק כמונו. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?למה לא? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?כרגע? הארי פוטר 6 בעברית. ועוד לא יצא 13.איזה צ'אט יותר טוב? נענע,תפוז,וואלה...צ'אט? של נענע ~~~~~ 1.אורז או קוסקוס?קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?ארוכההההההההההה 3.מי מנצח לדעתך, מוחמד עלי או סופרמן?אפאחד
4.תפוז או תפוח?תפוז! 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?מרכז, אחחח ת"א. איזה כיףףף 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?לא ולא 7.רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי
8.סגול או שחור?שחוררררררר 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכימה עם האימרה הזו או לא מסכימה? מסכימה, אהבה יכולה להיות מושלמת, בנאדם לא. ~~~~~ 1.נוהגת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?לא ממש 2.עושה דיאטה כיום?לאאאאאאא 3.אוהבת פירות?לא

4.איפה את הכי אוהבת לטייל?אני לא אוהבת לטייל, אבל בעקרון בישוב שלי 5.אוהבת את האיזור בו את גרה?הוא יפה כן אבל בועתי משו 6.בת כמה את?בתחילת ינואר 17 7.איך מעבירה את היום-יום(בקצרה)?לימודים!!!!!!!!!!! 8.אוהבת את התקופה הנוכחית בחייך?כרגע כרגע? לא ממש, אבל זה יעבור 9.אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לא ממש 10.איך את מרגיעה את עצמך כשאת נורא עצובה או כעוסה?אני בוכה
זה עוזר 11.איך את מפנקת את עצמך?נכנסת לפוך, רואה סרט ואוכלת שטויות ~~~~~ אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש יותר מ-5 2- אתה אהב עגבניות?מאוד

3- וגמבה?לא 4- ותותים?סי 5- אתה נגעל מדם?תלוי של מי 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?**חסוי** 7- יש לך בגדים באדום בארון?מעט, כי אני לא אוהבת את הצבע הזה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:התחתונים של סנופי שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת, אלב לא משו טוב כ"כ 10- אוהב את הצבע?לא צהוב 1- מה דעתך על לימון?לא אוהבת בסלט ולא באבוקדו. אבל בתור שתייה כן 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?אכן כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהובים חה חה חה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הכלבה שלי! 9- מה לדעתך צהוב מסמל?משו בהיר! 10- אוהב את הצבע הזה?נחמד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא, לי ולאבודקו'ש יש קשר טוב 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן, לא, לאאאאאאאא, לכב על דשא זה מגרד, ולחשוב על העולם זה מדכא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שלשום! 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה

7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הוא לא לגמרי ירוק אבל הוא בהחלט מהמם 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי

9- מה לדעתך ירוק מסמל?מרחב, אושר! 10- אוהב את הצבע הזה?מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חיחיחי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()אין לי דעה, בעיה שלהם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?יש מצב 4- אוהב ללכת לים?בעקרון כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?הבריכה מלאה פיפי, אלב הים שורף אז, הכי עדיף כנרת

(מלאה קקי) 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא

7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?2 בערך 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?בטח לא השמיים
. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?פתיחות, רוגע 10- אהב את הצבע הזה?כןןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?יאמי

2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?גם וגם. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ברור. מלאאאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות?כן, תסלחו לי 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא, אבך זה פשוט לא יפה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הלב השלי

נו מהההההה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אופטימיות, שמחה 10- אוהב את הצבע?כן כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שאלה טובה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?שובבות 10- אוהב אותו?לא משו ~~~~~ 1)מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:פולנים! 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני לא אוכלת דברים מוזרים 4)מה בחיים לא תאכל?:איבריים פנימיים, ג'וקים וכו' 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:די 6)מה המאכל השנוא עלייך?:חצילים, גמבה 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:עגבניות, בזיליקום, שום, מלח, פלפל מממ 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:מממממממ

9)מה המשקה האהוב עלייך?:אייס T לימון 10)מה הסלט האהוב עלייך?:עגבניה מלפפון אבודקו תירס וגבינה בולגרית 11)מה הממרח האהוב עלייך?:פסטו

12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:צ'יפס, המבורגר, בורקס
13)מה הירק האהוב עלייך?:עגבנייה ובטטה 14)מה הפרי האהוב עלייך?:פג'ויה גויאבה ותות 15)מה המרק האהוב עלייך?:עגבניות, בצל, ירקות, עוף וכו' 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:ברוקולי ללא ספק * 1)פיצה/המבורגר?:המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלט 3)ג'חנון/מלאווח?:גם וגם 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:צהובה 6)שוקו/נס קפה?:מממממממממממממ 7)מוגז/מיץ פירות?:מיץ 8)אבטיח/מלון?:איכס 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:שילוב

11)תפוחי אדמה/עץ?:אדמה 12)אגרול/מוקפץ?:מממממ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:אמא ~~~~~ תודה לך דיתוש יקירתי על בידור של איזה חצי שעה!!!!!!!!!!!!!!!