מי אני?

0mroosh

New member
מי אני? ../images/Emo152.gif../images/Emo68.gif

|מהדורת קדם שישי, כי אעדר מכאן מחר). פנינה רוזנבלום (להלן:
), הגיחה לביקור קצרצר, ומכריזה על ברררר, כעל המרואיינת הבאה! (זה יהיה אכזרי ונקמני, תשתעשעו
). אתם מכירים את החוקים, כולם לשרשר שאלות כאוות נפשכם, ובר עונה,
. בר, מסר אלי עם שמו של המרואיין הבא,
. סופ"ש נעים.

lol lypop

New member
אוקי דוקי

ברררר
מה שלומך? מה את חושבת על : - צמחונות - לחבק עצים כדי שלא יכרתו אותם - לעבוד קשה כל חייך ואז לבזבז הכל על איזה משהו טוב שאלות הזויות אבל אני רוצה ללכת לאכול
יום נהדר שיהיה לך

ברררר

New member
רון כפרע

מה שלומך? חיחי בסדר, אחרי שתי המסיבות שעברתי היום. מה את חושבת על : - צמחונות: בכיף, לא בשבילי, אני צריכה לאכול בשר כי זה בריא ומשמין (צריכה להשמין) וכי זה טעים
. - לחבק עצים כדי שלא יכרתו אותם:כאילו שזה יעזור
- לעבוד קשה כל חייך ואז לבזבז הכל על איזה משהו: זה מבאס. פתאום אתה קולט שבשביל משו אחד בזבזת את כל חייך!!!!!!!!!!! יומטוב ותודה
.

דיתוּש

New member
מעולה. לזה ב-ד-י-ו-ק חיכיתי.

הנה לך, שאלון קצר ונאה. ותעני על כל השאלות, פושטקית.
מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע? מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט? מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS? מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע? ~~~~~ 1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת? 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים? 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע? 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה? 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם) 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...) 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר? 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה? 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים? 13.איזה צ'אט יותר טוב? נענע,תפוז,וואלה... ~~~~~ 1.אורז או קוסקוס? 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות? 3.מי מנצח לדעתך, מוחמד עלי או סופרמן? 4.תפוז או תפוח? 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ? 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג? 7.רמי פורטיס או ברי סחרוף? 8.סגול או שחור? 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכימה עם האימרה הזו או לא מסכימה? ~~~~~ 1.נוהגת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון? 2.עושה דיאטה כיום? 3.אוהבת פירות? 4.איפה את הכי אוהבת לטייל? 5.אוהבת את האיזור בו את גרה? 6.בת כמה את? 7.איך מעבירה את היום-יום(בקצרה)? 8.אוהבת את התקופה הנוכחית בחייך? 9.אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)? 10.איך את מרגיעה את עצמך כשאת נורא עצובה או כעוסה? 11.איך את מפנקת את עצמך? ~~~~~ אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? ~~~~~ 1)מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?: 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?: 4)מה בחיים לא תאכל?: 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?: 6)מה המאכל השנוא עלייך?: 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?: 8)מה הקינוח האהוב עלייך?: 9)מה המשקה האהוב עלייך?: 10)מה הסלט האהוב עלייך?: 11)מה הממרח האהוב עלייך?: 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?: 13)מה הירק האהוב עלייך?: 14)מה הפרי האהוב עלייך?: 15)מה המרק האהוב עלייך?: 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?: * 1)פיצה/המבורגר?: 2)נקניקיה/סלט ירקות?: 3)ג'חנון/מלאווח?: 4)ירקות/פירות?: 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?: 6)שוקו/נס קפה?: 7)מוגז/מיץ פירות?: 8)אבטיח/מלון?: 9)אגוזים/פטריות?: 10)במבה/ביסלי?: 11)תפוחי אדמה/עץ?: 12)אגרול/מוקפץ?: 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?: ~~~~~ זהו, נמאס לי. כדאי לך לענות על הכל!!! ותודה לפורום סקרים ושאלונים שמנעים את זמני פעם אחר פעם

