בר (את כל כך תחטפי נקמה
על השאלונים האלה שאת ממילא לא קוראת) 1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - לא יודעת, פלאפון האמת לא קריטי, אינטרנט... וואו. בוכה כל היום שמשעמם לי :O. 3. באיזה צבע הפוני שלך? - אין לי פוניפוני, אבל כאילו, השיער שלי מן חום כהה כהה אז החלק שאמור להיות פוני, גם. >< 4. שוקולד לבן או מריר? לבן, מריר לא משהו. 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? חח אין לי מושג. בטח משהו סתם כזה, קצת מהכל 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה מתחלף דיי הרבה, כרגע באופן דיי מחאתי שמתי צלצול רגיל שנשמע כמו צלצול טלפון ישן בהחלט 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?
לא רואה טלוויזיה, אבל כשהיה, ראיתי ישנן בנות ועקרות בית נואשות. 9. א- ב או ג? ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חחח, הם יפים. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא, גם לא נדמה לי שיצא; 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אוקי, הנה שאלה שאחרים היו מדלגים וצוחקים והנה שירי חושפת מידע.
הרבה פעמים אני חוזה דברים, מילים, משפטים, מקרים שאמורים לבוא (בטווח המאוד קצר של השניה) וזה קורה, ולא, לא מדובר על דברים צפויים דוגמת "מה קורה?" *הוא יגיד הכל טוב* "הכל טוב", זה באמת מעבר לזה :X. וזה קורה
יותר מדי פעמים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן. דה. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא, אני גרה במעלה אפרים.
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח, לאמא יש! 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב |קראתי| 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? בטבוט
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? סימה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? סביר להניח שבי, בעקיפין 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? המוןהמון דיסקים! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת אם לתמיד, אבל לפרק זמן הייתי שמחה בהחלט לגור איפשהו באירופה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך אפשר לסדר את זה אני מניחה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הגוף באופן כללי, כי כוסית זה הדבר האמיתי 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני לא זוכרת. התקופה בה הייתי גומרת ספר כל שבוע וחצי (שנה שעברה) הפסיקה עכשיו כשהספרים היחידים שאני קוראת ככה הם ספרי לימוד 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חחח, לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן |: 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מרגשות כאלה... זאת אני נו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן, כמעט תמיד 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמרת. ח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכרת :O 54. על מה אתה חושב כרגע? יובל בדיוק שלחה הודעה אז מן תזכורת לעצמי לענות לה אחריי הדבר הזה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחח, אני חושבת שנופר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום, אני אף פעם לא עושה ממש דברים כאלה. "אוי מזל רע. נהה." 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מהחסה והדג מלוח אפשר להגיש מנה. אפרסק משומר זה לעוגות יכול לשמש אני חושבת, אז הנה ארוחה+קינוח (לא, אם ציפיתם למאכל משולב, אז לא) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חחח, לא יודעת אם מוזר זו ההגדרה אבל סתם משעשע שיש לי מן כבשה שעומדת זקופה על השולחן ותמיד כשנכנסים רואים, כבשה זקופה על השולחן :X שנטע הביאה לי 69. האם אתה בעד אונס דובים? ממש לא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפגע בבנאדם שאני ממש לא סובלת (אבל לא רצח, אני בטח ארצה לצאת) 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי (זה הגדול נכון?) (ואם כן, זה בטח עונה על השאלה "למה דווקא הוא?"
) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי, אין ככ פינה כי הוא דיי קטן 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא עולה לי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מי שעכשיו 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גבינה צהובה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כאבי-תופת 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "ההההההה" 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אין משהו שווה ככ, דוגרי ><. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין (!) 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא, לא.