מי אני? מה אני רוצה?

golan2072

New member
השכר סביר אך לא יציב

ובזמן העבודה אני בעיקר לבד בבית (עם טלפון פה ושם מבת הזוג או מחברים).

golan2072

New member
מי אני? מה אני רוצה?

אני מרגיש כרגע תלוי באוויר. לא בהכרח מרוצה מהחיים שלי, לא בהכרח לא מרוצה מהם. מצד אחד, נהנה מאוד מהעבודה, מהזוגיות, מהפעילויות השונות, מצד שני, לא בטוח שזה מה שאני רוצה בחיים. אני בכלל לא יודע מה אני רוצה מעצמי - איזו עבודה? איזה מקצוע? איזה עיסוק? איזו זוגיות? מה באמת אני רוצה? לא יודע. מי אני בכלל? גם כן לא יודע. יש לי דעות מגובשות בכל מיני תחומים, אבל לפעמים בא לי לפשוט אותן כמו בגד. יש לי עבודה כפרילנסר בתרגומים, אבל מצד שני אני לא בטוח שזה כל-כך בריא לי לשבת בבית ולא במקום עבודה עם יותר עובדים. למדתי תואר שני בגיאורגפיה במסלול לתכנון עירוני, ואני לא ממש משתמש בו.

בקיצור, תלוי באוויר ומבובלבל לגמרי.

golan2072

New member
ייתכן ואלו החגים.

ששוברים את השיגרה ותוקעים אותי בבית. כבר שבועיים שאני אפילו לא אוכל מסודר בגלל זה. עוד שבועים, כשהטירוף יסתיים, יתכן וארגיש טוב יותר.

golan2072

New member
מרגיש יותר טוב היום

האמת היא שאחרי שישבתי אתמול בלילה ישיבה ממושכת בשירותים והעצירות שהייתה לי עברה, גם הרגשתי הנפשית השתפרה פלאים (אולי בטן מלאה בחרא עושה חרא של מצב-רוח?). בכל מקרה די מאושר היום.

לא רע לפעמים לחשוב מחדש ולבדוק

הי גולן,
תארת תחושה שאתה לא בטוח מה שאתה רוצה בחיים.
רציתי להגיד לך שזה לא רע
לפעמים לחשוב מחדש ולבדוק.
ראיתי הרבה אנשים שממשיכים שנים על שנים
באותו המקצוע, או באותה הזוגיות,
וחוששים לשאול את עצמם האם טוב להם,
האם הם מרוצים ממה שיש.
זה יכול להיות מרענן
לפעמים לפשוט את הדעות כמו בגד
ואח"כ לבחור בהן (או בחלקן) מחדש.
ראיתי בחתימה שלך
שאתה גם מנהל פורום משחקי תפקידים,
האם זה משהו שעושים שם?

שאלות רציניות...

כשאני חושבת על עבודה מהבית זה נשמע לי מדכא ולא מומלץ... כי זה מבודד אותך ולא נותן לך להפתח לחברה, להכיר אנשים ולהתנסות בקשרים בין אישיים... זה נשמע לי קצת כמו בריחה...

אבל לכל אחד מתאים משהו אחר וכל אחד שונה... יש כאלה שזה מתאים להם...

השאלה היא אם יש לך עוד דברים חוץ מהעבודה?
איך אתה מרגיש מבחינה חברתית?... אם אתה מרגיש בודד?...
יש דברים אחרים שמוציאים אותך מהבית?
כמה פעמים בשבוע אתה יוצא מהבית?

לגבי התואר - אמנם אין לי תואר אבל אני מכירה את זה... אני עשיתי כלמיני קורסים ולא עשיתי איתם כלום... הרבה בגלל חוסר ביטחון...
השאלה אם התחום מושך אותך ואם אתה רוצה לעבוד בו?

למעלה