ברררר

New member
../images/Emo6.gif פורום למשועממייייייים

מה כתוב על המסך של הפלאפון שלך (הכוונה היא למשהו שאת אישית הוספת)? "בר הקולית" אחותי הגדולה כתבה.............. מה ה-SMS האחרון שקיבלת? ממי? חחח מפלאפון! כל דקה בערך אני מקבלת, על איזה צלצול חדש מה ה-SMS האחרון ששלחת? למי? ממממממממ על כמה עומד חשבון הפלאפון החודשי שלך, בממוצע?50 שקל. וזה המוןןןן מה תופס נתח יותר משמעותי בחייך, פלאפון או אינטרנט?אינטרנט מה הדבר הכי משמעותי שאי פעם אמרו לך בשיחה או ב-SMS?חחחחח מה??? מה אמצעי התקשורת המועדף עלייך, SMS או שיחה? מדוע?מזתומרת שיחה? איפה? בטלפון? אם כן אז ברור ששיחה למי יש כוח לכתוב SMSים? ~~~~~ 1.איך הייתם מגדירים את האדם הכי קרוב אליכם כרגע במילה אחת?אהבה 2.מה לדעתך הכי חשוב בחיים?בריאות, אושר, חברים ומשפחה 3.מי הבן-אדם הכי חשוב לך בחיים לפחות כרגע?יש הרבה. ברור שמשפחה שלי ב
הרשימה 4.למה הבן-אדם הנ"ל הכי חשוב לך בחיים? כי הן המשפחה שלייי 5.איך הייתם מגדירים את הצבע הלבן ב2 מילים? צבע לבן? 6.מהו הצבע האהוב עליכם ולמה?טורקיז, כי זה יפה וזה שילוב של ירוק וכחול 7.באיזה איזור אתם גרים ואיפה הייתם רוצים לגור(כל מקום בעולם):בצפון, ואני רוצה לגור בחו"ל. לפחות לנסות 8.מה הייתם רוצים לשנות אם הייתם יכולים בכל נושא אפשרי(מפוליטיקה ועד חנויות בגדים...): אי אפשר לשנות כלום, החברה שלנו גם ככה מורכבת מערסים ופרחות סתומים. 9.לדעתך,תקופת התנ"ך היא אמיתית הוא שקר?זאת שלאה קשה אנ מאמינה בתנ"ך ובסיפורים האלה, הקטע שכמו כל סיפור, מוסיפים דברים מעניינים שלא בטוח שקרו כדי לעורר עניין. 10.את/ה מאמין/ה בשלום?למה?כי ככה יהיה הכי טוב. אני חושבת שאם יכולנו לחיות עם הערבים בשלום היה יכול להיות מצוין. הם בני אדם בדיוק כמונו. 11.את/ה מאמין/ה באהבה?למה?למה לא? 12.אם הייתם יכולים לקנות כל דבר,מה הייתם קונים?כרגע? הארי פוטר 6 בעברית. ועוד לא יצא 13.איזה צ'אט יותר טוב? נענע,תפוז,וואלה...צ'אט? של נענע ~~~~~ 1.אורז או קוסקוס?קוסקוס 2.שינת לילה ארוכה או שינה של כמה שעות בודדות?ארוכההההההההההה 3.מי מנצח לדעתך, מוחמד עלי או סופרמן?אפאחד
4.תפוז או תפוח?תפוז! 5.צפון,דרום,או מרכז הארץ?מרכז, אחחח ת"א. איזה כיףףף 6.איזה עבודה יותר מוצאת חן בעיניך-אבטחה או טלמרקטינג?לא ולא 7.רמי פורטיס או ברי סחרוף?ברי
8.סגול או שחור?שחוררררררר 9."אהבה מושלמת יש רק באגדות"-מסכימה עם האימרה הזו או לא מסכימה? מסכימה, אהבה יכולה להיות מושלמת, בנאדם לא. ~~~~~ 1.נוהגת לדבר הרבה בטלפון/פלאפון?לא ממש 2.עושה דיאטה כיום?לאאאאאאא 3.אוהבת פירות?לא :( 4.איפה את הכי אוהבת לטייל?אני לא אוהבת לטייל, אבל בעקרון בישוב שלי 5.אוהבת את האיזור בו את גרה?הוא יפה כן אבל בועתי משו 6.בת כמה את?בתחילת ינואר 17 7.איך מעבירה את היום-יום(בקצרה)?לימודים!!!!!!!!!!! 8.אוהבת את התקופה הנוכחית בחייך?כרגע כרגע? לא ממש, אבל זה יעבור 9.אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה(שנות ה 70-80-90 ככה)?לא ממש 10.איך את מרגיעה את עצמך כשאת נורא עצובה או כעוסה?אני בוכה
זה עוזר 11.איך את מפנקת את עצמך?נכנסת לפוך, רואה סרט ואוכלת שטויות ~~~~~ אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?יש יותר מ-5 2- אתה אהב עגבניות?מאוד :) 3- וגמבה?לא 4- ותותים?סי 5- אתה נגעל מדם?תלוי של מי 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?**חסוי** 7- יש לך בגדים באדום בארון?מעט, כי אני לא אוהבת את הצבע הזה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:התחתונים של סנופי שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת, אלב לא משו טוב כ"כ 10- אוהב את הצבע?לא צהוב 1- מה דעתך על לימון?