מי אני שאאכזב, אפרת...

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
מי אני שאאכזב, אפרת...

את הציור הבא ציירתי בחודש שעבר בשני שלבים (רקע ועל גביו הדמות) כאשר כמובן שמתחת לעור הענוג יש כמה גוונים מתמיהים (ירוק וכדומה) אף פעם לא ממש האמנתי שככה מציירים (היתה לי הרגשה קטנה ונסתרת שכל המאזטרים עובדים עלי) אבל זה נראה לא רע! הטכניקה - אקריליק על קרטון ביצוע. אני מודעת לעובדה שזו בחורה שלובשת ספנדקס צמוד על כל הגוף ולכך שהיא דמות קומיקס. כל ביקורת אחרת תתקבל בברכה.

שלום יקירתי וברוכה החוזרת!../images/Emo24.gif

איזה תענוג לראות אותך שוב פה
פאילו הציור היפהפה שהעלית מתאים בול לארוע של שבוע הבא -"נשים באמנות - נשים יוצרות ונשים מצוירות". טיפ קטן - קרטון ביצוע מאוד מאוד סופג, שווה פעם הבאה לסייד אותו, כן כן, עם סיד פשוט לקירות, ואז לצייר עם האקריליק, חיסכון אדיר בחומר.

giri

New member
סיוד - שאלה

בהתחלה חשבתי להשתמש בג´סו, כמו לציורי שמן (כן ציירתי בשמן על קרטון ביצוע, מגיעים לשפלים כלכליים לפעמים) אבל אז תהיתי אם האקריליק ישב עליו? מאחר ואין לי נגישות לסיד אבל לג´סו יש לי (קניתי בזמנו צנצנת ענק) הייתי רוצה לדעת אם ניתן להשתמש בג´סו גם לאקריליק? עוד שאלה (אני די חדשה באקריליק) הפיקסטיב שיש לי לשמן יתאים גם לאקריליק או שזה ימיס אותו או משהו? ויש באקריליק איזשהו חומר מדלל לשכבה עליונה שמקשה ומבריק - כמו תוספת שמן לשמן? תודה.

moti80

New member
ג´סו מתאים גם לאקריליק

ואם את אוהבת פיניש מבריק את יכולה להשתמש בלכה - בכל חנות יצירה וציור את יכולה לקנות אותה. בנוסף, יש מדיום לאריליק שהוא מבריק. בנוגע לפיקסטיב שלך - פשוט תקחי חתיכה של קרטון ביצוע תצבעי באקריליק ותרססי - תראי מה קורה. אם זה המיס - זה לא טוב!!!! :) אם זה לא המיס והכל בסדר אז תרססי על הציור שלך

הליויתן

New member
רגל ימין שבורה מעל הקרסול!

מעבר לזה שהמעט מהציורים שהעילית כאן הם של חתיכות ברמה! הדמות בכרטיס שלך מביעה יותר לטעמי,אבל כאן יש מין סוג של המתנה,סבלנית מאד,מתבוננת,אבל לא רגועה! ולמה התכוונה הציירת עצמה?

moti80

New member
לויתן, זו דמות קומיקס מפורסמת

קוראים לה רוג והיא מהקומיקס אקס מן. היא מוטציה שה"דפקט" שלה הוא שהיא שואבת כוחות של מוטציות אחרות ואת החיים מבני אדם. בסיפור הקומיקס המקורי היא נוגעת באיזו סופרגירל ושואבת ממנה את כוחותיה ונהיית לאחת הדמויוית הכי חזקות מבין כל האקס מן. בסדרת הטלויזיה המצויירת לא זכור לי אם זה מצויין כלל. בכל מקרה, לדעתי היא דמות הקומיקס הכי סקסית והכי בעלת עוצמה שיש מצד אחד והקטלנית ביותר מצד שני. הבחורה המסכנה, בגיל העשרה יצאה סופסוך עם בחור וכמעט הרגה אותו קלילה כשהם התנשקו! מסכנה, יכולה לגעת רק עם כפפות. גירי, שאלה לי אלייך - יש ציירת בשם ג´ולי בל שהיא אישתו של בוריס וולג´ו והיא מרבה גם לצייר דמויות קומיקס ויש לה גם כמה ציורים של רוג - ציורים ממש יפים שלא מאכזבים את הפירמה שיצר הבעל :) אפשר לשרשר אותם מתחת?

p o l i

New member
ואם אתה ממש רוצה

כל יום ב11:00-11:25 בפוקס קידס אל תשאלו למה אני יודעת.... חולת אקסמן שכמותי

giri

New member
שלום לליויתן

בנוגע לדמות בכרטיס, חן חן, זו הכריכה לתיק העבודות הממוחשבות שלי... מעין פורטרט עצמי צולע עם סגנונות צביעה שונים. ולגבי הדמות - רוג - נכון, הראיה היתה להושיב אותה על צוק גבוה ומבודד (אליו היא עפה כמובן) שבו היא מנסה להתבודד ולהרגע, או לעשות מדיטציה או אלוהים יודע, אבל הקללה האיומה שהיא חייה (לעולם לא לגעת באיש) רודפת את נפשה גם במקום כזה, שבו היא לא משנה כלל... זה בנוגע להבעה המוטרדת. בנוגע לרגל ימין - ואללה, תודה, לא שמתי לב קודם.
קצת מוריד את אמינות הציור שבחורה שיכולה להרם בית על הזרת תהיה עם רגל עקומה / שבורה...
ולגבי נושאי הציור שלי - זה בעיקר נשים, ורובן יפות להכאיב. אין לי הסבר לכך, זהו פשוט נושא הציור הקל והמועדף עלי. זה, וסוסים (יש לי ציור שהייתי מתה להעלות, אבל נתתי אותו לסבתי - ואצלה אין ממש אינטרנט ואני לא אגנוב לה, ז תאמינו לי שאני מציירת גם סוסים...
) בכל אופן תודה, בעיקר לגבי הרגל.

הליויתן

New member
נו,אם כל אחד יעלה פה פורטריט עצמי..

השבוע,אז אני בצרות צרורות עם הפסל שהעליתי כאן! ואם את ככה אז יופי לך להיות כל כך יפה! אגב,כמי שאוהבת ואולי מבינה בסוסים,מוזר לי שלא ראית את הצליעה שלה! אני מסוסים פוחד אבל מוקסם!

moti80

New member
רוג ע"פ ג´ולי בל

גירי, הנה קולגה למקצוע שגם מעריצה את רוג. אולי תוכלי לשאוב רעיונות סגנון ממנה. שם הציירת הוא ג´ולי בל (juli bell).

Druyanizem

New member
יש לי את הקומיקס עם הציור הזה

על הכריכה. זה קומיקס בעל 5 פרקים אני חושב שמספר את הסיפור של רוג

למעלה