מי אני ??!? מי אני?!?!?

ויימס

New member
דיבלר את ג'יבלה את דיבלהה בע"מ.

"להשיג חיים"
. הזיקנה עושה לך טוב, רוני. אני בטוחה שאחרי שאחתום על הטופס אגלה שמכרתי את נשמתי לרוני סופרסטאר.

ויימס

New member
כן, הי הי הי הי! ../images/Emo190.gif

מה שנקרא "גנבתי לך את הרעם".
אבל מרגע שקלטתי שזה וטינארי לא הייתי מסוגלת להתאפק. טוב, לא הייתי יכולה לעשות זאת בלי עזרתך, ועל כן- קבל את הפרס במקומי!

אם כן...

תוכלי לקבל במתנה בסכום סמלי של ערימת ניירות גדולה ניתוח לשינוי מין חינם, ואז תוכלי להיות גבר מסוקס וקשוח כמו ויימס! (אני לא הייתי הולך לנסות אפילו לתהות על קנקנן של כל המשמעויות החבויות במשפט הזה, אם הייתי אתם) נ.ב. ואגב, הכוונה היא לשינוי לכל מין אפשרי... טרולים, גמדים, ואפילו זומבים (אם הניתוח נכשל...) נ.ב.ב. גיליוטינה היא למען האמת הרבה יותר יקרה מחבל תלייה. תחשבי בהיגיון, כמה עולה חבל פשוט, וכמה עולה לתלות אותו ממקום גבוה? עכשיו, כמה זה לעומת מערכת מסובכת ומתוחכמת של שתי קורות עץ מאונכות עם סכין פלדה שצריך להשחיז, ולשמן את החיבורים שלה, ולדאוג שלא יתקעו שבבי עץ בדרכה, וכמובן לא לדבר על הסד שבו שמים את הראש, שבטח צריך להזמין במיוחד כל פעם, והצירים שלו חורקים משהו אם שמים אותם באווירה לחה מדי. אין, תלייה לוקחת גיליוטינה כל יום, אין מה לעשות.

ויימס

New member
אוי, אני רוצה להיות גבר מסוקס! ../images/Emo3.gif

אגב, בנוגע לגיליוטינה- אין ספק שהיא יותר יקרה, כשזה הומצא זה היה חתיכת דבר חדשני ומתוחכם, זה היה בערך כמו ה-ipod בשבילנו. נו, ואתה יודע איך זה שכל פעם שמוסיפים פונקציות חדשות המחירים מזנקים לשמים.

פונקציות חדשות...

לדוגמה, הוספת השיר "ים של דמעות" מתנגן ברקע בעת הכנסת הראש של הנידון לתוך הסד והכנת הגיליוטינה, על מנת למצות עד הסוף את הסבל הכרוך בהוצאה להורג שכזאת. למען האמת, אני חושב שפעם הגיליוטינה דווקא נחשבה לדבר יחסית זול, כי השתמשו בה לערוף ראשים של אנשי כפר פשוטים... מצד שני, אחרי המהפכה הצרפתית מרי אנטואנט ובעלה לקחו את המונופול, ככה שעכשיו זה בטח דבר של עשירים בעיקר... ועם העידן הטכנולוגי של היום, היפנים בטח דאגו לקחת את זה, לפרק את זה ולהרכיב מחדש עם המון פונקציות נוספות שייקרו את המחיר. אני אעדיף חבל תלייה... אם כבר להתאבד, אז לפחות לא לרושש את המשפחה שלי.

ויימס

New member
לא, לא, לא! בילבלת הכל!

אז ככה. עד המהפכה הצרפתית אנשים הוצאו להורג במגוון שיטות מעניינות ומזוויעות מימי הביניים, שתלייה וסקילה היו מהפחות יצירתיות שביניהן. עריפה הייתה שמורה לאצילים כדרך יחסית מהירה ונטולת כאב (כל עוד התליין מצליח לעשות את זה במכה אחת...
). עם המצאת הגיליוטינה (בערך על תחילת המהפכה הצרפתית) הוחלט שזו דרך ההוצאה להורג היחידה. הגיליוטינה הייתה מהירה ויעילה, וכנראה שגם כן יחסית נטולת כאב (אף אחד עדיין לא התלונן...
) והמהפכנים אהבו את הרעיון שיש ביצוע אחד לכולם- גם לאצילים וגם לפשוטי הדם. גם רובספייר אהב את הרעיון, למרות שהוא התחיל כמתנגד להוצאות להורג בכלל (וכולנו יודעים איך זה נגמר...) לסיכום: לפני הגיליוטינה- עריפה לאצילים, ו...דברים אחרים לכל השאר. אחרי הגיליוטינה- חירות, שיוויון, ושפריצים של דם מובטחים לכולם, ללא הבדלי מעמדות. הידד! עכשיו הבנת? אגב, אתה לא מעדיף תלייה! אם המפרקת שלך לא נשברת מיד, אתה צריך לחכות ולהיחנק, וזה... לא כיף. ואלה היו 60 שניות בנוגע להוצאה להורג.

igreenwald

New member
מה שיטות הענישה הוצאה להורג הנהוגות בדיסק?

עדיף לא התנקשויות אישיות ולאונרדו דה קוירם לא נחשב זה יותר דומה ללתקוע גאון אמריקאי ב52 ZONE כלומר פיקוח לטובת ביטחון המדינה מעודף יצירתיות וניראה לי שזו בערך העמדה של וטינרי כלפיו.

Maladict

New member
וטינארי נוהג לתלות אנשים

אבל לפנטומימאים יש לו חיבה מיוחדת ולכן הוא מארגן להם תליה מהרגליים בצינוק עם המילים "תלמדו את המילים" על הקיר מולם. בארצו של זוגפרח מוציאים להורג ע"י קשירה ללוע תותח.

ויימס

New member
קשירה ללוע תותח? ../images/Emo6.gif

לא זכרתי את זה. אוי, זה כל כך יצירתי!

Maladict

New member
מממ לא ממש... שיטה זו היתה נהוגה

בימי הביניים. על בוגדים ומרגלים בזמן מלחמה אם זכרוני אינו מטעני.

ויימס

New member
הממ, החכמתי. האם רציתי להחכים?

זה מאוד נחמד מצדם יחסית להרוג אותם ככה.

למעלה