לא אוהבת בסלט ולא באבוקדו. אבל בתור שתייה כן 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?אכן כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהובים חה חה חה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הכלבה שלי! 9- מה לדעתך צהוב מסמל?משו בהיר! 10- אוהב את הצבע הזה?נחמד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא, לי ולאבודקו'ש יש קשר טוב 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן, לא, לאאאאאאאא, לכב על דשא זה מגרד, ולחשוב על העולם זה מדכא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?שלשום! 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה :) 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הוא לא לגמרי ירוק אבל הוא בהחלט מהמם 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העיניים שלי :) 9- מה לדעתך ירוק מסמל?מרחב, אושר! 10- אוהב את הצבע הזה?מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חיחיחי 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()אין לי דעה, בעיה שלהם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?יש מצב 4- אוהב ללכת לים?בעקרון כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?הבריכה מלאה פיפי, אלב הים שורף אז, הכי עדיף כנרת :) (מלאה קקי) 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא :) 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?2 בערך 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?בטח לא השמיים
. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?פתיחות, רוגע 10- אהב את הצבע הזה?כןןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?יאמי :) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?גם וגם. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ברור. מלאאאאאאאא 4- זה צבע רק לבנות?כן, תסלחו לי 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא, אבך זה פשוט לא יפה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הלב השלי:) נו מהההההה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אופטימיות, שמחה 10- אוהב את הצבע?כן כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שאלה טובה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?שובבות 10- אוהב אותו?לא משו ~~~~~ 1)מה המאכל האהוב עלייך?: 2)מה העדה(סיני,מרוקאי,רוסי וכו...) שמכינה את האוכל הכי טוב לדעתך?:פולנים! 3)מה הדבר הכי מוזר שאכלת בחיים?:אני לא אוכלת דברים מוזרים 4)מה בחיים לא תאכל?:איבריים פנימיים, ג'וקים וכו' 5)מה הדבר הכי מגעיל שאכלת?:די 6)מה המאכל השנוא עלייך?:חצילים, גמבה 7)איזה שילוב של מזון נשמע לך טעים?:עגבניות, בזיליקום, שום, מלח, פלפל מממ 8)מה הקינוח האהוב עלייך?:מממממממ :) 9)מה המשקה האהוב עלייך?:אייס T לימון 10)מה הסלט האהוב עלייך?:עגבניה מלפפון אבודקו תירס וגבינה בולגרית 11)מה הממרח האהוב עלייך?:פסטו :) 12)מה הג'אנק פוד האהוב עלייך?:צ'יפס, המבורגר, בורקס
13)מה הירק האהוב עלייך?:עגבנייה ובטטה 14)מה הפרי האהוב עלייך?:פג'ויה גויאבה ותות 15)מה המרק האהוב עלייך?:עגבניות, בצל, ירקות, עוף וכו' 16)מה הפשטדה האהובה עלייך?:ברוקולי ללא ספק * 1)פיצה/המבורגר?:המבורגר 2)נקניקיה/סלט ירקות?:סלט 3)ג'חנון/מלאווח?:גם וגם 4)ירקות/פירות?:ירקות 5)גבינה צהובה/גבינה לבנה?:צהובה 6)שוקו/נס קפה?:מממממממממממממ 7)מוגז/מיץ פירות?:מיץ 8)אבטיח/מלון?:איכס 9)אגוזים/פטריות?:פטריות 10)במבה/ביסלי?:שילוב :) 11)תפוחי אדמה/עץ?:אדמה 12)אגרול/מוקפץ?:מממממ 13)האוכל של אמא/האוכל של סבתא?:אמא ~~~~~ תודה לך דיתוש יקירתי על בידור של איזה חצי שעה!!!!!!!!!!!!!!!

