מי אני?!

0mroosh

New member
מי אני?!../images/Emo152.gif #2

הנה עבר לו שבוע והפינה שכולם ייחלו לה שבה!
בפינה זו יתראיין מדי שבוע חבר פורום, שיענה על שאלות שאר חברי הפורום [אתם רשאים לשאול כל דבר שליבכם חפץ בו, החל מ:דודו זר-סמל מין וכוכב פורנו בפוטנציה וכלה בכמה שערות יש לסבתא שלך בעור התוף.?]. על המרואיין השבועי לשלוח לי מסר, עם מי שהוא בוחר לראיון השבועי הבא. המרואיינת השבועית- שירי, הלא היא,ילדה קטנה ואיש מפח [מסתבר, שמספיק לו 2 כוסות והוא נפתח. אז עוד הלילה, יש אורות בחוץ ולא כדאי לך, לשמור את השמחה בפנים, שלא יראו על הפנים. קצת עברי לידר לסופ"ש,D:]. תתפרעו!

שירי מה שלומך כפרה?

שוב לוקחת את התפקיד של השאלה הראשונה--נקווה שפתחתי פה מסורת 1.איך החיים? 2.איך הלימודים? 3.כיתה? 4.מה הכי חשוב בחיים? 5.מה היה עוזר לך עכשיו? 6.איך אני? 7.שיר שאת מאוד אוהבת שקופץ לך לראש עכשיו? 8.ואיך אני????

חח

ככה. אמ 1.איך החיים? לפעמים ככה, לפעמים ככה 2.איך הלימודים? בעקרון דיי טובים 3.כיתה? י' 4.מה הכי חשוב בחיים? אה קיטש! אהבה. 5.מה היה עוזר לך עכשיו? חברים, כאן 6.איך אני? חחח, משעשעת אני חושבת 7.שיר שאת מאוד אוהבת שקופץ לך לראש עכשיו? James Blunt - Tears and Rain 8.ואיך אני???? :O. אמרתי

שירי (הפ33ה),

במי הכי היית רוצה לבעוט עכשיו, חוץ ממני? את אוהבת אותך? כשאת הכי עצובה שאפשר, מה מצליח להצחיק אותך?

נמ

במי הכי היית רוצה לבעוט עכשיו, חוץ ממני? - בך לא
. ב... אף אחד, וואו. את אוהבת אותך? קצת. כשאת הכי עצובה שאפשר, מה מצליח להצחיק אותך? נועה ונופר

ברררר

New member
מספיק לו שתי כוסות והוא נפתח

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

בר (את כל כך תחטפי נקמה

על השאלונים האלה שאת ממילא לא קוראת) 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - לא יודעת, פלאפון האמת לא קריטי, אינטרנט... וואו. בוכה כל היום שמשעמם לי :O. 3. באיזה צבע הפוני שלך? - אין לי פוניפוני, אבל כאילו, השיער שלי מן חום כהה כהה אז החלק שאמור להיות פוני, גם. >< 4. שוקולד לבן או מריר? לבן, מריר לא משהו. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חח אין לי מושג. בטח משהו סתם כזה, קצת מהכל 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה מתחלף דיי הרבה, כרגע באופן דיי מחאתי שמתי צלצול רגיל שנשמע כמו צלצול טלפון ישן בהחלט 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?
לא רואה טלוויזיה, אבל כשהיה, ראיתי ישנן בנות ועקרות בית נואשות. 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חחח, הם יפים. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, גם לא נדמה לי שיצא; 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אוקי, הנה שאלה שאחרים היו מדלגים וצוחקים והנה שירי חושפת מידע. הרבה פעמים אני חוזה דברים, מילים, משפטים, מקרים שאמורים לבוא (בטווח המאוד קצר של השניה) וזה קורה, ולא, לא מדובר על דברים צפויים דוגמת "מה קורה?" *הוא יגיד הכל טוב* "הכל טוב", זה באמת מעבר לזה :X. וזה קורה יותר מדי פעמים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן. דה. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, אני גרה במעלה אפרים.
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח, לאמא יש! 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב |קראתי| 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? בטבוט
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? סימה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? סביר להניח שבי, בעקיפין 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? המוןהמון דיסקים! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת אם לתמיד, אבל לפרק זמן הייתי שמחה בהחלט לגור איפשהו באירופה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך אפשר לסדר את זה אני מניחה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הגוף באופן כללי, כי כוסית זה הדבר האמיתי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני לא זוכרת. התקופה בה הייתי גומרת ספר כל שבוע וחצי (שנה שעברה) הפסיקה עכשיו כשהספרים היחידים שאני קוראת ככה הם ספרי לימוד 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חחח, לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן |: 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מרגשות כאלה... זאת אני נו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן, כמעט תמיד 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת. ח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת :O 54. על מה אתה חושב כרגע? יובל בדיוק שלחה הודעה אז מן תזכורת לעצמי לענות לה אחריי הדבר הזה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחח, אני חושבת שנופר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום, אני אף פעם לא עושה ממש דברים כאלה. "אוי מזל רע. נהה." 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מהחסה והדג מלוח אפשר להגיש מנה. אפרסק משומר זה לעוגות יכול לשמש אני חושבת, אז הנה ארוחה+קינוח (לא, אם ציפיתם למאכל משולב, אז לא) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חחח, לא יודעת אם מוזר זו ההגדרה אבל סתם משעשע שיש לי מן כבשה שעומדת זקופה על השולחן ותמיד כשנכנסים רואים, כבשה זקופה על השולחן :X שנטע הביאה לי 69. האם אתה בעד אונס דובים? ממש לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפגע בבנאדם שאני ממש לא סובלת (אבל לא רצח, אני בטח ארצה לצאת) 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי (זה הגדול נכון?) (ואם כן, זה בטח עונה על השאלה "למה דווקא הוא?"
) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי, אין ככ פינה כי הוא דיי קטן 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עולה לי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מי שעכשיו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה צהובה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כאבי-תופת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "ההההההה" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אין משהו שווה ככ, דוגרי ><. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין (!) 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא, לא.

לא לא את בר בוחרים בסוף!

אחרי שהיא תפציץ על כל חבר פורום שאלון של 100 שאלות כולם ירצו לנקום בה! ואז אם בר תיהייה בסוף היא תצטרך לענות על איזה 20 שאלונים של 100 שאלות שזה בערך 2,000 שאלות! טוב האמת זה נשמע קצת רשעי... אולי באמת כדאי שהיא תיהייה הבאה....

ברררר

New member
../images/Emo7.gif עומר תגיד להם. אני בסה"כ

חשבתי שזה אמור להיות להם כיף.
זדיינו.

0mroosh

New member
../images/Emo25.gif

הם פשוט לא מודעים למקסימות הטמונה בך... D:

ברררר

New member
../images/Emo7.gif נכון

אולי אתה תשב לרונה על הבירכיים בזמן שהיא מנגנת בפסנתר ואני אעשה לך צמה סינית?
.

למעלה