הייייייי בר!

-מה שלומך היום? -יש תוכניות לסופ'ש? -את אוהבת את עצמך? -אם כן,למה? -מה הצבע האהוב? -והשנוא? -והלהקה הכיייייייי אהובה? -והזמר הכי הכי- -והזמרת- -מקצוע בבצפר אהוב- -ושנוא- -סמיילי אהוב- -סמיילי שנוא- זה או זה: -בריכה או יום? -אבא או אימא? -אח או אחות? -תינוקות או ילדים קטנים? -כחול או צהוב? -כתום או ירוק? -גרין דיי או פו פייטרס? -הקילרז או מיי כימיקל רומנס? -יום שישי או שבת? -ללמוד בשישי או לא? -אביב גפן או ברי סחרוף? -מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית? -ספר טוב או מוזיקה טובה? -ג'ון לנון או רוג'ר ווטרס? -אהבה או אושר? -פיס או אינג ויאנג? -אוהבת אותי או לא? -שבת שלום-

ברררר

New member
היי גלו'ששש

-מה שלומך היום? בסדר :) -יש תוכניות לסופ'ש? אממ שחבר שלי יבוא אלי היום :) -את אוהבת את עצמך?אכן -אם כן,למה? כל בנאדם חייב לאהוב את עצמו באיזושהיא מידה, וחוצמזה, למה לא? אני חמודה :) -מה הצבע האהוב?טורקיז -והשנוא?אדום -והלהקה הכיייייייי אהובה?קולדפליי :) -והזמר הכי הכי-עברי לידר -והזמרת-דנה ברגר -מקצוע בבצפר אהוב-אולי הסטוריה? -ושנוא-ספורט! -סמיילי אהוב-
/
/
-סמיילי שנוא-
זה או זה: -בריכה או יום?ים -אבא או אימא?שניהם:) -אח או אחות?שניהם:) -תינוקות או ילדים קטנים?שאלה קשה. -כחול או צהוב?כחול -כתום או ירוק?ירוק -גרין דיי או פו פייטרס?אממממממממ... גרין דיי! -הקילרז או מיי כימיקל רומנס?קילרס -יום שישי או שבת?שישי -ללמוד בשישי או לא?אני לא לומדת וטוב שכך -אביב גפן או ברי סחרוף?ברי -מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית?ישראלית -ספר טוב או מוזיקה טובה?שניהם:) -ג'ון לנון או רוג'ר ווטרס?לא ולא -אהבה או אושר?אושר זה כולל אהבה לא? -פיס או אינג ויאנג?פיס? -אוהבת אותי או לא?מתה עליך
תודה על השאלון שבת שלום

חח גמני רוצה ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

מממ אני לעומתכם...יהיה קצת רצינית...חחח בטחחח את רעבה בטרוףף, הולכת לאכול [דהה..] נגיד בפלאפליה, בתור עומד מאחורייך גמד לבוש כולו בירוק, הוא מציע לך 2 משאלות
1. מהן? [אהמ אהמ לא כולל- אני רוצה עוד מלא משאלותת!!...לא
] 2. האם תתני לו לעקוף אותך בתור כדי לקבל עוד משאלה? 3. אם הגמד היה בדמות הבנאדם שאת הכי פחות אוהבת...מה היית עושה לו? 4. מה היית מזמינה בפלאפלייה? 5. חומוס צ'יפס סלט? 6. את אוהבת גמדים בכלל? 7. הגמד שפך טחינה על החולצה שלך!! ועכשיו? 8. טוב אממ הגמד עבד עליך...את חייה באשליה הוא בכלל המורה שלך לשל"ח...מה את מרגישה לגבי זהה? 9. נכון אבל שאת בכל זאת אוהבת גמדים? 10.ואת המורה שלך לשל"ח? 11. אם כן, אני מצטערת בשבילך... 12. דרך אגב את באיזהשהיא תנועה? 13. מגניב לך:] 14. תחביבים? 15. אני מקווה שניצול גמדים זה לא אחד מהם... 16. מדברים על מורים...מי המורה הכי נמוך? 17. את בדרך כלל משתתפת בטקסים בבצפר? 18. אם כן בתור מה? 19. איך גלשתי מהנושא!! לחזור לגמדים סטאפ? 20. למה? -כי אנחנו כאן, בשבילך- חחע ערבטופ

ברררר

New member
../images/Emo98.gif

את רעבה בטרוףף, הולכת לאכול [דהה..] נגיד בפלאפליה, בתור עומד מאחורייך גמד לבוש כולו בירוק, הוא מציע לך 2 משאלות 1. מהן? [אהמ אהמ לא כולל- אני רוצה עוד מלא משאלותת!!...לא] אוקיי אז, שכל משאלותיי יתגשמו
2. האם תתני לו לעקוף אותך בתור כדי לקבל עוד משאלה?לאאאאאאא, סתם, כן למה לא. 3. אם הגמד היה בדמות הבנאדם שאת הכי פחות אוהבת...מה היית עושה לו?הייתי דורכת עליו 4. מה היית מזמינה בפלאפלייה?פיתה עם צ'יפסים וסלטים. 5. חומוס צ'יפס סלט?בדיוק. 6. את אוהבת גמדים בכלל?לא ממש 7. הגמד שפך טחינה על החולצה שלך!! ועכשיו?אני אגיד לו לעשות קסם ושהחולצה תהיה נקייה. 8. טוב אממ הגמד עבד עליך...את חייה באשליה הוא בכלל המורה שלך לשל"ח...מה את מרגישה לגבי זהה?מזל שאני כבר לא לומדת של"ח
9. נכון אבל שאת בכל זאת אוהבת גמדים?לא ממש
10.ואת המורה שלך לשל"ח?
11. אם כן, אני מצטערת בשבילך...
12. דרך אגב את באיזהשהיא תנועה?שנה שעברה הדרכתי בנוע"ל 13. מגניב לך:] מאיפה ידעת שאני בכלל בתנועה?
14. תחביבים? לשיר, לקרוא, לראות סרטים 15. אני מקווה שניצול גמדים זה לא אחד מהם...
16. מדברים על מורים...מי המורה הכי נמוך?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 17. את בדרך כלל משתתפת בטקסים בבצפר?ממש ממש לא! 18. אם כן בתור מה?לא
19. איך גלשתי מהנושא!! לחזור לגמדים סטאפ?לא זה בסדר
20. למה?לא
תודה רבה היה משעשע ומקורי מאוד

ברררר

New member
מממממממממ

אני לא מצליחה לחשוב על זה בכרגע, אני אחזור אליך בהמשך

MarishA M

New member
יאללה אני אמשיך את הרעיון של ג'ו..

כי בטח שאלו פה כבר הכל(לא באמת יש לי כח לקרוא את כל השאלות)... אז לשאלתי... מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? והאם זה היה טעים?

ברררר

New member
../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם? בעקרון אני לא אוכלת דברים מוזרים. גפילטע זה מוזר
והאם זה היה טעים? מאוד
. בייחוד עם חזרת!!
.

Roy1232

New member
בררר!!! זוכרת מה הבטחתי לך? ../images/Emo9.gif

כמה שאלונים ברצף, כולם ממה שאת שמת לאנשים
. שיהיה לך בכיף. 1. HOT או YES? 2. מקלחת או אמבטיה? 3. ירוק או כחול? 4. ורוד או אדום? 5. 4 או 5? 6. ערוץ 22 או ערוץ 10? 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"? 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"? 9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? 10. "קצרים" או "משחק מכור"? 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"? 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? 13. מחשב נייד או רגיל? 14. 1 או 100? 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"? 16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"? 17. "טלעד", "רשת" או "קשת"? 18. הצופים או הנוער העובד? 19. וואלה! או נענע? 20. בלוגים או קומונות? 21. קיבוץ או עיר? 22. mp3 או ipod? 23. כלנית או ורד? 24. או ? 25. אירופה או אסיה? 26. ארה"ב או אוסטרליה? 27. תיאטרון או קולנוע? 28. סרט בבית או בקולנוע? 29. אנגלית או ערבית? 30. מטוס או ספינה? 31. אהבה או כסף? 32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? 33. זוגי או אי-זוגי? 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? 35. "PUMA" או "LEE COOPER"? 36. א' או ב' [אותיות]? 37. חטיבת ביניים או יסודי? 38. חטיבת ביניים או תיכון? 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי? 40. להיות עיוור או להיות חירש? 41. תאילנד או הודו? 42. מיץ מפרי או גזוז? 43. עודה עם קצפת או בלי? 44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? 45. ספרדים או אשכנזים? 46. אילת או ת"א? 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"? 48. תלתלים או חלק? 49. מיני או חצאית ארוכה? 50. ג'ינס או טרנינג? 51. חולצה ארוכה או קצרה? 52. מכנסיים ארוכים או קצרים? 53. שחומים או בהירים? 54. עם חימצון או בלי? 56. ספר או סרט? 57. מסנג'ר או ICQ? 59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? 60. אדומים או כחולים? 61. עיפרון מכני או רגיל? 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"? 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"? 64. ספא או בריכות טבעיות? 65. חצי או רבע? 66. חצי או שליש? 67. עוגה או עוגיות? 68. גבינה או ירקות? 69. ירקות או פירות? 70. רוק או מטאל? 71. פופ או היפ-הופ? 72. דאנס או האוס? 73. טראנס או דיכאון? 74. מוזיקה עיברית או לועזית? 75. עיברי לידר או שי גבסו? 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה? 78. מירי מסיקה או שרית חדד? 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני? 80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס? 81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"? 82. או ? 83. ספרות או היסטוריה? 84. מתמטיקה או אנגלית? 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM? 86. "איקאה" או "הום סנטר"? 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? 88. פרה או כבשה? 89. צפרגע או נחש? 90. כלב או חתול? 91. ים או בריכה? 92. ים המלח או ים תיכון? 93. כינרת או ים סוף? 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"? 95. "אדידס" או "נייק"? 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר? 97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט? 98. גיל 13 או 16? 99. ראסטות או גלים? 100. תפוז או אנשים? . מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

Roy1232

New member
***ויש עוד!!! מתעלל שכמותי ../images/Emo3.gif***

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

ברררר

New member
../images/Emo11.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? v יצאת מהמדינה?v אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?x היית מאוהב? v היית על סמים?x שחית בעירום? x היה לך מקרה חירום רפואי?x עברת ניתוח? v ברחת מהבית?v שחקתv "strip poker"? חטפת מכות? v החטפת מכות למישהו?v התחילו איתך? v היית על במה?.v ישנת מחוץ לבית?v חשבת על התאבדות?v נשארת ער כל הלילה?v לא אכלת יום שלם?v דיברת בטלפון כל הלילה?v ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?v ישנת כל היום? v הרגת מישהו? x חשבת שאתה משתגע?v נישקת מישהו מאותו מין?x בגדו בך? v היה לך חלום שהתגשם?v עברת על החוק? v פגשת מישהו מפורסם?v הרגת חיה בטעות? v הרגת חיה בכוונה?v סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?v גנבת משהו? v היית ברדיו/ טלוויזיה?v היתה לך התמוטטות עצבים?.v קפצת בנג'י? x היה לך חלום שחזר כמה פעמים?v האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? v בקסם? x באלוהים?v בשטן?x בסנטה קלאוס?x ברוחות?x בפיות?x במזל? v באהבה ממבט ראשון?v ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?v במכשפות? x האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?v באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?v בדת מאורגנת? ? אתה חושב שלאלוהים יש מין?v לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?מממ יש לך חברים הומואים/לסביות?v
מי החבר הכי טוב שלך? אביתר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אביתר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?נמממ מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מממ מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הרבה הכי מעט זמן? מממ הכי מצחיק? עומר
- אני מצטערת אבל לא הכרתי מישהו יותר מצחיק ממך הכי קרוב? אביתר הכי מוזר? ב' הכי חכם? אני
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?שששששששששששש הכי נחמד? אביתר :) הזמר הכי טוב? עברי+ כריס הכי רועש? לינקין פארק האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מממ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אביתר על מי אתה סומך הכי הרבה? אביתר מי מקשיב לבעיות שלך?אביתר ועוד עם מי אתה רב הכי הרבה?
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן לצערי בבית של מי היית אחרון? שלי
האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:יש מצב מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו?
שהלכת איתו לקניות?אמא? ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? נ' שראית איתו סרט?ש' שדיברת איתו בטלפון?המורה שלי לנהיגה שראית? נ' מה אתה לובש כרגע?טרנינג וסווצ'רט. נו אני בבית. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא?זבנג
מה יש על הפד לעכבר שלך? חתול
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אבן נייר ומספריים המנצח מהשניים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

למעלה